Birthday presents

Dagens födelsedag bestog av - inget. Precis som en helt vanlig dag, jag kännde mig sliten och med inte lust till något andra kännde precis samma, jag förstår dom det brukar vara så på måndagar. Nu känns det också som om hösten är här på riktigt, inga fler myggor och inga fler äckliga kryp. Blommor, rosa usb,manikyr set, smycken, röd läppstift, present kort, tårta och än finns det mer.
NEW IN - K O M M E N T A R E R 1

Its my birthday

It´s Paulis birthday! För 20 år 11 månader och 31 dagar sen föddes jag den 31 augusti på Malmös BB, jag föddes på en onsdag men borde ha födds på en fredag, jag älskar nämligen fredagar. Rosor i stora lass och presenter är väntade, rosor är den vackraste blomman som finns och presenter är det bästa man kan få strax efter kärlek så klart. Jag tänker oftast på allt som jag vill göra men tiden räker inte för mig. Folk tycker att jag har attityd men vad har inte dom? Jag är sugen på två nya tatueringar en på foten den andra på gumpen , brownie hotar med skilmässa om jag gör det, jag säger never killen är galen i mig och kan inte leva utan mig. Ikväll förväntar jag mig birthday sex, finns det bättre present? Mina vänner överraskade mig med blommor, smycken, smink och money , det kallar jag vänner,  vänner som vet vad jag gillar. Och jag älskar dom för att dom står ut med mig och mitt dåliga humör. Jag gav min brownie en lap dance igår, det var ju trots allt min födelsedags fest och han hade inte lust att dansa vid just det tillfället. För varje år som går hatar jag att fylla år, vad är det man ska se fram emot att man får en massa rynkor och blir gammal? Nej tack. Ännu en födelsedag , och jo visst är jag tacksam, jag lever trots allt, jag har turen att få leva medan andra blir mördade. Jo visst är man allt tacksam att få leva. Grattis till mig själv på födelsedagen, ännu en gång.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 8

Jag önskar mig också..

FASHION - K O M M E N T A R E R 1

Yesterdays Taxi tripp

Igår kväll var hel galet, synd att kvällen är så pass kort, man hinner ju knappt med något! Trippen genom stan var hel galet. Fast gatorna var helt tomma, men what the hell Malmö är alltid lika dött. Det måste man hel klart göra om igen, fast då blir det i en limo.

Imorgon fyller jag år, fy fan vad kasst, och jag vet inte ens om jag orkar göra någon jävla familje middag.

PARTY & SOCIAL LIFE - K O M M E N T A R E R 2

Last night

Två skoskav , ett svart stämpel på handen som inte går att identifiera och en helvetes huvudvärk, det är vad man kallar ett bra resultat från gårdagens festande. Huvudet dunkar och man luktar sånt där äckligt gammalt sprit, på msn listan är de knappt någon som är inne , alla sover. Jag har börjat kalla min kompis för Maria hilton precis som paris hilton , inte någon likhet alls förutom en liten chihuahua och det blonda håret, min vän maria är mycket sexigare och kurvigare, det är det man kallar sexigness. Det blev ingen tequila men ur högtalarna spelades låten "patrol tequila", man fick nöja sig med det. Det röda vinet bara flödade i allas glas och över allt, på mitt glas lämnade mina röda läppar spår efter sig gång på gång. Mitt i vårt vardagsrum speglar det sig en massa skuggor från kurviga kroppar, små midjor, stora gumpar och alla rör sig efter en melodi. Kamer blixten går fullt igång, precis som i Lady Gagas låt pa pa parazzi. Klockan börjar närmar sig till midnatt, släng i dig din sista drink , på med skyhöga klackarna, en sista upp piffning på sminket och håret, där nere väntar en annorlunda taxi som tar 12 personer, nästan som en limo. Vi går ut på gatan , vi skrattar och vi pratar högljutt, bilarna som kör förbi stannar upp och tuttar, sexiga kvinnor det, jo tack vi vet. Det tar lite tid, men lugn taxin kommer det har kompisen sett till. Ute är det kallt men det höga kropps temperaturen efter alkoholen håller oss varma. Cigaretterna fimpas och vi skriker WOHOOO taxin är här, en efter en kliver alla in. Vi ber chauffören sätta på radion och höja så mycket det går, han kör genom malmös gator, inte mycket liv ute nej. Cuba café heter stället vi ska till , precis som landet Cuba. Salsa och reggeton och annat latin amerikansk musik spelas, bland annat Pit bulls nya, ungdomarna gillar det. Inne i dansgolvet finns det snygga kvinnor , och precis som på alla ställen fattas det inte dom sliskiga männen som ser kvinnor som ett objekt. Baren kallar , det beställs en massa öl och frozen strawberrys daiquiri, det är min favorit drink, iskall och jordgubbs smak. Jag älskar det. Vi sätter oss ute , tänder en cancer pinne, som att vi inte har fått nog.
PARTY & SOCIAL LIFE - K O M M E N T A R E R 4

Birthday party for me

Musiken strömar högt från högtalarna, jag ser hur dom hoppar upp och ner. Jag skiter i grannarna , jävlarna får fan tåla , dom kan trots allt inte uppföra sig som människor. Ur mina svart silvriga högtalare sjunger akon "Damn she´s a sexy bitch" och det är allt man fastnar för. Jag springer runt i lägenheten med tjocka gumpen i vädret och bryr mig inte om en enda fucking sak. Im fucking happy today. Ur mina puder rosa fylliga läppar kommer orden "damn im a sexy bitch oh yes she´s a diva", ställer mig framför spegeln med min röda hårfön från obh nordica, jag torkar inte håret utan använder det som en microfon och sjunger ännu en gång "DAMN SHE´S A SEXY BITCH , DAMN GIRL". Sätter på mig mina skyhöga klackar vikar på gumpen som om jag vore en fucking strippare som älskar sin stripstång, jag mår bra. Idag firar jag min födelsedag med mina girls. Goda vibrationer bara strömmar igenom min kropp inte en enda smula negativ energi. Jag dansar mig fram till garderoben , tar fram klänning efter klänning , jacka efter jacka, smycke efter smycke, så många alternativ inget som passar till mitt humör. Dansar mig fram ännu en gång fram till spegeln och tänker vad tusan är klockan?!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 10

Coconut Dreams

Höst shopping

Två ursöta tunikor från posten kom hem igår, too die for!

