Min möhippa & Brownies svensexa

Jag har sovit hel dagen tro det eller ej, jag har ryggvärk, ont i fötterna, bakis och as trött. Jag kan inte fatta att jag är bakis trots att jag inte alls blev full igår efter alla strawberrys daquri jag hälde i mig, Brownie där emot har legat och spytt sen klockan tolv på morgonen, non stop , som rena fontänen. Usch stackare, men så går det när man dricker så mycket som han gjorde. Kan säga att hans svensexa blev precis som det brukar bli bland män, hans kompisar fyllde nämligen honom med sprit så att han sen knappt kunde stå. Jag där emot var raka motstasen, tjejerna och jag höll oss lugna och drack med måtta (ööh kärring varning eller vad?!) Haha. Att brownie just blev as packad så att han knappt kunde stå och klängde på mig var inget som chockade mig, jag visste att det skulle hända med tanke på vilka han skulle festa med och vilka som höll i hans svensexa. Det var rena faran och jag är chockad att brownie ens överlevde kvällen, haha. stackare.

Kvällen började med att pappa lämnade av mig hos min syster , brownie fick inte följa med. När jag väl kom hem till syrran och såg ut som rena häxan (osminkad och stressad) stod dom där och överraskade mig. Vi skålade och sen var jag tvungen att rusa snabbt till lilla syrran för att byta om och fixa mig, tråkigt tråkigt önskar att jag hade kommit fixad, men men..
Under den tiden blev brownie också överraskad av min pappa tillsammans med hans vänner. Vid 8 -9 tiden åkte vi tjejer för att äta middag i stan , grabbarna åt också var för sig men också inne i stan. Tjejerna var på ett ställe och grabbarna på ett annat. Där efter senare vid halv 12 på kvällen träffades alla och då forsatte vi kvällen tillsammans. En ny upplevelse och as grymmt trots små negativa saker, men jag gillade det. Jag gillade mest tanken av att ha kunna festa med mina syskon min syster och min bror och en av mina nära kompisar, det kan inte bli bättre. Jag är glad över att mina syskon är så pass flippiga att det är nästan omöjligt att ha tråkigt, trots att jag ibland kan vara en kärring. haha.Det måste jag utan tvekan göra om! Jag hoppas att på lördag det blir lika bra fast ännu bättre! Massor av bilder togs och jag har inte ens hälften! Så nu gäller det att jaga en hel del för att kunna få bilderna.

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 1


Kommentarer
❤ POSTAT AV: patricia

låter skit kul ju!! haha nee du e ingen keeeerrriing :Pvisa bilder!

2009-08-04 @ 03:29:09N A M N:
KOM IHÅG?

E-M A I L: (VISAS EJ)


B L O G G:


K O M M E N T A R:

SHEFABULOUS.SE 2013