Halloween night!

Ikväll blir det spontan Halloween fest. Äckligt spetsad bål och hoochi mamas utklädda tjejer. Jag funderade först att låna en blond peruk från min kompis och klä ut mig som en äcklig fjortis med överbelastat idomin på läpparna och riktigt tupperat hår så som Dessie typ, det hade garanterat gjort succè haha. Å andra sidan hade jag skrämt bort Brownie riktigt mycket att han inte hade velat kyssa på mig på kvällen så jag satsar på annat istället. Halloween night i fucking love it!Haha Jag bjuder på denna.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 7

Godis för håret.Jag har varit och tittat på lägenheten , varit och storhandlat och handlat nödvändiga produkter för mitt hår. Hår är viktigt och påverkar mycket en tjejs utseende. Har du fult hår blir du automatisk ful. Har du snyggt och vårdat hår ja då ser man riktigt riktigt bra ut, nja det funkar så iallafall på dom flesta.

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 12

Halloween drinkar


PARTY & SOCIAL LIFE - K O M M E N T A R E R 2

Yes, i am a shoe addict. Got a problem?

Åh jag älskar mina nya lårhöga stövlar i mocka! Super bekväma och skit bra inför vintern , nu kommer jag att slippa frysa om fossingarna. 800:- Från ellos.se Nu är jag happy, jag är alltid happy när jag köper skor! Haha


SHOES - K O M M E N T A R E R 6

Jag är hon.

Jag är hon med det långa mörka håret, stora läpparna, mulliga magen och stora brösten. Jag är hon som andra pekar fingrar på och tror att jag har löshår, fejk lips och fejk boobs. Jag är hon korta som sen yngre ut än vad hon egentligen är. Jag är hon som är högljud och hörs från långt håll. Jag är hon som dom dömer efter hennes utseende och attityd. Jag är hon som dom ogillar på grund av hennes blick , hennes sätt att titta och se på människor. Jag är hon människor gillar att skvallra om och lägga näsan i blöt. Hon som aldrig som ung har haft några problem med att få killar på fall. Hon som alltid blir vän med fel människor och som i slut ändan alltid blir backstabbad. Jag är hon som människor alltid miss bedömmer. Jag är hon som anses vara stor i käften och kaxig för att jag är aldrig håller käften och säger hur det ligger till. Jag är hon som aldrig har hatat sig själv. Jag är hon som inte har några komplex när hon tittar sig i spegeln trots hennes bilringar. Jag är hon som accepterar hur hon ser ut utan att må dåligt och vilja ta livet av mig. Jag är hon som har en hel resväska med drömmar men inte vet var jag ska börja. Jag är hon som verkligen älskar när hon älskar en människa. Jag är hon som bryr mig alldeles för mycket om mina vänner och ger dom blöta kyssar på kinderna. Jag är hon dom alltid misstolkar. Jag är jag, den som skiter fullkomligt i om människor ogillar mig eller älskar mig. Jag är jag.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 11

Fuck me pumps


Corall färgade pumps från HM´s vår mode.

SHOES - K O M M E N T A R E R 5

Lägenheter och mera lägenheter!

Jag har fullt upp idag massor av lägenheter att gå och titta på och massor av människor som ska komma och titta på våran. Det var minsann på tiden att det skulle hända något! Jag är super exited!!  Jag längtar som fan att få flytta och få något nytt och större så jag kan inreda och kasta bort allt det gammla, en ny start om man säger så!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 7

Tips gör din egen kostym inför halloween!


För er som inte har råd eller svårt att få tag på en bunny dräkt, kan man alltid göra en själv. Så svårt är det inte. Hur svårt kan det vara att göra en rund svans ? Eller ett par öron och fluga? Nej inte svårt. Här har ni en snabb video för hur man kan göra sin egen dräkt.

FASHION - K O M M E N T A R E R 4

Fixat naglarna!

Jag har som vanligt varje månad varit och fixat mina naglar, det var på tiden! Dom var så långa att dom såg ut som klor! Haha. Mina naglar var på topp det enda negativa är att dom har blivit missfärgade på grund av all jävla rökningen, fan jag måste sluta för det är så jävla fult med missfärgade naglar.MY NAILS - K O M M E N T A R E R 2

Glider ifrån varandra?

Bunny Costumes

Det är Halloween vecka och till helgen ska alla tjejerna klä ut sig. Jag har bollat med tanken, va fan ska jag klä ut mig till? Katwoman, en rosa bunny, en vanlig bunny? Ja en bunny blev det. Finns massor av olika alternativ. 


FASHION - K O M M E N T A R E R 6

Sexställningar

My husband grattis på..

                          


Grattis min älskling på tre hela år med dig 1095 dagar, 156 veckor och 48 månader. Du är inte längre bara den killen jag var tillsammans med och bodde med utan min man och den jag valde att gifta mig med. Med dig är det man kallar att vara kär och lycklig. Tre år av ett riktigt förhållande. Inga break ups alltid tillsammans genom allt, de goda och de dåliga stunderna. En helvetes bra förhållande har vi haft och det har vi fortfarande, vi är ett steg från the perfect couple. Vi är det du och jag kallar the fantastic two. Det är helt sinnesjukt hur du har kunnat bli en del av mig och hur mycket vi har kommit att älska varandra. Min älskling du är det bästa som har hänt mig. Jag älskar dig my husband and my one and only. 