NEW IN - K O M M E N T A R E R 5

Its called vanila

Trötta ögon , trött kropp jag försöker att piggna upp mig med musik, ur mina högtalare strömar Pussycat dolls nya låt Hush hush . Brownie står och väljer ut kläder han är en aning piggare än mig. Vädret är skit och det handlar bara om tid innan det börjar regna. Ikväll ska pappas födelsedags firas och jag har köpt en prinsses tårta. På hakan håller en finne på att blomstra ut det betyder att lingonveckan är på väg, jag hatar det. Jag funderar på att färga håret igen men jag kanske inte hinner. Jag använder rosa barbie läppstift men det betyder inte att jag är fjortis för det. Jag har ingen aning om vad jag ska på på mig ikväll bara att jag ska ha något som färgglatt. Magen kurrar för fullt och jag måste äta, leverpastej mackor är det enda som ploppar upp mina tankar. rostad bröd och leverpastej oh yes.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 5

Paula

Det här är jag , knasiga ord , meningslösa menningar, sjuka tankar, svordomar här och där. Förrvirrad ibland, galen oftast, söt hur som helst. Porriga låtar som "Brick and laces - stripper heels".
Jag må framstå som en pryd men det är det sista jag är, jag gillar att säga emot och jag svär mycket.
Jag hamnar lätt i bråk och är sjukt kär i min man. Jag tycker många gånger att bloggen är tråkig och vill inget annat än att trycka på delet knappen. Ett klick och den är borta.
När jag lyssnar på musik måste det vara på hög volym annars är det inte tillräkligt bra för mig, mitt kök måste vara fläkfri annars blir jag en bitch. Varje gång kammar mitt långa hår har jag i genomsnitt 10 feta knutar , det gör inte längre ont jag är van. Jag längtar efter barn men anser att jag är för ung, jag känner mig fortfarande som en 17 åring.
I min underklädeslåda är mer än hälften hotpants, det tycker jag är sexigt.
Jag drabades av en tidig medelålderskris när jag skulle fylla 20 , den har fortfarande inte gått över.
Jag tröstar mig med att alla mina girls runt om mig början bli precis lika gammla.
På min skohylla har jag 85 sko par mer än häften är nya , jag älskar dom mer än alla mina grejer tillsammans.
Jag hatar min rosa bärbar som jag fick av brownie för några månader sen, den är helt jävla trög, jag skriver rosa den skriver röd. Lykkeli är min nya idol , jag hatar Rihanna och hennes låtar får mig att vilja spy på allt.
Jag är en trogen människa vare sig det handlar om att hålla sig till min man eller att använda två mobil telefoner, jag håller mig i slutändan endast till en.
Jag har aldrig gillat latino killar det är en ras jag aldrig har dejtat. Jag drömmer om att få åka till Miami och Puerto rico , om jag bara hade miljoner. Jag hatar att prata om pengar och ännu värre när folk ber om att få låna pengar. Jag har två hela skolådor fyllda med mer än 1000 bilder på bara mig , jag är det man kallar egocentrisk.
Min pappa lätt mig få ärva ett och annat från han dels samma stjärntecken. han fyller år 4 dagar innan mig.
Jag drömmer om mycket och tror att allt är möjligt, jag får alltid som jag vill.
Jag älskar skräckfilmer, ju köttigare och psykopatiskare dessuto bättre, jag är alltid på jakt efter blodiga filmer.
Mina gammla dagböker är full klottrade med mitt namn och filosofiska menningar, "Vem är jag?" "Vad är sanning". Det här är mitt sätt att skriva och känna. Hundratals ord är skrivna, masken är av detta är jag Paula aka Shefabulous.


DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 5

Purpel undies


Ja men det var ju minsan på tiden att HM skulle skärpa sig och tillverka större bh storlekar och söta också. För när dom väl gör det så blir det riktigt, riktigt bra, Jag älskar det.
FASHION - K O M M E N T A R E R 3

Hjärtkrossad

Mina solglasögon har spruckit det gör bokstavligt ont i mitt hjärta. Aldrig i min vildaste dröm trodde jag att ett par solglasögon köpt på rea och blivit dissade så mycket av mina vänner skulle komma att bli så älskade av mig, Att jag bokstavligen skulle slita ut dom här i min lilla ruttna stad och att min lilla syrra skulle sno dom från mig i 2 veckor och ta med dom ner till varma spanien. Dom två veckorna var dom värsta, jag letade dag och natt utan hopp. Jag hade gett upp hoppet om dom och trodde att jag aldrig mer skulle se dom, det enda som lyckades lugna ner mig lite var brownies hopp att jag hade glömt dom hemma hos min mami. Nu har dom gått isönder och jag vägrar att sluta använda dom , jag måste släppa taget - eller ersätta dom med ett par nya, men hur? Dom är ju slutsålda. Fuck. Livet är verkligen hårt.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

a little bit la la la in love whit you

Ännu en lång kväll , trötta riniga ögon , jag kan inte sova. Det får mig att tänka på fladermöss. Lampan på skrivbordet är tänt resten av huset är koll mörkt bredvid mig sitter brownie och äter Estrella sourcream onion less fat med dippa, jag hör ljudet av hans smaskande - han njuter för fullt. På tv går det en dokumentär om en smitta. I mitt huvud snurrar det tusentals tankar, imorgon fyller min pappa år, den andra viktiga mannen i mitt liv. Jag sitter med ett par old school hörlurar på och lyssnar på Lykkeli - little bit, så jävla skön- men vänta detta är inte alls min musik smak , nej nej nej så fel. Nej inte fel , förändring kallas det Paula. Nu när orden är slut har också sömnen hunnit slå in , jag har kommit till kvällens slut precis som Michael Jacksons liv, jag sätter upp håret i en ruffsig knut och sponar med brownie, nu så, nu lägger jag huvudet på kudden och sluter ögonen. God natt Malmö , God natt skåne, God natt Svergie, God natt världen.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 4

Nu är jag hemma igen

 Puh, äntligen hemma! Brownie och jag kom precis hem från stan, trötta som fan det har varit en lång dag.  Jag har varit och fyllt på mina naglar hos min svägerska på butik Strass (som ligger nästan vid entre) inför helgen, varit och ätit italiensk pizza med brownie och slutligen varit och hälsa på mami och druckit cocos drinkar, skit goda.

