No time for makeup

Jag inte tid det har jag knappt nu för tiden. Dagens timmar räker inte för allt det man vill hinna göra. Jag måste stressa för att då och då kunna kläma in ett par inlägg i bloggen. Dagarna är fullspäckade och på natten är den enda tiden då jag har tid. Då sitter jag oftast och pysslar med bröllops saker till sent om kvällarna. Snart ska ännu en gång stressa mig ut, jag ska på besök hos min syster då plutten fyller 5 år, hinner inte göra något annat än fixa mig och rusa ut. Vilket stressat liv jag plötsligt har fått...,

8 days left , to the married life.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 4

negativ energiNär någon säger " usch varför gifter du dig så ung, lev livet först" ja vad i helvete menar dom med det? Menar dom lev livet först genom att kn*lla runt eller vad? För jag förstår inte? Att gifta sig är inte att få en dödsdom , man kan visst "leva livet" festa ,resa ,ha kul, umgås med sina kompisar, ha massor av sex med den du älskar/tänder på och som älskar dig tillbaka, uppnå drömmar och annat fast man har gift sig. Så nej helt ärligt har jag aldrig förstått det där med att folk ska komma med en massa negativa kommentarer.
Säg mig är det jag som är knäpp och tänker helt fel ? Nej det tror jag absolut inte. Jag blir rakt av så irriterad på folk som tror att man ska gå och hänga sig bara för att man gifter sig, nä nu är det roliga slut, nu ska man gå och bli bitter och sura hela dagarna lång, inget mer festande, inget mer resande eller umgås med kompisar nu gäller det att vara hemma varje dag, städa och hålla huset skinnande rent och laga tons av mat för att håll sin make mätt och på kvällarna inte säga ett knyst och låta mannen sätta på en som en jävla kanin. Och efter ett par månader börja klämma ut en massa ungar. Det må ha varit så i förr i tiden men inte nu , inte idag och absolut inte i min värld! Här turas vi om! Jag kan laga mat ena dagen men då diskar han , han kan tvätta kläder andra dagen och jag hjälper absolut till att vika. Det ska fan ta mig vara lika mycket, inte är man väl blåst heller! Äktenskapet blir vad man gör det till , här finns det inga måsten förutom att vara sin man trogen och hålla de löften man har gett i kyrkan.

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 9

55 liter läsk


Läsken inför festen är handlade , det blev hela 55 liter , fast än det låter så mycket känns det som om det inte räker. Alla säger till mig att det räker och behöves inte köpa mer, men varför känner jag att det kanske behövs mer? Vi har köpt 55 liter , vilket blir alltså 1 liter per person, men alla dricker ju inte heller läsk.. Men  ja 55 liter läsk borde väl räka, det är ju trots allt bara läsk och vi är 48 personer (med brownie och mig inräknat) ja och sen finns det ju två bebisar också och dom dricker knappast 1 liter läsk. Hahah och sen finns det cirka 9 barn till, äsch jo visst räker det? Ett barn i 5- 10 års åldern dricker inte heller en liter.. Så vad oroar jag mig över?

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

Fotograf fixad!


Har jag sagt att jag har fixat en fotograf? En billig fotograf också eller nej närmare sagt en fotograf som gör det helt utan extra kostnad? Fotografen ville nämligen inte ha betalt och ville göra det helt utan extra kostnad , dessutom kommer vi ha honom utan någon begränsad tid. Det tycker jag är super!! Och sen får vi bilderna i en cd, var mer kan man liksom begära? Nu behöver jag inte tänka mer på det, till helgen kommer vi att träffa honom och åka till kyrkan för att prov fota och titta belysningen och så. Åååh jag blir så där pirrig i magen, fy fan vilken nörd jag e haha. Tänk vad en bröllops planering kan göra med en, men nej vänta bara efter bröllopet är häxan tillbaka! Moahaha...

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

Bröllops mat meny


Jag har gjort färdigt mat menyna , dom blev hur söta som helst och precis a ĺá paula style, rosa. Haha.. nej men dom blev skit bra , mycket mat och inte fick vi plats med all mat vi ska ha, handlar kanske om 3 grejer vi inte fick med , inga viktiga rätter men ändå.  Jag är nöjd. När jag visade pappa menyna trodde han att jag hade gått och snott dom från en restaurang, trög som han är fick jag förklara till honom attt det är jag som har gjort dom, självklart! Daaah! Pappa kan vara väldigt trög ibland.
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

En dålig dag

 
 
 
 

Sorry...jag har haft en helvetes dag. Saker har inte gått bra, vill bara slå in näven i väggen. Kanske då allt blir och känns bättre? Pust , well imorgon är en ny dag...
Och min klänning är iallafall inlämnad till skräddaren och inte blir det heller som
jag ville att det skulle bli , skräddaren kom nämligen med orimliga priser.
Kan ni fatta 2000 kr för att förkorta den lite och sy in den 5 centimer på sidorna?
Löjligt säger jag 2000 för de lilla!!! Helt jävla knäpp i huvudet!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

Inspiration Bröllop vit klänning & hel svart kostym


 
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 1

Shoppat inför hösten

Jag har shoppat inför hösten kunde inte hålla mig HM hade ur söta saker , som jag helt enkelt inte ville missa för fem öre.Två halsdukar & leggins.

Stövlar från HM.


Söt diadem & ett par örhängen.
NEW IN - K O M M E N T A R E R 2

Målar tavlor


Härom kvällen var jag så där kreativ igen, jag kom på att jag hade tre nya trä tavlor från ikea som man kunde måla och ha på borden. Har sett några som har det. Inne i tavlan sätter man sen in antigen en tex till exempel " här har ni era glas för kvällen med eran namn på" eller så kan man sätta en vid baren där det står "cocktails". Åhh det kommer att se fucking fabulous ut.
Så här sitter jag med malmös skitiga väder och målar och ja , jag vann nyss på tradera clips on wiho!WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

På jakt efter en bra sömmerska


ååh helvete, fitta vad fan ska jag göra? Jag håller på att leta efter en billig men bra sömmerska som vet det här med att sy in brudkläninngar
. Min brudklänning är både lång för mig och stor, kan det bli mer jävla perfekt??! Iallafall detta måste jag fixa på något sätt. Inte nog med att jag ska ta bort halternecken och göra om den till axelbandslös måste jag sen förkorta klänningen och sen sy in då den är för stor. Fy fan vilket jävla jobb. Så mamma och jag satt precis och titta på klänningen och det kommer att bli komplicerat då min klänning är svår syd och har flera lager. Någon som vet en bra sömmerska/skräddare i Malmö?? Jag är helt jävla desperat nu, vill inte lämna över min klänning till vem som helst och sen riskera att dom förstör klännigen.