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 9

Head over high heels


Forgive me God i have sinned. Jag klicka precis hem dom svarta skönheterna på 11 + 4 cm platå pumpsen. Jag kunde inte motstå dom, mina fötter skrek efter dom som en drog. Jag var tvungen.

SHOES - K O M M E N T A R E R 2

Just let me shop and no one gets hurt


Jeans leggins och figurnära kjol.

NEW IN - K O M M E N T A R E R 0

Sköna ben!

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 1

Why girl?

Bakom stängda dörrar. När ingen ser på mellan 4 väggar. Jag vill inte bli påverkad av det minna vänner gör. Jag vill inte att människor ska döma mig för det mina kompisar gör. Jag vill inte att människor ska peka fringrar och säga hon är precis som sin kompis man blir som man umgås. Jag vill inte att mina kompisas misstag ska påverka mitt umgänge med dom. Jag vill inte behöva försvara dom när dom blir kallade för slampor. Jag ska inte behöva höra vem dom sätter på och vad dom stoppar in i deras munnar. Jag vill att dom ska kunna tänka för sig själva och göra kloka beslut och tänka ett steg längre och inte vara så jävla desperata. Jag vill inte höra eller påverkas, jag vill inte behöva läxa upp dom eller predika vad som är fel eller rätt, dom är vuxna människor dom borde veta bättre. Fan dom borde veta bättre att människor kan man inte lita på och saker kan man inte göra utan att halva befolkningen får reda på det. Jag ställer mig frågan varför? Varför så jävla lite själv respekt och varför så jävla desperat efter lite "kärlek"?

ddcf

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 5

Beauty sunday

Usch jag vaknade idag och kännde mig så där äckligt smutsig, precis som om jag hade badat i gegan tillsammans med grisarna. Och en hemsk smärta i nacken. Kroppen skrek efter ett varmt bubbelbad och nacken efter en härlig massage. Jag hatar att känna så men det gör jag för det mesta alltid på söndagarna. På söndagar det är då kroppen äntligen slappnar av efter all veckans stress och annat skit, det är då man har hår inpackningar, målar naglarna, färgar håret, tar långa bubbelbad och annat. Det är liksom våran skönhetsdag, vi förbereder oss och gör oss fina inför en ny vecka. Hur mycket avslappnande kan det bli än att tända ett par ljus, ligga i ett varmt badkar med bubblor och dessutom läsa Carolina Gynnings "EGO WOMAN"?BEAUTY - K O M M E N T A R E R 2

Its called Milajki

FASHION - K O M M E N T A R E R 2

Små tips inför vintern.

Sverige 100 sexigaste kvinnor, vitt vin och rosa marshmallowsJag har gått och knaprat på ipren hela dagen och sovit bort halva. Jag har gått runt som en zombie, bitchat och klagat så mycket det går och ja dessutom lidit som en stucken gris. Mensvärken tar kåll på mig, tar alla mina krafter, får mig att bli på hemsk humör och fullkomligt förvirrad. Tanken slog mig inte för så länge sen "vadå är det lördag idag"? Ja just det, det är lördag och jag ligger hemma och segar som en skölpadda, dricker ett glas vitt vin och läser Slitz 100 sexigaste kvinnor av Svergie som egentligen borde ha varit top 20 sexigaste kvinnor, mer än hälften är ju inte sexiga and what so ever utan mera "söta" av sig.HOME DECOR - K O M M E N T A R E R 1

Dress your mobile in lingere

Hur sexig skulle inte min rosa telefon se ut i en push up bh eller ett par trosor hängandes på sidan? Haha.. Udda men sexigt.$ 9.14 från Pink Crown

FASHION - K O M M E N T A R E R 2

Im in miami bitchghh

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

The shit you heard about me might be true but then again it could be as fake as the b!tch who told you!


PICTURES - K O M M E N T A R E R 12

Shots!

Getting high on nailpolish

Jag kunde inte hjälpa det, jag köpte en till Hello Kitty svart nagelack. Nu när jag väl tänker efter ångrar jag mig att jag inte också köpte en extra i mörk lila, fuck också. Ibland lyckas jag inte tänka så långt när jag är ute.

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 5

Mr. Mens on hes way

Ni vet när man får en sån äcklig röd känslig finne på ansiktet från ingenstans och brösten sakta blir ömma? Humöret blir hemsk, du gråter för minsta lilla och du fäller små krokodil tårar när du ser ugly betty på tv rutan. Ja då vet man att Mr. Mens är på väg. Alla dessa tankar om choklad i stora lass säger allt.  När den röda finnen har satt sig på pannan eller på hakan , ja då har man fått första beviset på att Mr. Mens is on he´s way. Brösten blir ömma, äggstockarna dras ihop och mens magen kommer fram. Ja nu är det bara att förbereda sig inför den blodiga röda kriget, fram med tampongerna, ultra large bindorna och blöjor om så behövs (?). Och en helvetes massa ipren för att bedöva smärtan och en stor jävla varnings skylt för pojkvännen att man pmsar!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 7

På jakt efter den perfekta lägenheten..