Ut med det gammla in med det nya, två playboy bunnys det var dags att ta bort dom vita blommorna.
Mamis goda cocos drinkar yummy!
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Dags att fixa naglarna igen

Naglar håll ut , vad ni än gör svik inte mig, mamma ska ta hand om er, bara håll ut! Haha skämt å sido. Så var det dags att fixa naglarna igen efter tre veckor, naglarna har vuxit som fan och behövs fyllas på.  Så idag har jag tid klockan 3 hos brorsans fru på hennes salong. Äntligen! Fast å andra sidan har dom hållt sig jävligt bra, måste vara min älskade ananas olja som har gjort jobbet.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Sen kvälls mys

Brownie och jag satt och kolla på skräckfilmer och blev hungriga så där mitt i natten.Tacos, yummy. By the way filmen som vi ser nu måste ni se! Den är helt jävla sjuk. Bästa skräck filmen ever på länge.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Borsta dina naglar rent


MY NAILS - K O M M E N T A R E R 1

Whats up whit the big lips

Whats the deal med stora läppar? Vad vill folk med stora läppar? Aaaalla vill ha stora läppar nu för tiden.Alla strävar efter tjocka läppar. Och att stora kändisar som Angelina Jolie har stora fylliga läppar och springer runt och visar sig för hela världen gör inte saken bättre. Klart tjejerna tänker "åh jag behöver ett par lårhöga stövlar,kanske också passar på att köpa mig ett par fylligare läppar kan behöva det nu till helgen, här 3000 blir det bra sådär?" Okej jag vet att det är as snyggt, nästan too die for, hell yeah jag blir svartsjuk själv. (Tackar gud att pappa delade med sig och gav mig en del av sina, haha) Missförstå mig inte det är inget fel på att "fake" lips,men på grund av detta och att mer än häften av tjejerna faktist har "fake" lips så tror alla att dom som faktist har äkta fylliga läppar också har fake lips. Så ska det inte vara.Folk går och köper sig stora fylliga läppar hit och dit, lika lätt som att gå in på ett café och välja deras bästa latte. Sprutar in lite skit här och där, lite botox, lite restylane, lite silikon kanske eller kanske lite fett från röven? Putar med läpparna så att man ser ut som en söt liten kåt anka. Målar lite utanför med en mörkare läpp penna så att läpparna ser ännu större ut, och putar lite till. Och vill man ha större läppar kan man alltid gå till kirurgen och lägga sig under kniven och voilá, så har man precis lika snygga fylliga läppar som dom som faktist föddes med  fylliga läppar - eller inte.
 

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Jag måste inget

För mig finns det inga måsten, jag gör som jag själv vill och känner. Måsten och måsten , sånt finns inte i mitt liv. Jag hatar ordet måste och det är ett ord jag har fått höra mycket under mina år och får fortfarande höra än idag, dock inte lika mycket. Jag väljer att hålla för öronen varje gång någon säger "Paula du måste fixa det där." Paula du måste bla bla.  Jag måste inget. Så är det!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

Bubbelbath

Ibland måste man ha tid för sig själv och det behövde jag verkligen. Ett långt bad med stress off salter och doftande skumband , ett glas vit vin och min nya nummer av slitz som trillade i brevlådan idag. Fy fan vad skönt! Nu är jag helt relaxad och mjuk som en nyfödd babys gump och redo att hoppa i säng tillsammans med brownie och titta på en skräckis.BEAUTY - K O M M E N T A R E R 3

My heart tells me go whit the one but i want no.two alsoFASHION - K O M M E N T A R E R 4

I år vill jag inte ha mycket..

Jag är kräsen och bortskämd det har jag alltid varit men de senaste 3 åren har jag rent ut sagt bara fått skit presenter till min födelsedag, jag vill inte vara otacksam men oftast brukar man veta vad man vill ha i present eller önskar sig. De senaste åren har jag fått nöja mig med skor som inte alls har varit min smak och jag har velat spy på dom (dom ligger fortfarande gömda i garderoben någonstans) kläder som inte alls är min smak och annat skit som jag kan tänkas ha fått. Jag menar bara för att jag gillar rosa betyder inte att jag gillar alla sorters plaggen bara för att dom är rosa! Vet man inte vad man ska ge så ger man väl en presentkort eller inget alls. Jag anser att det är inte lönt att få saker och låtsas gilla det för att sen kasta det i källaren eller ge bort det till någon kompis.

Jag gillar och uppskattar smink, smycken, intressanta böcker (dock inga harry potter och liknande) gärna Ego women, parfymer, presentkort, och ska det var rosa plagg ska det inte vara en v ringad tröja eller nått, massage & annat.

Min önskelista i år..


DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Inte måndag igen!

Åh no jag fyller år om 1 vecka och nej jag har ingen jävla lust att bli äldre, varför varför går tiden så jävla snabbt för? Känns som om det var bara för några månder sedan då jag hade min 20 års fest.
I år har jag inte planerat något , jag vet inte om jag ska ha fest eller om jag ska ut eller om jag ska ha något hemma, det enda jag vet är att jag ska fan göra något och jag ska ha kul! Har jag lokal fest så ska jag minsan fylla skitet i år! Jag är sugen på livet mer än någonsing sen jag gifte mig och har därför fått tillbaka samma känsla som jag hade när jag var 18. Jag måste bestäma mig idag vad jag vill göra inför min födelsedag.

Nu min smoothie, jag har saknat dom som fan. Var ett bra tag sen nu.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Its not fashion its me


Oversize kavaj från Ellos 230:- (ordpris 399:-)

NEW IN - K O M M E N T A R E R 1

Hes not my boyfriend , hes my husband!

EDIT! Det är inte min kille han är min man! Haha jag har gått och blivit alldeles för snabbt van att kalla min brownie för min man. Att byta ut "detta är min kille" till "detta är min man" gick snabbare än ögat. Och varför skulle jag inte bli van vi tanken att kalla min man för man , när han ändå är det och jag älskar det.

Det enda som jag faktist inte gillar med det hela är att han numera kalla mig för "frugan" och jag hatar det! Det låter så gammalt och får mig att låta som om en jävla kärring! Frugaaaaan! Nej brownie kalla mig en gång till för frugan så kommer jag att börja kalla dig för gubbe då ska vi se hur mycket du gillar det! Ja, jag tänkte väl det. Haha

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 4

Sexy Bitch

Vad är värst att det faktist görs såna här låtar eller att vi tjejer faktist älskar det och tar åt oss "Damn im a sexy bitch". Någon som inte känner sig som en sexy bitch varje gång denna låten går på?DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

00:26

zwani.com myspace graphic comments
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Malmöfuckingfestidagis

Malmöfestivalen Malmöfestidagis,Malmöfestibarnadagis,Malmöfestigalen. Jag kan hålla på hela kvällen och rabbla upp en massa. Usch hur som helst brownie och jag tog en snabb sväng i Malmöfestidagiset för att ta en bit mat, tänkte what the hell ta en snabb sväng eftersom vi har inte varit där alls så. Och det var väl öööh sådär? Men när vi väl sen skulle hem var det som om vi mötes av en stor jävla invation av små skitar över allt. Små brudarna gick nästan nakna , killarna hade höga tankar och trodde sig vara en jävla 50 cent. Kidsen hade en desperat behov av att visa upp sig "titta på mig , titta på mig jag är såå tuff" Öhh not! Inte nog med det jävla behovet av att försöka leka vuxen och titta ner på andra som faktist ÄR vuxna. Tur att det inte hände mig, en sned blick och jag hade randat han/hennes röv blodig. Var man en vände huvudet tänkte man "what the fuck is this shit?". Det var hemskt rakt av!  Det är som om hela festivalen bestog av kids. För mig såg det verkligen inte ut som en festival utan närmare en stor jävla dagis. Var fan höll alla vuxna hus?! Festivalen har utan tvekan blivit sämre för varje år som har gått.  Och andra som faktist var vuxna hade sneat för fan helt.
Jag som nu är nästan 21 år tycker att det är hemskt och vägrar sticka på en jävla festival där jag är omringad av en massa kids,  Jag stannar hellre hemma med min man och har min egen privata festival, haha. Nä skämt å sido.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 10

False lashes
BEAUTY - K O M M E N T A R E R 8

Im not bossy i just know what you should be doing

Usch vilket mordväder vi har idag , så jävla deprimerande. Jag som hade tänkt ta en runda tillsammans med min brownie på malmöfestivalen , vi har trots allt inte varit där en enda gång i år. Inte alls så lockande, fick höra att maten smakade som hundmat i år och artisterna i år var inget speciellt.