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 3

Söndag

Snart ska iväg till ikea tillsammans med brownie. Fy fan vad trött jag är har haft en massa mardrömmar hela morgonen så jag har inte kunnat sova. Jag har iallafall lyckats hitta billigt löshår. Dock fattar jag fortfarande noll. Haha.. Jag funderar på att köpa syntet hår, någon som har andvänt syntethår någon gång?  Jisses så jävla svårt.. Inte vet jag heller hur många jag ska köpa om en eller två, mitt hår är ju så pass långt och tunnt!  Nä nu måste jag mova mig!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

2 veckor kvar!

Jag hade totalt glömmt bort det idag är det exakt 2 veckor kvar till bröllopet!! 2 jävla veckor omg! Så jävla snabbt tiden har gått. Jag antar att så är det när man har kul och sysselsätter sig med något dag och natt. Det kommer att bli svårt att återgå till ett normalt liv efter 4 månaders planering. Just nu är det sjukt mycket bröllops uppdateringar och det kommer det att bli de sista två veckorna också, i know im sorry. Min blogg ser ut som en riktig bröllopsblogg inte direkt det jag strävar efter , den ser inte ut som den brukar göra och innehåller inte samma texter och bilder som det vanligtvis gör. Men efter bröllopet kommer bloggen att återigen bli så som den varit innan.
 WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

Hjärtljus

Här om dagen fick jag ett par söta ljus av min mami, minns ni att jag hade hittat dom hos henne? Tydligen så hade hon alla kvar. så då fick jag dom.
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

en liten tripp till ikea?


Tur att man har internet hemma vad skulle man göra utan den liksom? Så jag skulle egentligen till ikea idag men leveransen av dom jävla lakanen verkar vara försenad och kommer inte in föräns imorgon , fy fan! Jag som ville fixa allt idag orka liksom gå dit imorgon! igen! Fan alltså jag som hade hoppats på att dom skulle komma idag men neej typisk min tur att leveransen istället ska vara försenad.

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

Tips på billigt löshår?


Ja hur tusan ska jag ha håret inför bröllopet? Uppsat? Nej absolut inte! Utsläppt naturligtvis, hur? Ingen anning jobbar på det fortfarande men jag har en liten ide. I allafall eftersom jag har så pass långt hår (ända ner till rumpan nu) har det blivit så tunnt. När jag ska ut eller på fest tupperar jag oftast håret men oftast när man ska ut och festa är det inte alltid håret håller i sig, man svettas och kvällarna är långa och håret sjunker. Mitt hår är ganska envis när det kommer till tuppering. Så jag har bestämt mig för att "lyfta" håret och göra det tjockare inför bröllopsdagen genom att sätta in löshår.

Och nu till problemet, jag vet inget om löshår förutom att jag inte gillar och att det finns olika sätt att sätta in det. Så är det någon som vet vart man köper 60 cm långt löshår för inte så dyrt? Det kan vara på nätet och det kan vara i nån butik i Malmö om något vet. Så nu ber jag om eran hjälp. Hjälp mig hitta det billigaste löshåret , den ska vara 60 cm och rak.

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 6

Inspiration Bröllops jordgubbar


Alla som läser och följer min blogg vet att jag är en sucker för jordgubbar. Jag älskar jordgubbar och det mesta som har med jordgubbar att göra. Så självklart ska jag ha jordgubbar på bröllopet, jag ska själv göra dom. Och jag hade tänkt mig doppade jordgubbar jag menar finns det något bättre och romantikare än jordgubbar och choklad?? Helloo klart inte! Choklad och jordgubbar passar perfekt till bröllop.
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

Mina egna dekorations hjärtan


Detta är vad jag sitter och gör på en fredags kväll, jag är hemsk uttråkad men ovanigt mycket kreativ. Jag kom på att istället för att lägga ner en massa pengar på små dekorationer kunnde jag själv göra en massa fina hjärtan att ha som dekoration. Sagt och gjort, det blev hur söt som helst och faktist finnare än själva placeringskorthållarna.  Jag har så roligt att jag skulle kunna göra 1000 hjärtan.Färdig brännda hjärtan!Så var dom målade och ligger på torkning.
Och så här funderar jag på att dekorera, skulle det vara något tro?

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

Brownies sista detaljerNu är vi klara med hela brownies outfit. Dom två sista detaljerna som var kvar är nu klara. Vit fluga och bröstnäsduk.
 
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

HM's höstmode cravings

Är det bara jag eller tycker ni också att årets höstmode är en anning tidig i år? Känns knappt som om det är någon sommar överhuvdtaget, vädret har börjat skita sig igen. Vilken sommar vi har regn och massor av butiker med höstkläder i! Och ja på tal om höstmode, fan ta HMs höstmode i år. Fick hem katalogen för några dagar sen bläddra snabbt igenom och sakta, sakta hitta jag jag den ena efter den enda att klicka hem. Typisk just när jag inte borde shoppa finns det massor och jag kan helt enkelt inte hålla mig.FASHION - K O M M E N T A R E R 0

Tillverkning av placeringskorthållarna


Jaha, detta är vad jag sitter och gör di så där klockan 2 på morgonen. Har hunnit måla 30 stycken men nu orkar jag icke mera, jag måste sova, jag behöver sova innan jag ramlar av stolen! Och jo inte nog med det har jag en helvetes ryggvärk, har så ont så ont att jag inte orkar med brösten idag, hade aldrig kännt så i hela mitt liv men just idag vill jag bara skära av dom , usch! Hemskt att ha ont i ryggen så här jävla mycket.
Okej nog snakat om bröst, placeringskorthållarna blev hur snygga som helst! I love it. Det blev betydligt bättre än vad jag hade tänkt mig. Tänk också så mycket vi har sparat genom att tillverka egna.

Tänk vad mjöl, vatten och salt kan göra och ja lite färg och lite fantasi! Och så här snyggt kan det faktist bli! Se där jag är JÄVLIGT SMART OCH JÄVLIGT KREATIV! Mohaha, men visst blev dom snygga?