Brownie och jag håller på att leta efter större lägenhet inne i stan. Men det är svårt då vi inte gillar någon av dom vi har sett. Jag hoppas att vi hinner flytta innan året är slut och lägenheten som en tjej har mejlat oss om är fin och inte ännu en besvikelse! Jag har massor av planer och ideer till inredningen, dock kommer jag bara att använda mig av rosa i min walk in closet även om jag skulle vilja ha hela lägenheten i rosa. Ja man kan ju alltid drömma.

HOME DECOR - K O M M E N T A R E R 4

Vadå kränkande?!Men hallå nog bitchat om Ica reklamen, den är väl inte kränkande på något sätt, sluta ta allt så jävla negativt! Ica reklamen är inte till för att kränka människor som lider av down syndrom utan mera som ett budskap och uppmutran som man vill ge till människor att man visst kan anställa människor med Down Syndrom and what so fucking ever. Bara för att dom har en sorts "handikapp" betyder det inte att dom är dumma eller fullkomligt inkompetenta dom kan vara precis lika smarta som oss om inte mer! Jag menar kolla bara på Dessie och Jerry så ser man klart och tydligt vem som är smartast trots sin sjukdom...Ja just det. Dom är ju trots allt människor precis som oss, right?  Dessutom tycker jag att Jerry är ur gullig och vill bara kläma på hans kinder!
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 7

Wicked purple

 

I love wicked little things and i love Hello Kittys Wicked purple från HM. När jag såg den visste jag , jag bara fucking visste att den skulle vara totaly gorgeous det såg man bara av att titta på den. Dessutom älskar jag den gammla old school designen som påminer mig om dom röda nagelacken som min stora syster bruka ha på 80 talet. Och ännu bättre blev det när jag måla första nageln jag blev inte besviken då den visade sig vara 100 gånger bättre än HM´s andra nagelacker. Ett enda lager krävdes med denna.MY NAILS - K O M M E N T A R E R 3

5 sätt att få killen att laga mat...

New cosmetics

Jag hade inte köpt smink eller makeup stuff på evigheter. Speciellt nagelack , jag är en sucker för nagelack och allt som är till läppar. Nailpolish bitch and lipstick slut.

Love them! Hur snygga som helst. Nu ska jag måla naglar!

NEW IN - K O M M E N T A R E R 14

Det kallas ex av en annledning

Tillägnad till exen som trodde att dom var något, till exen som brukade leka supastar. Till exen som trodde att dom var "all that", till exen som trodde att det inte skulle vara möjligt att hitta bättre kille än dom. Till exen som inte behandlade oss som vi förtjänade , som kunde kalla oss för saker och var allmänt sviniga,  till exen som borde varit stolta att man ens tittade åt deras sida. Till exen som trots allt inte var "allt that" utan mera "nothing at all". Till alla dom exen som gick miste om den bästa saken. Till alla dom exen som aldrig mer kommer att få smaka på ens läppar och det enda dom kommer att ha kvar är ett sorligt vagt minne av hur ens parfym brukade lukta. Till alla dom exen som sitter och ångrar sig än idag.  Till dom som tog en förgivet. Till alla dom exen som jag idag är tacksam att dom var så pass värdelösa att dom knuffa mig rakt in i den bästa mannen som existerat. Till alla exen vars namn jag har glömmt bort idag, till alla dom exen som inte ens tillsammans kan komma upp till min mans nivå. Ja till alla dom , man kallar ex.  Now im that bitch and youre just a clown. ex.


RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 8

a girl needs her space


DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 5

I rather be me

 
Jag älskar denna låten.

PICTURES - K O M M E N T A R E R 6

I smell Copycats

Jag är jävligt irriterad jag har sett och jag har blivit tipsad av några av mina läsare att andra sitter och snor och kopierar saker rakt av från min blogg , här sitter man och bloggar och lägger ner tid på inlägg , kollage och annat skit för att få till det på sitt eget sätt. Och för vadå? För att sen bloggerskor som liksom har noll fantasi eller kreativitet ska komma och sno, härma och ta bilder från ens blogg bara hur som helst rakt av. Den ena har samma kollage som mig den andra undrar hur dom sover med sin partner medans jag skriver "hur sover du med din kille", ojdå vilket jävla samman träffande! Vi måste nog tänka samma eller.. inte!  Jag känner lukten av copycats.  Jag tycker synd om dom, dom får beröm för inlägget "dom har skrivit" men egentligen är det någon annan som har gjort det, hur jävla falsk är inte det.Mitt inlägg 23/7-09 - Copcat 21/9-09


Mitt inlägg 15/10-09 - Copcat inlägg 19/10-09

BLOGGSTUFF - K O M M E N T A R E R 16

Mor CosmeticsOm det är något jag älskar så är det Australienska More produkterna. Deras bodyscrub är fullkomligt gudomlig, huden blir lika len som en baby butt och deras bodybutter doftar som godis. Mina håller på att ta slut kanske beror det på så mycket som jag frossar i dom speciellt bodyscruben.