När jag ändå ska in till stan ska jag passa på att bråka med subban och kräva tillbaka mina pengar som hon blåste mig på. Och dom ska föreställa professionella! Dagen jag skulle gifta mig gick jag för att köpa buketterna , när jag väl sen skulle betala med kort funkade det enligt henne inte så jag fick dra den 2 gånger men ändå gick det inte. Slutligen fick jag fick springa som en idiot för att kolla vad som var problemet för pengar fanns det gott om. Jag visste att något var fel men tänkte inte på att hon kanske trots allt hade dragit pengarna.  Så jag betalade henne kontant till slut. När jag väl sen kollade upp kontot nån vecka senare stod de klart och tydligt att subban hade visst dragit pengarna för blommorna , så jag har nu betalat 2 gånger för dom jävla buketterna. När jag väl tänker efter tror jag att hon gjorde det med menningen eftersom jag var sjukt stressad den dagen att jag knappt kunde tänka klart, idiot.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Frozen Strawberry Daiquiri

Something pink and cute


HM har fått in nya undisar hur söta som helst och stora bh storlekar , så de stor bystade tuttelisor som jag också kan ha söta undisar till hösten.
FASHION - K O M M E N T A R E R 4

Det här är jag

Jag heter Paula.
Jag är född i Sverige , uppvuxen i Malmö.
Jag är 21 år i augusti.
Jag lever för kärleken , min brownie betyder allt.
Jag har nyligen gift mig.
Jag har bott i Malmö hela livet och vuxit med Michael Jackson vid min sida.
Jag älskar min tatuering på handleden.
Jag kom precis hem från Prag.
Jag måste ha musik i mitt liv.
Jag fungerar inte utan honom, brownie är mitt stöd.
Jag blev biten av myggor i helgen.
Jag ska färga mitt hår koll svart igen om några dagar.
Jag  blir avunsjuk på mig själv, därför ska jag alltid ha det bästa.
Jag tar hand om mina skor mer än resten av mina grejer.
Jag älskar att vara gift.
Jag är mest rädd för spindlar, av allt du kan komma på.
Jag har jobbat som telefonförsäljare , jag hatade det.
Jag lever just nu livet fullt ut,
Jag är lyckligare än jag nånsing har varit innan.
Jag ska flytta till en större finare lägenhet med min egen walk in closet.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 7

Its called marriage baby

Förr bruka man tro att  det bästa var att kunna vakna upp bredvid sin kille och se honom ligga bredvid dig.  Idag är det bästa att kunna vakna upp med hans ben omslingrade runt dina och hans armar runt ens midja och kunna säga godmorgon my husband och han godmorgon my wify och gosa med varandra lite extra, gå in på djupa samtal som varar i timmar för att sen kunna somna igen i varandras famn.

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 1

Att tänka på..


BEAUTY - K O M M E N T A R E R 0

My nose hurts and my baby is cooking today

Jag tror jag har gått och blivit smittad av svin influensan, hur många dagar kommer det då att ta tills man dör? Men isåfall borde jag inte redan ha gjort de då och legat 4 meter under jorden? Fan ta detta jag hatar att ligga hemma och må skit och slösa dyrbar tid på att vara sjuk, hallå man lever bara en gång!!!
Fan jag behöver något mot torr näsa, mot halsen, ryggvärken, rinnande näsa och huvudvärk. AHA! Min bröllops tårta som fortfarande ligger i kylen och väntar på att bli äten, mm yummy och så  blev dagen plötsligt mycket bättre.

Sista biten på vår dyra bröllops tårta, bye bye!
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

Fler bilder från bröllopet

Det har gått lite mer än en vecka sedan brownie och jag gifte oss och fortfarande har vi knappt bilder. Jag har tur att en av mina babes lekte papparazzi och tog cirka 300 bilder, bara hon!  Så jag har fått se några bilder tack vare henne, resten som tog bilder har jag inte fått se en enda och fotografens bilder kommer jag inte få föräns 2 veckor till. Tråkigt me vad ska man göra, jag hatar att springa efter folk för bilder.
Eftersom det också är så pass många bilder från bröllopet , sammanlagt från alla är det runt 1500 bilder om inte mer kommer jag att visa fåtal här på bloggen dom andra 1000 någonting kommer att vara privata. Jag har nämligen tänkt efter och jag vill inte dela med mig mina fina bröllops bilder med haters som tyvär kommer med bloggvärlden när man bloggar, det nöjet ska dom minsann inte få.
MR & MRS - K O M M E N T A R E R 5

Akta jag bits visst

Nu ska vi se här , nu gör jag saken klart en gång för alla. Visa verkar ju ha glömmt bort och tror att jag har gått och blivit snäll och tar därför emot allt skit ni kan tänka er att skriva till mig. FEL! Jag är fortfarande samma som ja var innan och tar i helvete inte emot skit från någon , vare sig det är kungen , påven whatever! Jag TOLERERA INTE att anonyma bitches eller andra uttalar sig om mitt liv eller saker de tror sig veta. Ni vet nämligen inte ett skit om mig förutom det JAG väljer att berätta och dela med mig i min blogg. Med andra ord finns det inget att snaka om mig eller MIN MAN, vi har nämligen sen 3 år tillbaka tagit oss tillbaka från samhället, vi går inte ut och festar här och där och vi ränner inte runt i malmös gator och "visar upp oss" , vi tar nämligen hand om vårt privatliv och öppnar aldrig våra mun om våran saker så med andra finns det inte ett piss att säga om oss, förutom skvaller och falska rykten som sprids eftersom människor verkar totalt besatta av vad brownie och jag gör. (Hur kommer det sig?)
Undersktatta mig inte, jag kan vara hur snäll som helst men kan vara världens äckligaste människa om jag väljer det. Det finns inte människa på dena jord som kan sänka mig. Jag går med huvudet högt och kommer aldrig att titta ner, JAG SKÄMMS ALDRIG, faktum är att jag vet att folk inte har ett piss att säga. Så nästa gång någon säger "jag vet vem du brukade hänga med innan" " eller jag vet vad du har gjort i dina tidigare dag" eller "jag vet hur mycket du har sex" IN MY ASS! Det är nu som gäller, inte vad som hände / har hänt för 1000 år sen. Jag säger detta bara en gång, och till alla er som tror att ni är anonyma, GISSA IGEN. Anonyma är nämligen det sista ni är och både ni som läser och jag vet att jag bangar inte ut för att hänga ut subban eller idioten som stör mig med IP adress och hela köret så att alla kan se det.
Tack och hej!


DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 4

Rosa makeup handdukar

Dagen jag skulle gifta mig gav min lilla syster mig rosa makeup handdukar, hur söta som helst. Det behövdes verkligen , nu kan jag äntligen slänga bort de fula blåa makeup handdukarna , jag gillar ju inte blått..

NEW IN - K O M M E N T A R E R 0

Strass & nitar

Dom här sugas är på väg hem till mig , eller nja kommer inte få dom föräns 25 november av någon annledning (?). Fuckt up leverans. Men skit snygga är dom speciellt om man har små fötter.

FASHION - K O M M E N T A R E R 5

Jag måste få vila

Jag är ensam hemma, det är skönt. Jag har inte haft en enda ensam kväll på hur länge som helst. Jag har stressat som ett djur den senaste månaden, vet ni hur det är att stressa varje jävla dag i 1 hel jävla månad? Tänk att aldrig kunna pausa eller stanna upp för då går allt åt helvete eller så blir saker fel så var det för mig och brownie. Varje dag var det något som skulle fixas eller tas hand om och då var det dags att stressa och springa runt som ett djur. Ingen mat i magen bara stress. Jag stressade så mycket att jag ner i vikt och eftersom min klänning var skräddarsyd efter mina mått var jag tvungen att sy in den, när jag väl sen hade lämnat in den till en sömmerska fick min klänning igen efter 1 vecka var den för stor igen, den satt lös vid bysten och magen, men det fanns ingen tid då , jag skulle gifta mig om 2 dagar. Jag trodde inte att det var möjligt att stressa så mycket som jag gjorde att jag hela tiden gick ner i vikt. Jag åt inte på flera dagar och bara körde på utan att stanna. Mina fötter var slitna och uppsvullna efter att gå runt och springa från klockan 8 på morgonen fram till 2 på morgonen. Jag var blek som ett spöke och såg ut som en zombie bride. Jag hade aldrig kännt mig så sliten.

Dagen innan bröllopet var värst jag hade dagen innan (torsdagen) gått och lagt mig 4 på morgonen och sen vaknat klockan 9 dagen där på för jag skulle gå till kyrkan på möte med prästen , efter det skulle jag hämta nycklarna till lokalen för att sen åka hem och lasta på all spriten och läsken vilket var cirka 150 liter sammanlagt , den dagen höll jag på från klockan 9 på morgonen fram till 3 på natten och detta var dagen innan vi skulle gifta oss. Den natten sov jag hos mamma och brownie ensam i lägenheten eftersom vi skulle gifta oss nästa dag. Den kvällen var jag såå sliten och så trött att mamma nannade mig precis som om jag var en liten bebis. Ändå låg jag i sömnen och sa "mamma är allt klart nu" "mamma tror du maten räker?" "mamma glöm inte att ta ut pirogerna" "mamma jag får inte glömma blommorna imorgon". Jag yrrade så pass mycket men det var nog också på grund av att jag inte hade ätit sen dagen innan. Jag lyckades slutligen somna efter en halv timme.

Dagen där på var det dags , jag skulle gifta mig med brownie , det var stressigt men jag var bara tvungen att hålla mig lugn eftersom det fanns risk att jag skulle svimma. Tack och lov gick allt bra och det var den lyckligaste dagen i hela mitt liv. Men inte ens efter bröllopet kunde vi slappna av på riktigt, det var inte föräns på 2 dagen vi var i prag då vi började äntligen slappna av och släppa all stressen. Det är inte föräns nu då jag börjar slappna av på riktigt, min hälsa är inte riktig på topp , jag känner mig fortfarande stressad och jag äter knappt och jag är hela tiden trött. Jag känner att jag måste vila, bara vila. Och ja , jag har till och med glömmt bort att jag fyller år om 16 dagar..

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

Två saker från Prag

Jag fick inte med mig många saker från prag men jag fick med mig massor av nya minnen med min man och i slutändan var det som var viktigaste. Jag lyckades få med mig en över snygg läppstift som normalt går på 200 spän i Sverige medan i prag kostar den 60 Loreal hårsprayen gick på 30 spän och allt blev sammanlagt 90 spän, as billigt jö!
NEW IN - K O M M E N T A R E R 4

Honey bee

Jag vakna för en liten stund sen , jag var så trött att brownie och jag somnade om.  Skönhetssömn är faktist bra, varför tror ni annars att brownie och jag kan hålla oss så pass unga trots vår rökning? Usch, måste fan lägga ner de skitet 8 år av de skitet borde räka, jag vill inte ens tänka på mina lungor.. 
Förutom mina lungor tar myggbeten koll på mig, dom är svullna , dom kliar som fan och dom är röda och jo inte nog med det upptäkte jag ännu ett myggbet på röven! Jupp ett fett myggbet på ena skinkan, skit trevligt att springa runt och klia sig på skinkan sån tur ska jag ingenstans idag.


DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Äntligen !

Idioterna skickade äntligen rätt storlek , efter 2 veckor typ! 1 månad fick jag vänta för få mina skor, så jävla irriterande.SHOES - K O M M E N T A R E R 3

1 vecka som gifta!

Det har gått 1 vecka sen brownie och jag gifte o ss och ikväll ska det festas ännu mer, vi ska nämligen på min systers barn 15 års fest. Kommer att bli as roligt.  Jag har nu suttit i 2 timmar och tagit emot bilder från mina babes som lekte paparazzi. Bara 2 av dom har samanlagt tagit mer än 200 bilder. Här får ett smak prov för nu måste jag fixa  mig.Vår älskade tårta. Det gjorde ont att skära i den.


MR & MRS - K O M M E N T A R E R 10

Bakom kulisserna på bröllopsplaneringen


De sista 2 dagar innan bröllopet var otroligt stressigt att det känndes som om vi inte skulle hinna med allt. Vi var rent ut sagt utmattade och stressade. Det var mycket som hände och som gjordes, saker som jag inte hann dela med mig då så jag gör det nu. 

TILLVERKNINGEN AV CHOKLADEN: Eftersom brownie och jag inte kunde hitta de "perfekta" chokladen / godiset , satsa vi på eget. Vi gjorde egna choklad hjärtan med daim bitar i. Det tog tid och det var lite jobbigt men i slutändan blev dom hur söta som helst, gästena trodde inte oss när vi berättade att vi hade gjort choklad hjärtorna.