 
 
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 5

Mer bröllops sakerJag kom hem för fyra timmar sen , dygn sur och 500 kronor fattigare. Brownie och jag åkte in till stan för att titta på lokalen igen och planera lite, där efter möte vi upp shuggisen (tärna nr.3). Handlade en hel del som behövdes till små sakerna som ska göras. Så nu är det av klarat. Tiden för att sen hämta upp nycklarna till lokalen är också bestämd så då behöver jag inte heller tänka på det mer. Vem som ska betala lokalen fixade vi också idag, det blir pappa betalar! Woho så då behöver vi inte tänka på det mer, jag tror allt det kommer att bli perfekt trots allt.  Eller kanske efter jag har sytt om min brudklänning, brudklänningen måste nämligen sys in cirka 5 - 6 centimeter, sen klippa av en bit då den är för lång och jag kan knappt röra mig. Nä nu ska jag vara social mot shuggisen..Och påbörja den andra projektet..Placeringskorthållarna.


 

 

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 1

Lite mera spring

God morning sunshines!
Jag har inte sovit mycket i natt, först och främst gick jag och la mig sent , sen blev jag hela tiden väkt vart annan timme av telefonen så mycket sömn blev det alltså inte!!
Så jo vad ska jag göra idag? Hm... Ja jo snart ska jag åka in till stan för att titta på lokalen för en andra gång, dock ska vi dit för själva planeringen vi ska bestäma hur vi ska duka och hur vi ska dekorera osv.. Jo och sen måste jag ju skicka pengar utomlands till min moster som jag totalt hade glömmt bort att göra, jävla hönshjärna! Vad ska man göra sen då, jo jag måste hitta små saker att lägga i gästernas presenter. Man vill ju inte ge vad som helst, men jag har en liten ide, den är lagom så där á la Paula style, lite porrig men rolig samtidigt. Haha... Brownie vägrade i början men vet man hur man ska bearbeta sin man så går allt! Nä nu ska jag fixa mitt trollhår, har ju sett ut som en häxa dessa dagarna jö!


DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Gör egna lådor!


Sånna här lådor ska brownie och jag göra och ge i present till gästerna med små saker i som minne. Man har ju kollat runt lite på nätet på såna här små lådor som man ska ge till gästerna med dom vart svin dyra och det tyckte vi var helt jävla onödigt med tanke på att de finns dom som är otacksamma, dom kommer att öppna skitet sen slänga det. Så då var det liksom slöseri och bortkastade pengar att köpa såna här små lådor för 360 kr för 24 stycken små lådor. Så vad bättre än att göra det själv? Så jag kollade runt lite på nätet och fick inspiration från brudobröllop där hade dom mallen till dom här boxarna och det var bara att skriva ut dom.

Det enda du behöver för att kunna göra dina egnla lådor är Nr.1 En data. Nr.2 En skrivare. 3. Mycket papper. Nr.4 En sax. Nr.5 Klister. Nr.6 Och en helvetes tålamod om man ska göra många.1. På första delen viks locket som ska på, hur enkelt som helst att göra!
2.Här gör jag själva lådan, kan verka lite kneppigt men så fort man har gjort det en gång så blir det lätt.3. Och så vart lådan klar! Det enda som fattas är en stor rosett och så fyllda lådan med lite små grejer.
Hur lätt som helst! NU måstejag bara göra 45 till. Haha
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

Söta ljus hjärtan


För nån dag sen när jag vart hemma hos min mami hitta jag dessa ur söta ljusen! Passar perfekt till våran dukning! Hur gulliga som helst, preis i min smak. Det gör nästan ont att behöva använda dom, man vill ju inte tända dom!


WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 3

Jag har haft en annan vid sidan om

Jag erkänner jag har varit otrogen mot bloggen den senaste tiden, jag har haft en annan vid sidan om. En annan som jag har spenderat min tid hos och som ger mig alla möjliga råd jag kan komma att behöva. En sida  där allt handlar om bröllop och inget annat. Så nu vet ni vart jag har hållt hus. Är jag inte ute med brownie och bränner pengar eller bloggar är jag garanterat inne på bröllopstorget.Här har vi boven i hela dramat, här har jag spenderat de 2 sista månaderna dag och natt.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Placeringskort hållare

 
Jag har letat och tittat på massor av olika placerings kort mest på amerikanska sidor då dom verkar billigare där. På svenska hemsidor kostar en placeringskort hållare allt från 5 kr styck till 30 kr styck, svin dyrt ju! För en sak man typ bara ska ha en gång och sen slänga eller lägga undan, sen ska man inte heller ha 10 bara utan 45 stycken typ. Blir ju as mycket i slutändan. Så vad ska man göra, ska man slösa orimligt mycket med pengar på placeringskort hållare eller ska man ta saken i egan händeroch göra dom själv?WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

Jag fick hem min brudklänning idag!


Vid 2 tiden idag trillade en avi från china ner i brevlådan, min klänning hade kommit och väntade på mig på postens terminal. Vi kilade iväg och hämta ut den , dock kunde jag inte öppna den eller pröva den eftersom brownie får absolut inte se den tills bröllopsdagen. Så jag tog med klänningen hem till mamma där jag pröva den, samtidigt som min största rädsla var att den skulle antigen vara för stor eller för liten men den satt super , lite för stor men hellre det än att den skulle vara för liten. Jag var nöjd! Visserligen vägde klänningen en anning lite för mycket och var ganska lång.En liten bit av min klänning.
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 8

need some suga

Jag sitter här och stressar upp mig själv av att bara tänka på allt som jag har att göra idag. Först ska jag springa till banken för att hämta ut min lön , sen ska jag köpa andra saker inför bröllopet, sen ska jag skicka pengar utomlands till min moster, sen ska jag köpa bläck till skrivaren och sen ska jag hälsa på mamma. Jag känner mig nästan som en slav.