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 4

Tattoo bitch

Året var 2004, big brother visades på tv och jag var bara femton år. Jag var imponerad av den tidigare blonda storbystade Carolina Gynning, hon var som ett jävla virvelvind blond och storbystad men allt annat än dum i huvudet tyckte jag. Tatueringar var inte min sak på den tiden , trots att min bror redan hade ett antal som han hade skaffat när han var nere i Thailand. Väningen kom när jag fick syn på Carolinas svarta hjärta på handleden, det fanns inget snyggare och jag visste att sån var jag tvungen att bara ha. På sängen i mitt rum satt jag en kväll medans big brother sändes på kanal 5 och sa högt till mig själv och lovade att så fort jag var mydig skulle jag sätta mig under en färgad nål. En sån där tattoo skulle jag minsann också ha, spelade ingen roll vad någon sa. Mamma skulle inte få hindra mig även om det så skulle innebära att hon förmodligen skulle bli fullkomligt galen.  Jag var totalt facinerad över hennes tattoo och hur snyggt det såg ut varje gång hon höll i en ciggarett. Jag var helt jävla såld. Jag blev en tattoo bitch. Det gick lite längre tid än förväntat men jag gjorde slutligen tatueringen som jag alltid hade velat ha, det känndes som ett jävla ego kick när jag satt där och nålarna bara stack mig om på gång. Det gjorde jävligt ont , men det var det värt. Jag älskade den.  

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 6

Its my duty to please my feets

Jag är så jävla deprimerad , jag har nyss hittat årets vackraste heels. Åhh, jag hade nästan kunnat sälja brownie en natt för dom här heelsen. (Eller nästan..) Haha

SHOES - K O M M E N T A R E R 9

Oh yesJag ligger på plats nummer 17 av Malmös mest besökta bloggar. Av alla möjliga bloggar. Min blogg måste nog vara bra trots allt. Oh yees..

BLOGGSTUFF - K O M M E N T A R E R 5

He..

shefabulous

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Bh förvaring
Från Eleven.se

FASHION - K O M M E N T A R E R 5

Sanning eller Konsekvens

Jag har tipsat om den innan på min gammla blogg och gör det igen. Sanning eller konsekvens- den elaka versionen. Perfekt att ha framme när man har några tjejkompisar över eller om man är singel och är på fest med ett par riktiga hetingar.PARTY & SOCIAL LIFE - K O M M E N T A R E R 7

Din kille är otrogen när...

Lady in red

Jag sitter alldeles is kall om tårna och händera , fy fan vad det är kallt! Jag kan knappt måla naglarna när mina händer känns som ett par jävla is bitar. Helt jävla fantastisk hur snygga mina naglar har blivit på sistonde, dom växer som odjur. Det enda negativa är att jag har fått känna på den riktiga smärtan när man slår in sin långa nagel, det gör ont ända in i roten och under hela nageln, hemskt! Verkligen inte samma känsla än när man slår in sin "fejk" nagel (påbyggada) än sin riktiga. Se där ny känsla jag fick lära känna. Haha.

MY NAILS - K O M M E N T A R E R 11

Sovställningar

Vill klä mina fötter i ..

SHOES - K O M M E N T A R E R 2

Sometimes i pretend to be normal but it gets boring so i go back to being meMänniskor har lätt för att sitta och sträcka fram pekfingret, sitta och skratta och snaka skit. Där är hon som är tillsammans med han där, där är hon med dom stora brösten, där är hon som hade sex med den där killen, där är hon som hade på sig den där korta klänningen. Det är lätt att peka ut andras misstag men svårt för att se sina egna. Lätt att lägga näsan i blöt och bry sig om vad andra gör och inte gör. Lätt för att bry sig vem man har sex med och vem man inte har sex med. Människor som inte har något liv beter sig så. Sitter och dömer andra när dom inte är så mycket bättre själv. Människor i allmänt är bra på att komma ihåg alla dom dåliga saker man har gjort i sina yngre dar. Om du har snott och blivit tagen,  om du har varit tillsammans med stadens slikigaste kille kommer folk alltid komma ihåg det. Det beror mycket på att människor inte har något liv och finner ditt mycket intressantare, just därför är dom så besatta av att hålla koll på vad du gör och inte gör än att leva livet. Sånna människor tycker jag är sorliga, sorliga som inte lever sitt liv som unga och är alldeles upptagna med att snaka skit och hålla koll på andras liv. Det tycker jag är slöseri , att kasta bort sina unga år på skitsnak. Det är den typen av människor som blir gammla och sen sitter och beklagar sig över saker dom aldrig fick göra eller uppleva. Mitt tips. Var smart lev livet och skit fullstädigt i vad andra tycker om dig, om folk tycker att du är ful låt dom vem fan bryr sig? Om människor tycker att du festar för mycket låt dom, vem fan bryr sig! Det är ditt liv inte deras och du som lever det, det gör inte dom. Vem tror ni kommer sitta senare i livet bitter, med 4 ungar och en fet man som inte ens rör en , ja inte kommer det att bli du utan den människan som sitter och lever på dina misstag och det du gör och inte gör.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 4

Polariod Love
Jag har alltid önskat mig en polariod kamera ända sen jag var en liten skit. Det var kärlek vid första ögonkastet. Jag älskar polariod kamera och dens funktion. Måste skaffa mig en polariod kamera eftersom pappa ändå aldrig gav mig en hur mycket jag än tjatade.