BRÖLLOPSBUBBLORNA FRÅN MYHAERT.SE:
Bröllopsbubblorna blev succe dom kom 2 dagar innan bröllopet, så det var perfekt. Lite tråkiga i början men eftersom jag redan hade listat ut det , lade jag till rosa och vita band med en liten lapp på med citatet "Ris må vara traditionell, rosor må vara romantiska men bubblor är roligare. Blås och önska lycka till den nya brudparet. Och voila! Synd bara att visa gäster inte uppskattade dom och kastade dom på marken utan för kyrkan , brownie och jag fick sen gå runt och plocka upp dom.

BIL DEKORATIONERNA: Att dekorera bilen var inte något jag hade tänkt på så mycket, jag var mer insatt i andra detaljer till min tur hade min syster tänkt på det och gått och köpt bil dekorationer som var hur fina som helst.


WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

The wedding planer bookUnder de senaste 5 månaderna planerade jag tillsammans med brownie vårt bröllop dag och natt. Eftersom jag är så jävla kräsen och petig var jag tvungen att skriva ner allt. Detalj för detalj, krona för krona, ide för ide. Jag skrev ner allt. Min rosa planerings bok blev en del av mig, hell yeah den blev viktigare än kreditkortet, jag  glömmde den aldrig hemma och fanns alltid där i min väska. Hade jag glömmt något var det bara att ta en titt , hade jag brist på ideer kunde jag snabbt läsa igenom mina "möjliga" ideer. Jag skrev ner så pass mycket att jag bokstavligen slet ut boken. 

Nu är det bara roligt att titta tillbaka och läsa igenom allt man har planerat, vart enda krona man har spenderat. Den rosa planerings boken kommer utan tvekan att vara saknad , fan jag saknar det redan. Det är dags att lägga undan den rosa planerings boken så den kan åldras och samla damm.


WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 1

The honeymoon

Så var vår honeymoon över 5 dagar för att vara exakt. Det var skönt och avslappnande, vi kunde verkligen slappna av och vila ut ordenkligt även om det bara var 5 dagar, ändå känndes det som lång tid. Det var spännande att bara åka utomlands så där, åka ena dagen och inte veta ett skit bara till vilket land man ska till, när vi väl kom dit tog vi reda på allt för att vara säkra. Det va så nice. Den första dagen var det as varmt och resten av dagarna bara ös regna det ner och var kallt. Men det gjorde inget hotellet som vi bodde på var uppdelad i 3 delar, delen som vi bodde på hade 2 restauranger och 950 rum, as stort och det fanns allt möjligt i hotellet, spa, casino, bowling, affärer, 5 restauranger, golf, tennis banor, fullt av barer, frisör salong, hm vad mer? Iallfall det fanns alllt möjligt det var omöjligt att bli uttråkade.

När det kommer till våra bröllops bilder har jag fortfarande inte fått en enda!!! Jag längtar mer än någon annan!MR & MRS - K O M M E N T A R E R 6

Mr & Mrs

Nu var man hemma igen , allt är över och sakta och sakta återgår allt till det normala igen. Ingen mera bröllopsplanering, jag saknar det redan, ingen mera flickvän nu är jag hans fru, ingen pojkvän längre han är nu min man. Jag älskar det nya livet och det faktum att vi numera är gifta, nu jävlar är det ingen lek längre! Jag älskar den här känslan som jag går runt och bär på, jag känner mig lycklig , trygg, hel och levande. Att gifta mig med min brownie är det bästa jag har kunnat göra.


Bilden tagen på vår bröllopdag.
MR & MRS - K O M M E N T A R E R 3

im home!

Jag är hemma igen! Men nu ska jag fan sova jag dör av sömn, berättar allt senare! later
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Im married now!

Vi har gift oss! Nu är allt över, det var helt jävla underbart. Vi var så nervösa att vi höll på att svimma. Helt sjuk känsla det var som om vi var höga, höga på lycka. Alla var där och alla var glada. Hela dagen igår var underbar och kvällen slutade också perfekt. Det var utan tvekan den lyckligaste dagen i hela mitt liv. Igår var vi lyckliga och vi hade roligt. Just nu har jag inte så mycket tid att blogga, imorgon vid 7 på morgonen reser brownie och jag på vår honeymoon till prag. Vi fick en resa i bröllops present av mina syskon och andra nära vänner, helt jävla sjukt hur dom har kunnat ge oss den bästa presenten ever! Människor har ställt upp och gjort saker för oss som inte vi förväntade oss alls.

Anyway gott folk , nu ska jag packa min väska för imorgon åker vi! En hel vecka utomlands fy fan vad skönt!

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 20

Idag gifter jag mig!Klockan är 2 på morgonen och jag är hemma hos min mami, brownie sover ensam hemma ikväll. Jag saknar honom redan trots att han åkte hem för en halv timme sen. Känns konstigt att sova utan honom ikväll även om det bara är för idag. Om några timmar kommer brownie och jag stå inför altaret och gifta oss, jag är inte nervös eller något. Känner mig lugn med en konstig varm känsla inuti. Det kommer att bli så jävla nice. Jag ser hela tiden bilder framför mig.. skit alltså..

För övrigt har jag jobbat som ett djur idag från 10 på morgonen fram till nu utan stop, jag ljuger inte om jag säger att vi har inte ens pausat . Mina fötter är svullna och jag är as trött och inte nog med det inte ätit någoting alls på hela dagen , snaka om att slita ut mig.  Så okej, gott folk , kära läsare, haters , lovers nu ska jag sova behöver verkligen det. Jag vet inte när jag kommer att ha tid att blogga, förmodligen efter 4 dagar. Tack för alla kommentarer! Natti natt!

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 18

1 dag kvar!Fy helvete vad trött jag är! Jag har bara sovit 4 timmar och jag är så trött så trött. Vid 10 ska jag på möte med prästen , klockan 12 ska jag sen skriva på lokalens kontakt och hämta nycklarna. Sen ska jag beställa blommorna, sen ska jag dekorera lokalen. Sen ska vi laga mat tillsammans för 48 personer.

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 3

Making of the boxes - gåvor till gästernaBrownie och jag har precis gjort färdigt 47 boxar till gästerna, fy fan jag tror jag somnar! Jag kan knappt hålla ögonen öppna men det blev iallafall gjort. Nu är det gjort. Boxarna blev skit söta! Godiset hann vi också göra och  det blev skit gott. 

Im happy.WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 1

Nödvändiga saker inför bröllopsdagenEftersom jag inte han eller hade tid att sola solarium fick det bli en brun utan sol från åhlens, har hört att den är bra och dessutom pris vänlig mot plånboken. Köpte också en ansiktmask att ha imorgon innan jag sover. 
 


WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

Nybyggda naglar!Nu har jag byggt mina naglar hos brorsans fru (för 8 timmar sen) dom blev hur snygga som helst. Alltid bra att ha olika familjemedlemar som kan saker. Naglarna byggde jag på butik strass som ligger vid värnhem. Alla som bor i malmö och vill ha snygga och billiga naglar borde sticka dit, franska kostar 350. 
 


l

Och så här snygga blev dom. På ring fingret finns det en lång blomma.
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

Tärna nr 2 klänningTärna nummer tvås klänning, puder rosa klänning från asos. Dock satt den lite för stor så den måste sys in och förkortas annars var den hur snygg som helst! 
 
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

Tärnornas buketterJag har äntligen hittat tärnornas buketter! Billiga söta och så där romantiska. Passar dessutom perfekt till ders klänningar.  Nu återstår bara ett litet problem , vilken av dom? 

Den första buketten går på 100:- Bukett nr 2. Går på 85:-
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 3

Dags för nagelbyggning!Nu sticker jag in till stan för att fixa mina naglar hos brosans fru. Wohooo! Evigheter sen jag fixade mina naglar. Äntligen ska man få ha långa naglar igen. Jag kommer så klart att köra på med franska men sen vill jag ha något mer "speciellt" men jag har ingen aning , ingen inspiration funkar. Kanske kör jag på med några diamanter på ring fingret.
 
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

Hur fan ska jag hinna bli brun på 2 dagar?!HUR FAN SKA JAG HINNA BLI BRUN PÅ 2 DAGAR?! Igår kväll gick jag för att sola solarium men kom inte in på skitet , nu skulle man plötsligt ha någon sort kort.  ja men skit bra! Så nu har jag endast 2 dagar kvar att hinna bli brun på. Hinner man ens bli brun på 2 dagar???! Jag tänkte om jag solar solarium idag och imorgon i kanske så där en halv timme var och sen om inte det blir tillräkligt får jag väl köpa såna där tan. Fan alltså jag kan inte det här med solarium , har ju bara solat en enda gång i hela mitt liv! Åhh fuck fuck alltså. 
 
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 4

Bröllops naglar


WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

En sista inspiration

Vi har som sagt bestämt oss för rosa tema, allt är köpt och allt är ganska klart hur dukningen ska vara men jag kan fortfarande inte sluta titta på andra rosa dukningar. Så jäkla vackert.

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

Hämtat min klänning hos skräddarenSå jag var och hämtade min klänning hos skräddaren,
när jag väl var där var jag ganska nervös, jag har nämligen hört alla möjliga historier om skräddare som inte vet vad dom gör och som har förstört hela brudklänningar. Tack och lov visade sig skräddaren vara jätte bra, han gjorde en toppen jobb och det syndes inte alls att den är insyd på sidorna. Den sitter perfekt!  Klänning är nu klar, det enda som är kvar att fixa är längden. Den ska förkortas lite, men det är hur lätt som helst och det fixar min mami. Men nu slipper jag iallafall tänka på det, nu kan jag äntligen slappna av. Jag har också bestämt mig för att inte ha dom lila siden pumpsen som jag hade tänkt från början ska istället ha vita sandaler. Lila siden pumps känndes i slut ändan lite väl för mycket och jag skulle garanterat inte klara av att gå i dom hela dagen.
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 1

Söta tårtspadar


Jag måste hitta en söt tårtspade att dela tårtan med, vill inte köpa vad som helst och i stan har dom inte så värst fina tårtspadar. Vet dock att lagerhause har en söt tårtspade i forrm av en sko.
 
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 3

Jag orkar inte!

JAG ORKAR INTE KLÄ PÅ MIG, JAG ORKAR INTE SMINKA MIG, JAG ORKAR INTE DUSHA , JAG ORKAR INTE BORSTA MITT HÅR, JAG ORKAR INTE RÖRA PÅ MIG. JAG VILL BARA VILA, FAN TA TRÖTTHETEN OCH DEN JÄVLA MENSVÄRKEN!! JAG ÄR SVULLEN OCH TRÖTT..

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

3 dagar kvar!


Jag är officiellt as stressad och jag är skit trött också och då menar jag riktigt trött. Jag har inte sovit så mycket sen resan och resan till tyskland var väldigt tung och utslitande.Jag har tusentals grejer att göra idag , hämta min klänning, handla maten , hämta min slöja på posten,  göra klart gåvorna till gästerna, titta på blommorna som ska beställas, sticka hem till min mamma, sticka hem till brownies mamma och senare på kvällen fixa dom sista detaljerna på klänningen och sen bränna musiken till festen. Tusentals saker att göra och så lite tid.

♥ Hämta min klänning.
♥ Hämta min slöja på posten.
♥ Göra klart gåvorna till gästerna.
♥ Handla maten
♥ Titta på blommorna som ska beställas
♥ Sticka hem till min mamma
♥ Sticka hem till brownies mamma
♥ Fixa dom sista detaljerna på klänningen
♥ Bränna musiken till festen
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

Beställt från myheart
Jag har beställt de sista små saker som fattades, bröllopsbubblorna och det rosa tyllet som vi ska ha som dekoration. Sån tur fick dom in det idag och jag hinner få det innan bröllopet. Sån tur var dom snälla att skicka mejl till mig så fort dom fick in sakerna igen.
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

Im back from Germany!


Hej hej! Jag är nu hemma från min lilla tripp till tyskland, 15 timmars resande, usch usch usch! Snacka om att jag är trött, kunde inte alls sova på båten , så jag låg liksom i 7 timmar och bara titta rakt upp på taket, öhh nice eller vad??! Haha..
Klockan halv 8 i morse var vi framme i tyskland, trötta men taggade för att handla sprit. Grrr. Det enda negativa var att vi hade endast en och en halv timme på oss att handla sen så skulle man checka in 1 timme innan båten skulle åka igen eftersom vi hade hytt. Jävligt stressigt och inte så speciellt roligt. Inte nog med det så gick vi också vilse i 45 minuter eftersom vi hade missat köpcentret vi skulle handla på. Snacka om att vara dum i huvudet!
Iallafall vi lyckades gå vilse i 45 minuter sen så hittade vi inte heller tillbaka till båt terminalen så vi hade rent ut sagt panik. Sån tur hittade vi vägen tillbaka igen och när vi väl hittade båt terminalen hittade vi också köpcentret som vi skulle handla på. Jag var så stressad att jag bara liksom rusade in kollade priserna snabbt och började lasta, brownie där emot hängde inte med stackaren var helt förvirrad. Så där stod jag och skrek som en freak "baby vad håller du på med? HALLÅÅÅÅ lite reaktion!!" Så snabb som jag var han jag handla 6 plattor öl , 2 plattor stark cider och en massa vin och annat , det fanns liksom ingen tid att söla eller att tänka. Det var liksom bara att ta och köra på. När det var 10 minuter kvar till in checkningen blev vi exakt klara, lastade på bilden och checkade in prick klockan 9 som man skulle göra. Stressigt men VI KLARADE DET! Brownies ord "du är en smart kvinna, fattar inte hur du kunnde vara så snabb idag" (yes jag brukar oftast vara trög och brownie snabb). Men iallafall spriten till bröllopet är nu officiellt FÄRDIG!!! Nu tänker vi inte mer på det, kan säga att vi brännde betydligt mycket mer pengar än vad vi hade räknat med. Men såååå värt det, Tyskland är fan bäst att handla sprit på. Vi fick mycket för våra pengar och då menar jag LITEEEEEEEEEEEEEEEEER.WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

Jag åker till tyskland!