Nä nu måste jag sätta fart och fixa mig annars kommer jag aldrig att hinna.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Mera dekorations shopping


Nu vart jag hemma igen, jag har varit och shoppat på ikea mera dekorations saker och sen varit på middag hos mamma. Det är vad det mesta ut av dagen har gått ut på. Nu är dekorationerna helt klara , eller nästan finns små detaljer kvar. Vi fick med oss en hel del närmare 23 ljushållare. 3 olika modeller. Fynda fynda! Där emot var dom billiga knoppa lakanen helt slutsålda, så nu är det bara att vänta en vecka.
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 1

Brudbukett 
Jag är hemma hos mamma i stan så jag lägger upp ett inlägg med mina dröm buketter. Som sagt jag ska ju också ha en bukett som vart enda normal brud har, kommer inte att bli några problem som helst eftersom jag vet vad jag vill ha. En bukett gjord utav rosor ska jag utan tvekan ha, om jag sen ska ha den rund eller som en droppe eller som ett hjärta vet jag inte än. Dock tänker jag inte lägga ner en förmögenhet på en bukett som jag sen förmodligen kommer att kasta.


WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

Min dröm slöja 
Jag har alltid vetat vilken sorts slöja jag vill ha när jag gifter mig. En lång broderad slöja ända ner till golvet, en sån som spanska prinssesor har när dom gifter sig. Har letat och letat efter den här typen av slöja på svenska hemsidor men inte hittat en lika fin som de amerikanska eller spanska. Och har jag hittat en så har de varit svin dyr.
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 1

Vita naglar är min sak
Jag har länge varit på jakt efter vitt nagelack och då menar jag riktigt läääänge, typ sen dinosaurierns tid. Jag har letat och letat men aldrig hittat en som är tillräkligt bra eller som inte är till manikyr, men förra några dagar sedan hade jag gått förbi en marknad och där sålde dom massor av vit nagelack så idag passade jag på att köpa en. Märket var okänd så jag började med att pröva en, är den sen bra så köper jag självklart flera. 20 riksdaler! Och så här såg mina naglar ut , vitt is the shit!
MY NAILS - K O M M E N T A R E R 0

Just nu


Här sitter man på en fredags kväll och dricker vitt vin med socker dricka och fixar sina naglar och känner mig allmänt irriterad och uttråkad. Vad har jag gjort idag ? Hm , nada, zero, nothing, inget !! Jo jag har köpt en vit nagelack , sån har jag varit ute efter länge.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Alltid


Kanske något till vigseln? Jag får ryssningar av låten, gråter som en liten unge.. så jäkla fin.. Beskriver perfekt det jag känner för min brownie, synd bara att många har just denna låten på sin bröllop.WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 3

21 dagar kvar!


Nu är det bara 21 dagar kvar till bröllopet , det mesta har fixat sig ganska smidigt. Nästa vecka ska vi till lokalen igen för att planera hur dekorationerna ska sitta och hur bordsdukningen ska vara. Nästa vecka kommer också vår präst från hans semester. Det kommer då att bli en hel del möten och jag måste också kunna en hel del från bibeln utan till. vilket jag inte riktigt har läst på. Om jag ska vara ärlig så har jag inte ens öppnat boken med tanke på hur myclet jag har gjort. Den slutgiltiga listan på vilka som kommer och vilka som inte kommer, kommer att göras om 1 vecka.

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 1

a sneak peak på brownies outfit

 


Brownies kostym kom för 2 dagar sen så här såg det ut. Dock får ni inte se hela outfiten föräns på bröllopsdagen. Kan säga att han såg jävligt snygg ut! I love it!
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

Gröna drinkar

Tärna Nr. 3 klänning


Så här om dagen vart shuggisen på besök med sig hade hon sin tärn klänning. Tyckte att färgen var perfekt och var exakt det jag var ute efter att tärnorna skulle ha. Så här såg hennes klänning ut. Klänningen ser betydligt snyggare ut i verkligheten.

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

Keep shoes for menSkorna som jag beställde till brownie som kom idag från bubbleroom, var hur snygga som helst!
Tror nästan att jag kommer att beställa ett extra par till honom, så när han väl har slitit ut dessa har han ett annat par, skorna var verkligen jävligt söta och bekväma.

SHOES - K O M M E N T A R E R 1

Brownies packet har kommit!


Brownies packet från bubbleroom har äntligen kommit! Som att vi inte redan har en massa räkningar upp över öronen ändå kan vi inte sluta shoppa, helvete. Vart kommer detta att sluta?
NEW IN - K O M M E N T A R E R 2

Min sista lugna helg

Fy jävlar är klockan redan 2?!  Jag har sovit länge idag, jag satt nämligen uppe till sent tillsammans med min brownie och shuggisen och tittade på filmer. Såg också filmen Bruno, fy fan vad sjuk film, är förvånad att dom ens har tillåtit visa en sån film.
Anyway så jag satt och titta i min kalender och detta blir nog min sista lugna helg där efter kommer det en massa , en av mina närmaste tjejer fyller 20 år nästa vecka så det blir röja hela kvällen och vem står för det , lilla jag så klart! Jag må vara ett steg nära altaret men inners inne är jag fortfarande en party princessa. Det är inte bara 20 års festen som väntar utan , min möhippa och annat , sen veckan efter kommer bröllopet, så det kommer att bli 3 hela veckor full späckade från och med nästa vecka. Jag kommer nog att få dra mig i skinnet, vet inte hur jag ska hinna med allt, just därför passar man på att fixa allt det som går att fixas nu.

5 pack strumpbyxor det lär behövas, jag har ju trots allt inte köpt strumpbyxor sen förra året! Haha, en ny mascara och nya lösögonfransar som jag fick av shuggisen, dock är lösögonfransarna till bröllopet eftersom jag vet att jag kommer att gråta och vill absolut inte riskera att sminket rinner.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

Tearing up my heart

Ilska, hat , trötthet, sorg, sugen på att dränka sig i vin, springa bort, bara skrika ut, be alla att dra åt helvete, vilja fly från allt och alla. Besviken på människor, trött på skit. Förvirrad , bitter. Jag förstår om inte ni förstår mig, det gör inte jag heller. Att hata allt och alla har tydligen alltid varit min sak, visa hatar jag mer än andra, andra hatar jag för att dom förtjänar att bli hatade och allt annat hatar jag bara för att...

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Packet från suitopia

 
Nu ringde det på dörren!! Gissa vad det är? Kan säga att vi har väntat på dom sen igår, visserligen kom idioterna igår men ringde inte upp till oss för att vi skulle öpnna dörren till dom så dom stack. Så då har vi fått vänta ivrigt tills idag. Åhh äntligen!!


WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

Vita gladiators

Ja att lösenordskydda bloggen gick tydligen inte, haha. Kanske beror det på att jag har den på egen domän.. men men..

Jag har äntligen skaffat mig ett par gladiators efter 100 år typ haha, det har jag velat göra länge varför jag intehar beställt ett par innan vet jag inte, jag antar att jag var osäker.  En ny smock topp följde också med hem, dom får jag aldrig nog av!
Fyndat från ellos. 50 kr!
SHOES - K O M M E N T A R E R 3

Inspiration Ute Bröllop 
Så jävla vackert! Hon ser ju ut som en docka. Åååh jag längtar. Kendra Wilkinson Hugh Hefners föredetta lek kamarat gifte sig med basketspelaren Hank Baskett.

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

Bröllops bubblorBrownie och jag bestämde oss för att inte ha riskastning eller rosenblad , vi ska ha bubblor! Det kommer att se hur vackert ut som helst, får bara hoppas att folket blåser ordenkligt. Haha.. Såna här bröllops bubblor säljs i 24 pack för cirka 130 - 150 kronor.

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

Because im worth itMin fin fina nya clutch. I like.
NEW IN - K O M M E N T A R E R 0

Min brudklänning är klar!!


Mami!!! Min klänning är klar!!!! Fick mejl att klänningen är klar och den blev skickad idag klockan 10 i morse!! Jävlar vad snabbt det gick , men hey jag klagar inte! Jag har knappt kunnat hålla mig, nu borde den komma någon av dessa dagarna. Gäller att hålla sig hemma då dom levererar den till din dör, hoppas också den kommer i bra skick med tanke på att jag tog försäkring på klänningen. Gaaaah fan vad jag längtar!!! Dock kommer ni inte att få se min klänning tills den dagen jag gifter mig, det kommer att bli min lilla hemlighet.

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

Jag har fått sova ut!

Jag har äntligen fått sova ut all veckans stress!! Det behövde jag verkligen! De senaste 2 veckorna har jag sprungit fram och tillbaka så jävla mycket, jag har sprungit från klockan 11 på dagen till 1 - 3 på morgonen varje dag och fixat grejer till bröllopet tillsammans med brownie. Jag har varit jävligt stressad och ätit dåligt, visa dagar inget alls.

Och jo så finns det dom människorna som får mig att bli så jävla irriterad , hur beteer sig människor nu för tiden egentligen? Folk har ju fan blivit hel knäppa både kompisar och familjemedlemar och jag , jag bara pallar inte med dom. Som jag sa igår till min mami som har hjälpt mig ganska mycket trots hennes skadade ben "Jag har kommit jävligt långt med bröllopsplaneringen och behöver inte någon, hittils har jag både gjort och betalat för allt själv och det kan jag fortsätta göra. Jag behöver inga jävla tjänster från andra och jag föredrar faktist att göra allt själv precis som jag vill och på mitt eget sätt". Som sagt jag behöver inte någon. Jag är jävligt stolt över allt det jag har åstadskommit tillsammans med min brownie, vi två tillsammans utan någons hjälp. Som jag alltid brukar säga fantastic two, jupp jag och han.


DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Placeringskort 
Detta är vad jag håller på med så där mitt i natten, visserligen kom jag hem för bara en timme sen och sen dess har jag suttit och pysslat med placeringskorten. Jag ville få det gjort så att det sen är klart, jag skrev ut namen på alla dom som är bjudna och alla dom som kan tänkas komma , kommer dom sen inte så är det bara att slänga deras placeringskort. Så nu är det klart och det enda som måste fixas är placeringskort hållarna, Jag blev iallafall skit nöjd. *Gäsp* Nä nu ska jag verkligen sova , det är ju hur sent som helst och imorgon ska jag till stan igen.

Och så var dom klara 50 namn skyltar dock kommer alla inte komma, det vet jag eftersom folk är konstiga!
Men visst blev dom snygga?
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

Inget vila idag

Nähä det blir ingen vila dag och springa runt luffig i mjukis byxor. Snart ska jag in till stan för att handla ett par saker sen ska vi sticka och lämna ett par inbjudningskort personligen, sen ska vi göra placeringkorten och vigsel programen och menyn. Som sagt mer jobb väntar idag. Tiden är knapp det börjar dra ihop sig , 27 dagar kvar OMG! Fan vad tiden går snabbt..

Nä nu ska jag ta en snabb dusch för att piggna till idag orkar jag fan inte kleta på med smink.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Jag är vaken!

Jag har precis vaknat , jag var så trött innan när jag kom hem från jobbet att jag orkade inte med ett skit. Och ja en mensvärk från helvetet som inte gjorde saken bättre.

Ja och inbjudningar, gud vilken jävla jobb vi har haft med dom! Och än är vi inte klara, igår postade vi iväg 12 inbjudningar där alla var till par och familjer, tänk er att på en inbjudan var det till en familj på 6 personer en annan på 5 och en annan på 4 osv, det blir många i slut ändan, de flesta inbjudningar som vi nu har kvar är till dom som är singlar. Sen så har vi haft lite strul med andra som vi inte kunde få tag adresserna på men idag efter att ha googlat och googlat och prövat mig fram lyckades jag ätnligen fixa fram 3 viktiga adresser.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

My perfekt wedding ring! 
Sitter och bloggar från jobbet , kom på att jag inte har visat min ring. Som sagt igår köpte vi min vigsel ring, och eftersom jag är så jävla kräsen av mig och inte ville ha vilken ring som helst tog det inte lång tid. Jag visste vad jag ville ha och vad jag var ute efter och jag hittade det! Det bästa var nog att vi fick 25 procent rabatt på ringen plus 5 procent rabatt till eftersom man har medlemskort, kan det bli mer perfekt?! Jag älskar min ring och är super nöjd med den, den är inte för mycket och den är precis i min smak, i love!