HOME DECOR - K O M M E N T A R E R 4

Mitt förhållande till brownie

Brownie och jag har en sten hård stabilt förhållande, ett föhållande som vi har jobbat med dag och natt. Ett förhållande som har bestått av hela kvällar och timmars prat, bekännelser och diskutioner. Vi har under våra år tillsammans aldrig någonsin gjort slut, vi har bråkat, vi har tjafsat , slagit sönder glas och kastat saker omkring i lägenheten men aldrig någonsing gjort slut hur arga och hur illa än bråken kan ha varit. Det är helt enkelt inte vår stil, vi kör inte med den typen av lekar. Vi vet att vi vill vara tillsammans och just därför hur illa det än har kunna bli ser vi till att ändå hålla ihop. Varför vi har det så bra kan jag själv ibland inte lista ut. Men jag antar att det är för vi har inga problem med att kommunicera med varandra, att prata om saker när det väl stör en. Och så borde alla förhållanden vara.

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 3

Så vet du att han inte älskar dig.

My dress!

Min klänning från halens har kommit! Yeeey! Den var skit snygg men stor i storleken speciellt vid brösten , så ska man beställa den ska man köra med en storlek mindre. Nu har jag min klänning inför nyår 900 kr väl spenderade, haha.


 

NEW IN - K O M M E N T A R E R 7

Dåliga män Vs. Bra män


Jag som tjej har haft väldigt svårt för att lita på män. De ljuger,de lurar , de bedrar och de går bakom ryggen på en. Inte alla men en hel del. Och när man har råkat ut för ett antal så börjar man faktist tappa hoppet och då är det inte så konstigt att man sedan utveklar tillitsproblem, för hur skulle man kunna lita? Man vill lita men män som ljuger och bedrar gör det mycket svårare för dom andra männen som faktist är bra att våga kunna lita på. Sorligt nog blir det så , att när man väl har råkat ut för ett antal svin drar man till slut alla män över en kant, jag vet jag gjorde det jävligt länge. Alla män är likadana , man kan inte lita på någon alla är precis likadana. Jag hade ingen respekt som helst för män alla var hundar i mina ögon för det var precis så dom betede sig. Dreglandes efter allt som har två bröst och satte på allt som kom i deras väg för att sen inte vara man nog att berätta hur det stod till.
Jo precis sånna här män har alla tjejer råkat ut för någongång. Såna här män är som virus och dom ska man göra sig av med omedelbart. En man som är så känner du igen, du har det man kallar kvinnlig intution och känner du på dig att han är den typen , ja då har du förmodligen rätt. Ofast har man iallafall rätt men ibland kan man också ha fel precis som jag hade när det kom till Brownie.

Jag hade målat upp den här bilden av honom som player, att ett möjligt förhållande mellan mig och honom skulle aldrig kunna vara möjligt. Han var en av dom, men jag hade fel så var inte fallet alls. Det tog jävligt långt tid att börja lita ,att ens våga kunna lita på en man. Och än idag forstätter jag att jobba med min tillit , det är en sak jag jobbar med varje dag. En sak som jag inte hade behövt jobba med om jag inte hade råkat ut för dom svinen. Men samtidigt har jag lärt mig att det finns visst bra män och att det finns hopp trots allt.

RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 3

Medina - Kun for mig


Jag har tjatatade ut den i början av året, spelade den dag och natt varje dag men fortfarande när jag hör den känns den ända ner till magen.
Jag tröttnar aldrig. Please play repeat.

Kun for mig = Endast för mig

Jag gillar den för det påminer mig om det som är mitt och endast mitt.

PARTY & SOCIAL LIFE - K O M M E N T A R E R 3

Carolina Gynnings Ego Woman

Jag har äntligen fått hem Carolina Gynnings EGO WOMAN , jag har längtat efter boken som fan. Jag kunde inte hålla mig och klicka hem den förra veckan. Orkar inte önska mig den i julklapp och vänta tills julafton, ser jag en sak så ska jag ha den omedelbart! EGO WOMAN verkar vara precis lika bra som EGO GIRL.  Nu ska jag läsa massor!MY HOME - K O M M E N T A R E R 3

12 sätt att komma över ditt ex!

Sundays and bubbelbaths

Jag älskar söndagar dom är så jävla mysiga. Man gör ingeting förutom att lata sig och springar runt med en rufsig stor knut på huvudet, pösiga kläder och alldeles blek om ansiktet. Man tar härliga varma bubbelbad för att ta bort all veckans stress och skit.


BEAUTY - K O M M E N T A R E R 2

Saturday

Fan vad hemskt Brownie och jag vaknade för en pytten liten stund sen. Vi har sovit bort hela dagen , men va fan inte så konstigt när vi somnade vid halv 8 på morgonen. Usch jag är alldeles seg och dessutom är jag sugen på fisk, åh fisk , skulle göra allt för en lax. Jag har planer ikväll skulle egentligen träffa tjejerna för ett par drinkar men jag vet inte om jag kommer att orka, dessuom verkar alla sega då ingen svarar när man ringer, idiots. Näe nu börjar också telefonen bombas med sms, lika bra jag börjar städa. Det blir party trots allt ikväll.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 4

HM´S Hello Kitty
Duschgel "Vanilla" 29:50:-
Spegel 29:50:-
Läppglans "Very Black" 29:50:-
Nagellack "Really black" 29:50:-
Ögonskugga 29:50:-
Necessär 59:50:-

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 1

Gosh i love you babe

Den där mannen alltså, han håller mig uppe om kvällarna. Bara han kan hålla mig vaken klockan kvart i 7 en lördags morgon. Viskar i mitt öra varje kväll innan vi ska sova "jag älskar dig", han glömmer det aldrig inte ens när han är full. Han är en finslipad diamant med alla kanterna väl finslipade, en riktigt man. En man som bara visa drömmer om men aldrig får. Han får mig att bli rosa om kinderna och skämmas, och jag skämms aldrig! Jag kunde inte ha valt bättre man att gifta mig med. Fy fan vad han skämmer bort mig, han ger mig allt jag ber om och allt jag någonsin har velat ha.You got me all fuckt upp lovin you.