Jag är såååå jävla stressad kom precis hem från mötet med prästen , det gick super bra. Vi bestämde psalmerna och hur vi ska göra och allt annat så nu är det fixad. Och ja nu är jag stressad kom hem för att endast byta om hämta ett par saker för i natt åker jag till tyskland tillsammans med brownie för att handla sprit. Det blev sista minuten eftersom brownies pappa jobbar på båten och kan fixa in oss gratis. Båten åker klockan 10 på kvällen sen är vi framme i tyskland imorgon klockan 7 på morgonen, sen vet jag inte när jag kommer att komma hem imorgon.WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

5 dagar kvar!


Jag är så trött idag vill bara sova vidare, hela dagen. Gå runt i mjukisar och inte sätta sin fot ute. Åhh vad jag bara vill lata mig men just idag har vi massor att göra och jag orkar inte! Klockan 3 har vi möte med prästen vi skagå igenom ett par saker sen så ska vi ha ett annat möte då vi ska diskutera maten. Fan också, jag känner att jag orkar inget av det. Mina krafter börjar helt enkelt ta slut och det är nu som jag mest behöver dom, denna veckan kommer att bli en jävligt stressad vecka, absolut ingen tid för att vara trött eller lata sig. Ska försöka att fixa och göra allt så gott jag kan så att på lördag allt jag tänker på är mig själv och inget annat.  Nu dags att fixa mig, usch orkaaaaa. Någon som vill gå i mina skor bara för idag?

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

Inspiration princess bröllop


Trots hennes stora atombomber , dör jag för hennes klänning. Ser ut som en princessa, detta är en av mina dröm klänningar. Synd att inte vem som helst passar i den här typen av klänning.


WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 1

Min möhippa & Brownies svensexa

Jag har sovit hel dagen tro det eller ej, jag har ryggvärk, ont i fötterna, bakis och as trött. Jag kan inte fatta att jag är bakis trots att jag inte alls blev full igår efter alla strawberrys daquri jag hälde i mig, Brownie där emot har legat och spytt sen klockan tolv på morgonen, non stop , som rena fontänen. Usch stackare, men så går det när man dricker så mycket som han gjorde. Kan säga att hans svensexa blev precis som det brukar bli bland män, hans kompisar fyllde nämligen honom med sprit så att han sen knappt kunde stå. Jag där emot var raka motstasen, tjejerna och jag höll oss lugna och drack med måtta (ööh kärring varning eller vad?!) Haha. Att brownie just blev as packad så att han knappt kunde stå och klängde på mig var inget som chockade mig, jag visste att det skulle hända med tanke på vilka han skulle festa med och vilka som höll i hans svensexa. Det var rena faran och jag är chockad att brownie ens överlevde kvällen, haha. stackare.

Kvällen började med att pappa lämnade av mig hos min syster , brownie fick inte följa med. När jag väl kom hem till syrran och såg ut som rena häxan (osminkad och stressad) stod dom där och överraskade mig. Vi skålade och sen var jag tvungen att rusa snabbt till lilla syrran för att byta om och fixa mig, tråkigt tråkigt önskar att jag hade kommit fixad, men men..
Under den tiden blev brownie också överraskad av min pappa tillsammans med hans vänner. Vid 8 -9 tiden åkte vi tjejer för att äta middag i stan , grabbarna åt också var för sig men också inne i stan. Tjejerna var på ett ställe och grabbarna på ett annat. Där efter senare vid halv 12 på kvällen träffades alla och då forsatte vi kvällen tillsammans. En ny upplevelse och as grymmt trots små negativa saker, men jag gillade det. Jag gillade mest tanken av att ha kunna festa med mina syskon min syster och min bror och en av mina nära kompisar, det kan inte bli bättre. Jag är glad över att mina syskon är så pass flippiga att det är nästan omöjligt att ha tråkigt, trots att jag ibland kan vara en kärring. haha.Det måste jag utan tvekan göra om! Jag hoppas att på lördag det blir lika bra fast ännu bättre! Massor av bilder togs och jag har inte ens hälften! Så nu gäller det att jaga en hel del för att kunna få bilderna.

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 1

Färgar håret


Jag håller på med en extreme makeover, har inte färgat håret på ett halvår så nu var det dags igen. Koll svart hår , grrr as snyggt! Paulas goes svartskalle. yes!BEAUTY - K O M M E N T A R E R 4

1 vecka kvar till bröllopet!


Om exakt en vecka gifter vi oss , nästa vecka på lördag kommer vi att stå där och då gäller det... Gaaah jag blir galen. Okej så jag är as trött idag jag tror att jag dör av sömn , värken jag eller brownie har kunnat sova bra. Våra grannar är nämligen helt jävla knäppa i huvudet, jag undrar vad det är att dom håller på med i deras lägenheter att dom stör halva trappan. Det är så jävla jobbigt och speciellt vi som var så jävla tröttna, och inte nog med det när man sen väl har lyckats börja somna om börjar telefonerna vibrera med en massa sms och samtal, herregud då har man åter igen blivit väkt. Bara låt mig fo SOVA!! Ja så här sitter jag nu trött och hungrig och gäspar varje sekund och sen är något också skumt på G , pappa ringde mig och lät hur konstig som helst och sa typ bara "ja, jag kommer och hämtar dig och brownie klockan 5 och då måste ni vara klara, se till att vara fin klädda för vi ska någonstans" jag där "hm okej papa..."

Vad tusan är det som pågor?? Kan det vara min möhippa som ska hålla hus eller brownies svensexa? Hmm vi sa ju trots allt att vi ville att det skulle hålla hus 1 augusti och vilken dag är det idag? Jo första augusti... Vad tror ni? Me confused.. haha

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 5

Just nu : Notes


Håller på med små pyssel till gästerna samtidigt som jag dör av sömn, men jag gör det som måste göras för de närmaste dagarna kommer jag sen inte ha någon tid alls. Fy fan alltså..

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2