Ringen består av 5 hjärtor och på varje hjärta en liten diamant och så här ser mina ringar ut, min förlovningsring och min vigselring.
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 7

Jobba på en lördag

Va fan gör jag uppe så här tidigt på en lördags morgon? Ja just det jag måste ju jobba! Fy fan, jag som trodde att jag skulle få vila ut till helgen , springa runt hemma i mjukis byxor och en stor t-shirt och håret i en knut och bara lata mig. Men nej istället får jag reda på torsdag kväll att jag måste jobba på lördag, helt jävla underbart! Vad man inte gör för pengar. JAg har stressat som fan denna veckan och behöver verkligen vila ut, fan vilken ångest. Anyway nu måste jag gå, bloggar mer från jobbet då jag tar med mig min lilla bb.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Brownies skjortor 
Till brownie beställdes det 4 skjortor 2 olika modeller och i svart och vit , vi försäkrades oss att ta alla istället för att se vilken som passar bäst. Den första modellen på bilden och satt perfekt och var skit snygg medan den andra modellen satt ännu bättre men var inte alls lika snygg. Nu återstår bara kostymen som borde komma nästa vecka då det har gått 5 veckor och borde vara klar så han kan slutligen bestäma sig för vilken av skjortorna han ska ha,

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 1

Inbjudningarna är postade ! 
Och så var man hemma igen och döds trött. Jag kom iallafall hem innan 12 ! Hela dagen har vi sprungit och stressat som fan och brännt bort ännu mer pengar, pysslat med inbjudningarna, sen sprungit och postat dom , sen köpt min ring , hämtat ut brownies skjortor på posten. Hm.. vad har vi mer gjort? Nä det var nog allt (?). Inbjudningarna är iallafall postade och kommer att komma fram på måndag och har du inte fått en på måndag så är du inte bjuden. Haha Sorry men man kan inte bjuda alla eller hur?Vi hittade matchande kuvärt till slut!Söta cupcakes och jordgubbs frimärken , korten , kuvären och etiketterna med adresserna på.Kuvären med alla etiketterna på.Klara och redo att postas och dela ut!
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 3

Ching ching ! 
Så brownie skulle ta ut pengar från mitt konto i morse när han mötes av rena överaskningen. 5 000 kronor hade någon satt in på mitt konto , brownie blev så klar chockad och kunde inte tro sina ögon så han ringde upp mig och jag trodde så klart att ha drev med mig. Tydligen så visade det sig vara sant , 5 000 kronor har jag fått men från vem? Jo och så tog han ut lappen från uttagen och som visade sig vara pengarna som jag hade ansökt om att få låna. Vilket betyder att dom godkände lånet jag ville ha! Fy fan vad bra. Som sagt jag och brownie behöver ingen hjälp, hitills har vi betalat allt själva och vi har fått slita och jobba isönder oss för att kunna få till det som vi vill. Men i slut ändan är det allt värt eftersom vi har gjort allt själva. Lånet som vi nu har fått kommer att hjälpa oss en hel del men fortfarande behöver vi runt 7 000 till. Nu ska jag fixa mig har massor att göra och idag ha jag inte hur mycket tid som helst imorgon jobbar jag nämligen, blö its sucks!

 
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

Mer bröllops shopping 
Vart har jag hållt hus hela dagen, det måste ni säkert undra. Brownie och jag har sprungit fram och tillbaka som ett par freaks och fixat grejer hela jävla dagen tills nu. Kan ni fatta från klockan tolv på dagen tills nu? Rena jävla stressen och vilken jävla press! Vi har shoppat och vi har pysslat med inbjudnings korten. Sen har vi suttit i 3 timmar på google och googlat fram adresser på dom som vi ska skicka inbjudningskorten till. Google är jävligt bra, tänk vad man kan få fram. Adress, telefon nummer, bild på trappan där du bor och till och med person nummer och när du fyller år! Helt jävla sjukt!
Korten blev iallafall klara nu är det bara kuvären som måste fixas.


Rosa sidenband till korten.
Korten som måste vikas och dom klippta banden.
Nu har man vikt alla..Så här såg den ut inuti..Och så här såg dom ut när alla var klara..
Så här snygga blev dom!Äta gjorde vi också efter all det hårda jobbet
..Små grejer till annat pyssel.
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 5

Bröllop shoppat
Jag är hemma igen och jag lever fortfarande! Haha. Brownie och jag gick ut tidigt idag , vi hade en hel del att göra och när man inte har folk som hjälper en måste man springa runt som ett jävla djur. Tur att brownie och jag är så pass aktiva och starka tillsammans att vi klarar allt, vi är det jag kallar för fantastic two. Vi åkte till ikea fixade ett och annat det mesta som behövdes fixas. Men vi kunde inte bestäma oss för dekorationerna fy fan vad svååårt! Så vi ska nog tillbaka under veckan. Inbjudningskorten kom ju idag också mycket tidigare än förväntat och jag skrek och hoppade till som en liten unge. Jag hade tänkt skicka ut dom idag men så kunde jag inte fixa ett par grejer som behövdes till inbjudningarna så jag får väl posta dom imorgon.Rosenblad, klister, Mallar, 7 lakan, iskubRosenbladen
Mallar till cupcakesen.
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 1

Gissa vad detta är?!


 
Något som jag har väntat så ivrigt på trillade ner i brevlådan idag, tidigare än förväntat. Mycket tidigare. Gaaah jag är så jävla glad. Gissa vad som ligger här i?

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 3

Michael Jackson minnestund

Jag har precis kommit hem från mamma där jag har följt Michael Jacksons minnestund. Tårarna bara rann och jag satt och grät precis som en liten unge. Och jag gråter typ aldrig! Det rann så många tårar att mina kinder torkades ut av allt saltet. Minnestunden var så rörande , man fick gåshud över hela kroppen och jag bara rös om och om igen. Det var helt sjukt hur många som uppskattar han som död men som inte gjorde det när han levde. Sånt gör mig förbannad. Men det som gör mig mest förbannad är att en sån fin människa har gått bort bara så där, min teori är att hans hjärta helt enkelt inte klarade av mer smärta och gav upp. Med tanke på hur onda människor var mot honom trots han godhet kan jag förstå att han hade smärta inom sig. Så jävla synd att han inte finns idag för att se hur uppskattad han verkligen var, men tydligen så behövde han dö för att människorna skulle inse det, för dom var alldeles för blinda.

En del av mina favoriter...DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

Små detaljer till bruden

 


Jag gick äntligen till posten för att hämta ut ett packet som jag inte hade någon anning om vad det var.
Klart och tydligt visade sig vara min tiara och min strumpeband. Skit söt, fast bilden gör inte rättvisa till värken strumpebandet eller tiaran.

Nu måstejag fixa mig.

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 5

Bara för att man gifter sig ung..