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 5

2 månader som gifta firade vi igår

Brownie och jag firade 2 månader som gifta igår (torsdag), jag hade totalt glömmt bort det och kom på det idag då jag tittade på datumet. Fan vad snabbt tiden går, känns som evigheter då vi gifte oss. Jag kunde inte ha gjort bättre val, han är verkligen one of a kind, killen som man nästan bara får se i filmer. Killen som alla drömmer om. Han som tar hand om dig och skämmer bort dig, han som sjunger till dig Joe´s- sweet lady. Jag älskar honom.

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 5

Black nailspolish

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 0

Banana Chock & BMV

Makeup me

Måndagar till fredagar springer jag runt naken utan smink, sminkborstarna ligger på vilo lägge, ansiktet andas fritt, mascaran, foundationen och läppglansen ligger i neccesären och väntar. I väntan på att bli använd. Hela veckan har dom skrikit och längtat efter lite uppmärksamhet efter lite använding. Men ansiktet vägrade, ansiktet orkade inte utan sa naturell är bäst , sorry makeup bitch du får vänta till helgen. Helgen är kommen, man har nu vilat ansiktet hela veckan , sprungit runt som ett blek spöke och sett ut som en liten flicka på 17 år, vilket jävla skämt.

Putsa ansiktet ordenkligt nu och gör den redo för mästerverket, gör det bra nu, det sista du vill göra är att se ut som en misslyckad sliten Elisabeth Taylor. Ett lager av din dyraste hudkräm , ett klick foundation på handflatan, massera ut det sakta och fint runt konturerna, fram med sminkborstarna börja med ögonen, vilken outfit ska ögonen bära ikväll? Svart eyeshadow precis som den svarta änkan. Det blir snyggt. Bli hysterisk med den svarta eyeshadown , lägg extra, ta extra av allt för du vet vad som händer sen efter ett par champange glas. Man blir blek som ett lik och masken som man har målat upp för kvällen är inte lika vacker. Sakta men säkert försvinner sminket med natten, sen så sitter man där och ser ut som en blek zombie bitch i ansiktet. Efter helgens slut lägger man sminket ännu en gång på hyllan och låter den vila inför nästa helg igen, för då förrbereder jag mig all over again och sätter på en ny mask.DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Love


 

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 2

White nails like an angel*

Jag är hemskt uttråkad och pigg som en uggla, jag vakna för en stund sen för vad? I dont know..Jag passar på att måla mina naglar, 3 jävla månader nu sen jag slutade bita på dom. Jag trodde aldrig att jag skulle sluta bita dom och odla naglar, jag som alltid har tyckt att en kvinna ska ha långa naglar. Korta naglar får mig att tänka på manshänder. Usch. Så jävla ofemenint. Jag lyckas alltid chocka mig själv, damn vilken kap jag är! Haha..

White nailpolish det är snyggt och det är sällan man ser någon med vita naglar, jag har alltid gillat det sen jag var en liten skit.


MY NAILS - K O M M E N T A R E R 4

Ni läsare får tycka till!

Ibland stannar hjärnan upp så sitter man där och har nada att skriva om. Så nu får ni tycka till vad ska man skriva om, vad har jag inte skrivit om, eller vad vill ni läsa mer om? Alla förslagen är välkommna! Såå tell me now, det är ju trots allt ni som läser.

Var inte tråkiga, kom nu med förslag eller inspiration!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 16

No skinny bitch

Hur kommer det sig att människor alltid blir lika chockad och förväntar sig att man ska må dåligt, avsky sig själv när man tittar sig i spegeln och deprimera sig för att man har lagt på sig ett par kilo och inte är en skinny bitch eller size zero? Näe jag har lagt på mig ett par kilo , här ska man deprimera sig själv, titta sig i spegeln knippa tag i fett valkarna och mobba sig själv, inte äta på en vecka och leva på endast vatten, äta en bulle för att sen trycka ner två fingrar i halsen och spy upp allt och fortsätta deprimera sig själv... eller inte. Sån är inte jag, jag skiter i. Jag låter inte folk komma dragandes med deras jävla förväntningar och idealer, kör upp dom i röven säger jag , jag mår bra och det minsann det är det som räknas i slutändan inte vad andra människor försöker pumpa i dig.
 

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 11

Pimp your shoes
Från Ellos.se 259:- (säljs inte i par)

SHOES - K O M M E N T A R E R 5

Paljetter och nitarVäst & Leggins HM

Jag har velat köpa väst skitet i evigheter, nu har jag den äntligen och ett par leggins med nitar på sidan.

NEW IN - K O M M E N T A R E R 4

He loves me, He loves me not, He loves me..

