att hämnas på en otrogen kille..


Jag har som varje tjej varit med om lögner och otrohet någongång. Och om det är något jag lärt mig så är det att otrohet sätter djupa spår hos en tjej, speciellt om du har blivit lurad,bedragen och gått bakom ryggen på en, det är hemskt. Jag lärde mig också att en kille som gör det kan omöjligt älska en och minst ha respekt för en, jag lovade också mig själv att jag aldrig skulle stanna med en kille som är otrogen mot mig sagt och gjort.


Jag ska berätta en liten historia för er.  Jag hade en gång en kille som var otrogen mot mig, självklart kom jag på honom , jag hittade sms och skumma nummer. Jag ställde honom mot väggen och han hade ingen utväg än att bara erkänna. Killen skakade och grät, och jag..ja, jag var fuckt up men jag kunde inte hjälpa ilskan tog över. Jag gjorde slut, nej jag ville verkligen inte ha honom även om han påstod att det bara hade hänt en gång, jag trodde inte på honom. Och så slog det slint i mig. Eftersom han var skit ja då skulle han få äta skit, jag tog hans tandborste runt hela toalett stolen innan jag gick och lämande tillbaka tandborsten precis där den var. Han fick bokstavligen äta sitt eget skit och alla andras som någonsing har suttit på den toalett stolen. Nästa dag lätt jag honom veta vad jag gjort, gissa om han grät och fick hemska klökningar samtidigt som han grät som en liten bebis och sa "hur kunde du göra så mot mig?" jag svarade honom "precis som du kunde vara otrogen mot mig".  Det minnsan är något jag aldrig kommer att glömma och skulle definitivt göra om det. Detta inlägget är för alla tjejer som läser min blogg och som har råkat ut för otrogna svin, stå på er förfan låt han för evigt komma ihåg er som den tjejen som inte tog skit!

RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 9


Kommentarer
❤ POSTAT AV: Anonym

Så sant som det e sagt. ta inget skit!

2009-12-07 @ 21:35:35
❤ POSTAT AV: maki

U go girl!

2009-12-07 @ 23:03:48
❤ POSTAT AV: Sidney The Singer

Du e GRYYYM girl! Man ska ALDRIG ta nån skit från en snubbe. Du visade vart skåpet ska stå iom att du INTE gick tillbaka, jag gillar såna tjejer! GRYMT!!!

2009-12-08 @ 00:38:53
URL: http://sidneey.blogg.se/
❤ POSTAT AV: Hannah

Jag försöker verkligen visa så mycket jag bara kan att mitt sviniga ex INTE finns i mitt liv längre, att jag är lycklig utan honom, och jag vet att han märker det, för han smygläser min blogg. De första dagarna efter jag fick veta om otroheten så ville jag inget annat än ha tillbaka honom, men sen slog det mig: "Vad fan ska jag ha en sån kille till?! Jag är bättre än det". Istället har jag börjat leva livet, och fått en del av hans vänner på min sida och blivit skitbra vän med dem (vet att han inte gillar det alls!). Och det är så jävla sant det du säger, man ska inta ta nån skit, från någon, speciellt inte en sån kille!

2009-12-08 @ 07:12:04
URL: http://www.eldawand.org/x
❤ POSTAT AV: Nicole Galvez

Damn right!

2009-12-08 @ 10:18:04
❤ POSTAT AV: Dee

Ta ingen skit, ge skit;) Så jäkla bra gjort!

2009-12-08 @ 12:33:16
URL: http://deelight.blogg.se/
❤ POSTAT AV: Natalia

Wei, du är tuff tjejen. Klart man inte ska ta nån skit! ;)

2009-12-08 @ 22:54:40
URL: http://trashy.devote.se
❤ POSTAT AV: Patricia

Well done

2009-12-08 @ 23:56:25
URL: http://stilettoqueen.blogg.se/
❤ POSTAT AV: Natalia

Så sant så ;) Om inte värre. Usch vissa killar är svin :/

2009-12-09 @ 20:20:35
URL: http://nataliasoder.blogg.se/N A M N:
KOM IHÅG?

E-M A I L: (VISAS EJ)


B L O G G:


K O M M E N T A R:

SHEFABULOUS.SE 2013