Jag har tänkt mycket på det här med giftemålet, att jag och brownie gifter oss förändrar inte mig eller mitt beteende , jag kommer att fortsätta vara mig själv och göra allt det jag gör. Klä mig som jag alltid har gjort och festa med tjejerna när jag har lust. Att man gifter sig betyder inte att man ska bli hemma fru , byta ut stringen mot ett par mormors trosor, sluta sminka sig och inte plocka ögonbrynnen. Att bli en desperate housewife finns nämligen inte i min värld, inte nu och inte sen. Jag är bara 20 år och ska gifta mig för att jag väljer att göra det och har friheten att göra vad fan jag vill. Folk kan säga "du är för ung för att gifta dig" jag säger "åt helvete med dig, hållkäften och stick , är du i mina skor? Vad vet du om vad jag vill. I min värld har jag aldrig brytt mig om vad andra säger och tänker och just därför har jag kunnat leva mitt liv precis som jag själv har velat inte efter var andra vill och deras jävla förväntingar. Det är nämligen mitt liv och jag som lever det ingen annan. Visa tjejer i min ålder väljer att ligga runt medan andra väljer att dela sitt liv med en kille, alla är olika. Att man gifter sig betyder inte att det är slut med festandet eller friheten man kan fortfarande gör allt det , den enda skillnaden är att du har en ring på ditt finger och du tillhör någon som älskar dig och du honom. Du har någon som du delar ditt liv med och du har någon att komma hem till på kvällarna, du har någon som tar hand om dig när du är sjuk.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 8

Trillat eller blivit knuffad

Det har hänt igen ännu en ung kvinna har "råkat" ramla ner från balkongen (?). Jag säger in my ass. Vad sägs som att kvinnan har rättare sagt fått en gratis knuff av sin kära make rakt ner i asfaltet. Att hon "råkat" ramla ner från ett köksfönster när bara hon och hennes man var ensamma hemma tror inte ens gudarna på. För inte ens en handikappad människa hade gått på det där att kvinnan "råkade" ramla ner från ett jävla köksfönster?! Hör ni hur det låter "kvinnan ramlade från ett köksfönster". Ja och inte städade hon heller eller putsade hon fönstrerna. Vad säger ni? Jag säger kastrera den jäveln och lås in honom , den kvinnan har knappast "råkat" trilla ner från ett fönster.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 6

Vilka brudskor?


 
Eftersom jag inte har lyckats hitta ett par riktigt snygga brudskor som tilltalar mig börja jag gräva i min skosamling. Där hitta jag till min förvåning ett par helt nya vita skor som jag köpte förra året i spanien, det hade jag totalt glömmt bort. Vilken jävla hönshjärna! Haha. Jag pröva dom och tänkte att dom kanske var något att ha men så tyckte jag att det såg för enkelt ut så jag ångrade mig och kom på att jag är inte alls tvungen att ha vitra traditionella skor, jag kan visst ha en annan färg om jag så känner för det. Och så kom jag på att jag har mina nya orörda siden pumps från bianco som jag köpte för några månder sedan. Skorna kommer inte heller att synas så värst mycket eftersom klänningen är väldigt lång. Men jag kan intebestäma mig. Dom lila eller dom vita? Dom vita eller dom lila?Dom vita cirka 10 cm & Dom lila cirka 13 cm.
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 12

Gult är inte fult !

Nu är jag hemma igen. Har varit i stan tillsammans med brownie och min shuggis och kollat på min vigsel ring och lite andra grejer. Har också passat på att shoppa lite saker på HM. Fy fan vad det fanns söta linnen och klänningar det fanns. Jag ville ha det ena och det andra, var precis som en liten unge i en godis affär. Brownie ville bara dra ut mig där ifrån. Jag har också hittat vigsel ringen jag ska ha, det blev precis som jag ville. Fast den får ni inte se föräns på fredag då vi ska köpa den.NEW IN - K O M M E N T A R E R 3

Head over high heelsL O V E! Så jävla snygga, klickat hem från Halens. Yes jag bryter mot min shoppingförbud, Jag kan aldrig säga nej till skor.
SHOES - K O M M E N T A R E R 4

Två år har gått sen vi..

Brownie och jag firar 2 år som förlovade idag, skit redan två år som förlovade? Skit tiden bara flyger iväg utan att man ens hinner blinka eller ens fisa. Två jävla långa , korta (?) år sen vi satte ett ring på varandras finger och lovade att en dag gifta oss. Sagt och gjort, två år har gått och om en månad kommer vi att bli Mr and Mrs Brownie. Haha , galet helt jävla galet!

Dagen vi förlovade oss var på en fredag, vi gick upp tidigt och gick raka vägen till guldfynd där vi tittade på alla förlovnings ringarna och sedan valde ut det paret som passade oss bäst. Tjejerna som jobbade där bara glodde isönder sig på oss och alla småbrudarna i butiken bara glodde så att de nästan dreglade. 7 600 betalade vi den dagen och så gick vi ut hel glada från butiken. Det var som om båda svävade på moln. Där efter gick vi till en av Malmös lyxigaste restaurang där vi åt en god romantisk middag. Skit, jag minns fortfarande den dagen som om det vore igår.MR & MRS - K O M M E N T A R E R 5

My parents are coming home too day

Pappa är redan hemma från serbien, han landade vid 1 tiden med hälsan i väl behåll. Mamma där emot har inte haft samma tur i och med att hon hade en olycka när hon var nere på semester i spanien. Så idag flygs hon hem av försäkringsbolagen och blir körd hela vägen från köpenhamn till sitt hem. Stackaren har frakturerat hela benet vilket gör det omöjligt för henne att gå eller göra något som hon vanligtvis brukar, hon hade iallafall tur att hon inte knäkte benet men det var nära ögat. Synd att hon skulle råka ut för det näst sista dagen på slutet av semestern. Åh stackas min mami. Inte nog med det fick jag nyss ett sms från henne där hon berättar att hennes flyg är 2 timmar försenad, kan man ha mer otur?!

Om en stund ska jag träffa pappa , har inte sett honom på 3 veckor!! Sen ska jag åka vidare hem till mamma för att förberreda ett par saker innan hon kommer hem.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Brud skor

 
Detta kallar jag fina ungdomliga brudskor.  Borde finnas fler såna här och slänga dom fula modellerna.