Datan funkar inte som den ska

Något är fel med min data inget funkar som det ska inläggen publiceras tvärtom. Återkommer..
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

18 och en ny människa

Så fort jag fylle 18 år tog det inte långt tid innan jag flyttade hemifrån. Det gick en månad och snapp, jag var på egna fötter och blev independent. Ingen som sa till mig vad jag skulle göra och inte göra. Ingen som tvinga mig att äta sånt mat man inte gillar, ingen att be pengar om. Och framför allt jag var singel, alla dom idioterna jag en gång dejtat , alla dom skitstövlarna jag en gång trott att jag var kär i, falska kompisar och dåliga vannor försvann den kvällen jag skulle bli 18. Sista dagen som 17 åring sa det bara stopp, nästa dag skulle jag bli 18 och jag ville inte som vuxen ha ett sånt liv. Hejdå och helvete med alla och allt det gammla och som hör till och så blev det.

Jag blev 18 , hela jag förändrades. Det var jag som bestämde, jag som gjorde mina egna val , och jag som gjorde hur fan jag ville utan att någon jävel skulle säga till mig att inte. Jag andades independent, jag var på egna fötter , nybliven 18 åring, förrvirad? Nej jag var lycklig. Självklart tog det inte lång tid innan jag lärde känna Brownie där efter gick allt så jävla snabbt. Efter 1 månads dejtande flyttade vi ihop och jag försvann från malmös hetaste skvaller bland bitterfittorna och efter 9 månader förlovade vi oss, sen bara rullade det på år efter år. Och här sitter man 3 år senare och har blivit återigen en ny människa. Jag är 21 år, gift och mitt liv är perfekt, jag skrattar åt dom stackars människorna som är totalt besatta av mitt liv som fortfarande sitter och drömmer och snakar om sånt som hände för 4 år sen när jag var en liten skit. Dubbelmoral hela högen , folk gillar att peka fingrar men i själva värket är det dom som är värst. Dom leker något dom inte är. Kasta sten i ett glashus är exakt vad det är. Jag står åtminstonde för saker jag har gjort och jag skämms inte, varför skulle jag? Vem fan e du? Vem fan e hon? Vem fan e han? Alla människor fiser, skiter, knullar, rapar och gör misstag , den som säger att den inte har ljuger. Vem fan är du att jag skämmas över? Ingen just det, bara en vilse liten människa upptagen med att hålla koll på andras liv än att leva sitt eget. Jag tycker synd om sånna människor, för det är sorligt att man som ung inte lever livet. 

 

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 4

I like..Har du en aning mörkhyad kille/man borde du köpa en tröja i lila till honom . Han kommer att se gorgeous ut!

FASHION - K O M M E N T A R E R 5

Lets face it - its a part of me

Och precis när jag var redo att trycka på delet knappen slog det slint. Vad fan är det jag håller på med? Varför skulle jag sluta blogga när en del av mig inte är redo för att sluta. Tsss. Om det är något jag ska sluta med så är det väl den jävla rökningen right? Detta funkar inte, när jag är förbannad ser jag aldrig tydligt , jag är totalt förblindad av ilskan och skulle kunna mörda någon vid de tillfället. Men thats me. Crazy bitch när jag är förbannad och omöjligt att sätta stopp på mig. Jag blir förbannad många gånger pågrund av folk omkring mig som är totalt blåsta i detta fallet visa av mina nära vänner. Jag kan be dom att inte äta kakan och dom lovar himmel och jord men så går dom och gör det ändå, förstår ni vad jag menar? Dom är inte pålitliga och sånt gör mig förbannad. Inte konstigt att Brownie kallar dom för kids för det är just det dom är, KIDS. Jag önskar ibland att jag kunnde lyssna mera på på Brownie om jag inte vore så jävla envis men ibland kan det faktist också vara bra att inse saker själv.

Jag älskar den jävla bloggen, den är faktist en del av mitt liv. Jag älskar att snaka och predika om sånt skit som man har varit med om i livet, att minnas och se tillbaka på allt skit man har gjort, att kunna dela med sig hur många klackar man har slitit som 15åring, att hacka på småbrudar som har tappat bort sig själva och springer runt och knullar som kaniner och låter sig användas som en jävla madrass , små tjejer som tror att dom vet vad hjärkrossad är för att dom inte har fått killen dom ville ha. Ja ni vet allt det där.

Den dagen jag slutar blogga kommer att vara antigen för att min data har crashat eller så har jag dött.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 6

Svullen läpp , aouch!

Jag fick en chock i morse när jag vaknade och tittade mig i spegeln, underläppen känndes alldes stel på ena sidan och var helt svullen. Det såg helt jävla grotesk ut. Nästan som om jag hade gett på mig en misslyckad läppfyllning. Underläppen var gigantisk och känndes nästan som en ballong när jag bet på den. Så här har jag suttit hemma hela dagen och försökt få ner den , nu till kvällen börjar den äntligen gå ner.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Fucking gorgeous

Saturday

Jag vakna för några minuter sen, fan vad seg jag känner mig. Sitter inloggad på msn och diskuterar med min kompis om hennes lugg  - jag säger du ser mycket äldre ut, du ser ut som en mamma. hon där "haha neeeeeeej men jag ville ju ha förändring" jag där jag vet gumman. Tjejerna är som vanligt sugna på att träffas och ta några drinkar men min kropp och hela jag orkar inte idag. Ute är det den typiska självmordsväder , mörkt ute trots att klockan precis slog fem , blåsigt , regningt och kallt. Vem fan har då lust att göra något? Nej inte jag. Somebody just kill me, cause im tired.