Christian Louboutin wedding shoesPerfect Day shoes cirka 1500 svenska krAruna Seth shoes
Pumps från Asos.com

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 5

Lancôme vit nagelack
Den här klicka jag precis hem, jag har länge varit på jakt efter en bra vit nagelack.
Denna är från Lancôme , hittad på halens.se . 199:-
BEAUTY - K O M M E N T A R E R 0

party tonight?

Min söt söta pyjamasJag fick min söta pyjamas för nån vecka sedan och glömmde visa upp den. Tycker att alla tjejer borde skaffa sig en sån här, den passar perfekt till varma kvällar, den är söt , skön material och sittet lagom löst.
Å andra sidan tror jag att den är nu mera slut såld.
NEW IN - K O M M E N T A R E R 2

Brud skor 
Det här med bröllops skor är så jävla svårt för traditionella bröllops skor är så jäkla fula! Ful klack , ful form, ful allt med andra ord så gillar jag inget av det. Jag har letat och letat och hittar inga som jag verkligen gillar och kan säga wooow *drools* "dom vill jag ha!".

WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 1

Purple drinks

it's a hot , hot summer

att sova naken hela natten lång ja inte ens det hjälper så varmt är det. Och att man sover tillsammans med en annan person gör inte saken bättre det blir bara varmare, rena bastun . Fläkten är på hela natten lång , men det är bara att inse skitet är för liten och bidrar inte något vidare med kall luft. Är det bara jag som vrider och vänder mig om kvällarna? Jag kan ju förfan inte sova !! Trots min utmattning, nä usch jag tycker synd om mig nu vill jag fan ha lite regn.

Imorgon eftermiddag kommer pappa äntligen hem från Serbien, woho! Jag har saknat den knasbollen som fan, hoppas han har med sig något till mig annars blir jag sur.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Balconett bh 
Jag sitter och letar efter en bh utan band som jag kan ha under brudklänningen men det är svårt i och med att man har stora tuttar måste jag hitta en riktigt bra bh som håller upp brösten ordenkligt. Finns många att välja på men alla har inte samma kvalité , många glider ner för minsta lilla och håller sig inte på plats medan andra ger överdrivet mycket push up så att det ser trashigt ut. Måste vara lagom bra speciellt om man ska ha det under en brudklänning. Jag har hittat två som jag gillar men vet inte vilken av dom.Bh nr 1. Triumph 329:-
Bh nr.2 svart&vit 2 pack från halens 198:-
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 3

Rosa coca cola glasTitta va brownie kom hem med! Mc donals coca cola rosa glas som jag har velat ha! Haha Brownie vet att jag gillar det mesta när det kommer till rosa.

MY HOME - K O M M E N T A R E R 1

Budget snack


Jag önskar ibland att jag hade oändligt med pengar och pengar inte var något man behöver tänka på , att slippa ha en jävla budget och tänka på det ena och det andra. Det är sååå jävla jobbigt! Hade man inte behövt tänka så jävla mycket på pengar så hade det helt klart varit roligare att planera, jag säger inte att det är tråkig att planera sitt bröllop för det är det inte men en dans på rosor är den knappast. När brownie och jag bestämde oss för att gifta oss kom vi överäns om att det skulle vara något litet och enkelt men så blev det inte. Istället blev det plötsligt kyrkbröllop och hela köret och då var vår budget inte 10 000 längre nu mera är vi upp i 19 000 , det är liksom mer än vad vi hade räknat med och mer förväntas det nog att bli. Själva bröllopet är inte så jävla liten längre, 40 - 45 gäster istället för 30 som vi sa först.

Jag och brownie står just nu för  allt och inte ens lite hjälp från visa i famlijen får man, då det finns dom som skyller på att dom inte har pengar och inte kan hjälpa till trots att vi sa att vi skulle gifta oss för 3 månader sen. Snacka om att vara snåla jävlar , sen ska dom komma till bröllopet äta och dricka gratis , jag har inte ens lust att bjuda dom synd att det handlar just om viktiga familjemedlemar. Nä sånt gör mig pissed off! Det är med att brudens föräldrar betalar eller brudgummens föräldrar betalar är så jävla överskattat ,desuttom verkar den traditionen vara utdöd.

För övrigt har jag ingen aning om vad jag ska göra med denna budget, jag har räknat in dom priserna jag är säker på och lämnat andra saker som jag inte vet hur mycket det kommer att kosta utanför. Ja som ni ser ett jävla projekt! Kanske tar jag ett lån på resten eftersom det handlar trots allt om en once-in-a-lifetime "upplevelse".
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 2

På jakt efter skjorta


Brownies skjorta kom idag med posten och den var rena besvikelsen, skit ful var den och den satt lös på honom. Den var hemsk så vi skicka tillbaka den redan idag. Så då har man letat hela dagen efter en skjorta, brownie stack till stan för att kolla men han hitta inget medan jag hitta på nätet. Så vi bestämde oss för att klicka hem 4 skjortor , två vita och två svarta och den som passar bäst blir vinnaren. Så nu är det bara att vänta.


Skillanden är inte stor på bild, men skillnad är det!
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 0

Bruna årslinser

För er som är intresserade har jag kvar ett par bruna linser från förra beställningen då många beställde av mig. Jag har inte tagit nya beställningar nu på ett tag och vet inte när jag kommer att göra nästa. Så för er som vill ha bruna ögon och är intresserade, så är det bara att mejla mig, Först till kvarn är det som gäller! Pris 370:-

FASHION - K O M M E N T A R E R 7

Inbjudningskorten , check!

 
 Klockan är 3 på morgonen och jag blev precis klar med beställningen av inbjudningskorten efter 4 timmar, så länge har jag suttit. Jag kunde nämligen inte bestäma mig. Men till slut så körde jag bara på. Jag är för övrigt as trött i och med att jag har jobbat idag och har sen inte vilat ett piss. Nu ska jag fan sova!
WEDDINGPLANING - K O M M E N T A R E R 1

Jobbet kallar

Suck jag börjar jobba klockan 10 , har ingen vidare lust jag satt uppe med brownie till klockan 2 i morse coh beställde saker på nätet, inte konstigt att jag är as trött. Idag ska jag dessutom också göra inbjudnigarna och senare på kvällen blir det dessutom fest , skönt att komma bort lite från bröllops planeringen. Det är för mycket just nu. Nä nu måste jag röra mig, hörs senare!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1