PICTURES - K O M M E N T A R E R 3

Final Destination 3D

Jag är hemma från bion efter att ha sett Final Destination på 3D. Roligt med 3D men jag förväntade mig lite mer. Roligaste delen var nog när hela gänget på 8 pers satt med sina 3D glasögon , alla såg ut som en hög nerds.  Haha.. Fy fan vad det va länge sen man var på, typ sen dinosauriernas tid  men när jag väl var där så kom jag på varför jag inte gillar bio. Obekväma stolar , dyra priser för en crapy film, människor som snakar som papegojor, folk som smaskar och fjortisar som dummar sig. Mmm thats right , det är därför jag och brownie aldrig går på bio.  Klart man föredrar att sitta hemma i sin stora säng i säckiga kläder och se ut som skit och sen somna om man så vill. Anyway nästa gång blir Freddy Kruger som kommer nästa år i april, jag längtar precis som en liten unge som längtar efter cake.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

Jag vill ha en skinnjacka med päls..FASHION - K O M M E N T A R E R 4

den 2 oktober 2009

Det är roligt hur världen och människor hela tiden förändras. Carolina gynning färgar håret till brunett, ingen blondin någon mera. Adriana Lima skapar rubriker då hon har gått och fått en dubbel haka, det - resultat av hennes graviditet. Jag lär mig att inte bita mina naglar och tar rekord på hela 2 månader. Om kvällarna har jag allt svårare för att sova , jag ligger och vänder mig fram och tillbaka, jag är alldeles fuckt up sömning men av någon annledning lyckas jag inte somna efter 2 timmars kämpande och räkna rosa elefanter, Brownie som är totaly schizo hoppar upp hela tiden vid minsta lilla ryck.
Vädret har förändrats ganska snabbt det är höst men man kan tro att man har gått över från höst till vinter på en enda kväll så kallt som det är, man fryser häcken av sig, bröstvårtorna stelnar och hela kroppen blir till gåshud. Hösten är perioden då singel människor börjar känna sig lite så där extra ensamma, tjejerna blir deprimerade och killarna börjar sakta sin jakt på potentiella "seriösa flickvänn/flickvänner" att ha över den kalla hösten och vintern att värma en. Tjejerna efter någon snubbe som kan hålla henne varm om dom kalla kvällarna och ge henne kärlek (?), vad det än nu räknas som? Det är fredag idag och alla vet vad det betyder , men inte för mig ikväll tar jag det lungt, ikväll ska jag och ett helt gäng på bio.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Gynnings Parfym
Jag har den, jag har doftat den och jag har prövat den. Ur söt förpackning och parfym flaska sån där som man bara vill ha hemma som prydnad och inget annat, fin att se på och ha på ens sminkbord. Den utstrålar girly girly känsla och har oemotståndlig färg. Doftar som blommor men är för "enkel" och passar därför bra att ha till vardags inget annat. Inte dåligt men inte tillräkligt stark.
BEAUTY - K O M M E N T A R E R 3

October är en rosa månad

Under October månad samlar vi in pengar till rosabandets cancerfond. Vi tänker rosa, vi bär rosa, vi köper rosa, vi äter rosa och vi bloggar rosa. Vi tänker bröst bröst bröst, rädda bröst! Stora , små , avlånga , runda. 
Och eftersom jag anser att bröst är en viktig del av kvinnan hjälper jag till men inte bara för att jag tycker att det är en viktigt del för kvinnan utan dels för att två av mina mostrar har bröstcancer, en av dom kämpar vidare än idag den andra förlora vi för cirka 3 år sen.Varje år får cirka 7 000 kvinnor i Svergie diagnosen bröst cancer. 1 av 9 kvinnor drabbas av bröstcancer någon gång i livet. Mellan 15 - 20 kvinnor insjuknar varje dag.  De flesta botas andra inte. Några överlever andra inte. Med rosabandets cancerfond kan vi hjälpa att rädda fler liv och bidra till mera forskning.


Risken att man drabbas av bröstcancer är 1 på nio.
Du kan själv bidra till att sjukdomen upptäkts tidigt genom att undersöka dina bröst regelbundet.
Detta bör du göra från och med att du fyllt 20 men ju tidgare ju bättre. Man kan aldrig vara för säker.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 4

Mina egna naglar!

Brrrrr! Fy fan jag är en isbit! Det är svinkallt ute! Svinkallt så att man får styva bröstvårtor, gåshud över hela kroppen och blir rosa om kinderna. Nu är det verkligen höst.

Jag är hemma från att ha fixat mina naglar. Det blev inga tippar och ingen nagelförlägning eftersom jag redan har långa naglar så det blev förstärkning med franska , det blev super och dessutom "känns" det mer nu. Vilken fucking skillnad, jag har naglar för första gången. Nagelbitare släng dig i väggen , inte nu längre!

MY NAILS - K O M M E N T A R E R 3

Going to fix my nails

Klockan är nio nått, klockan 10 ska jag fixa mina naglar, det va minsann på tiden. Då jag fixade dom sist i augusti och haft dom nu i en hel månad, tur att dom har hållt sig snygga och inte svikit mig. Men nu har jag fan tröttnat på mina svarta "emo" naglar. Fransk a lá fabulous style - next!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1