just not like mona lisa

Min ena kompis har en fetish för muskelknutar , min andra kompis för rika män och min andra kompis mörkhydade killar. Alla olika smaker men en sak gemensamt de vet vad de vill ha och är ute efter. Citatet "Onces you go black you never going´back" stämmer alldels för väl, min tjejkompis fick ett litet provsmak och fastnade for life. Jag är levande bevis på det, eller att brownie råkade vara chocolate var faktist rena slumpen. Inte så konstigt egentligen med tanke på att jag gillar choklad allt från mörkt till ljust. Haha Choklad är det bästa som finns mot allt. Jag skriver ord efter ord, meningar efter menningar i bloggen oftast finns det alltid någon händelse bakom texten, något någon kan ha sagt eller något någon kan har gjort. Tankarna och inspriationen bygger oftast på händelser och saker som händer i mitt liv, nästan komisk. För det är alltid jag som får höra och uppleva knäppa saker. Brownie är precis lika knäpp som mig om inte mer och mina kompisar har en massa skruvar lösa men det är just därför vi är kompisar för att vi är lika, iallafall liknande beteende, eller nja nästan jag är alltid den som är ärlig och säger sakerna som dom är. Jag hatar fjäskeri sånt får mig att må illa och vilja spy. Sen om man tar åt sig eller inte är upp till var och en , ibland måste man helt enkelt tåla sanningen right? Allt kan inte vara en dans på rosor och det är liksom bevisat. Jag är som Mona lisa med den mystiska blicken fast på ett annat sätt men ändå inte.DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

Nagelbitare? Släng dig i väggen

Jag är så jävla stolt! Jag har tagit rekord! Som nagelbitare går jag nästan alltid runt med naglarna i munnen , fan vad äckligt. Men sedan augusti har jag inte bitit på naglarna , inte en enda jävla gång! Fatta så jävla svårt det har varit! Fast jag har inte tänk på det så mycket. Jag är stolt se där:) Vill man sluta bita på naglarna så ska man bygga på sina naglar i några månader och så automatisk vänjer man sig själv att inte bita på naglarna och under den tiden växer dina egna naglar underifrån ju. Sen när ens egna har blivit så pass långa, kan man alltid göra en nagelförstarkning och ha sina egna långa naglar a lá natural!;) Åhh me så fucking smart. Haha

1. Bygg på dina naglar i några månader, under den tiden hinner dina egna naglar växa tillräkligt långa. Att du inte kommer att behöva några falska mer.

2. Bort med den falska manikyren och naglarna. Gör en nagelförstärkning i akryl eller gele a lá natural eller fransk manikyr, oavsett är det dina egna naglar i slut ändan.Långa på riktigt inget fejk. Det enda du gör är att förstärka dina egna naglar så att dom inte går isönder lika lätt.

3. Och Vòila! Långa naglar och dina riktiga! Och precis lika snygga.

MY NAILS - K O M M E N T A R E R 1

When Barbie isnt just BarbieBarbie är åt båda håll, här gillas det också tjejer. Barbie you nasty bitch!
(Haha ta inte detta allt för seriöst, det är bara dockor!)


RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 2

tid hos doctorn

Det är tisdag och läkarbesöket som jag har väntat på i evigheter är äntligen här. Jag har väntat i månader på detta! Klockan ett skulle jag vara där. Allt hängde på det läkar besöket.  Allt håller på att bli "normalt" igen. Fast å andra sidan vet jag redan att jag ha blivit mycket bättre, jag har kännt och sett förändringar men det är inte tillräkligt jag vill ha mer. Jag vill ha allt det som jag kallar "normalt" dvs mitt gammla jag. PCON känns inte av lika mycket längre och det är något bra. Jag har gjort framsteg och det ser äntligen ljust ut.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

Mina favoriter

FASHION - K O M M E N T A R E R 5

3 saker man inte gör som kompis

Monday Shopping '


NEW IN - K O M M E N T A R E R 2

usch för måndagar

Jag är sjuk eller jag är rättare sagt ett jävla mensmonster slash bitchmonster. Jag har legat hela dagen och knapprat på en massa ipren piller för att bedöva den jävla mensvärken. Tack och lov för ipren som äär så pass stark att jag faktist inte känner lika mycket som jag normalt gör. Fast i för sig verkar det inte funka lika bra denna gången. Det gör så ont att jag knappt står ut och inga fler ipren kan jag ta för jag är redan så pass seg och sömnig av dom. Mensvärken har också fått med sig hela ryggen fy fan vad jag har ont. Bakfylla plus mensvärk är lika med tortyr det är något jag aldrig mer ska uppleva förfan. Usch det är jobbigt att vara kvinna ibland. Men hey av någon annledning måste vi har fått alla dom jobbiga delarna, män hade nog inte kunnat klara av det.


DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Two late Birthday presents

Två sena födelsedags presenter från stora syrran. Hon vet vad jag gillar. Carolina Gynnings "Ego girl" och bling bling datormus som jag bloggat om innan. Visst är dom söta?NEW IN - K O M M E N T A R E R 6

Fest på andra sidan stan

Chocolate brun färg och fin om kroppen är jag, färdig vilad inför ikväll. Telefonen full laddad och digital kameran förberred och tömd på bilder. Födelsedags presenten fixad och humöret är perfekt inför ikväll. 35 års fest väntar på andra sidan stan hemma hos anonym, sen födelsedags fest men hey bättre än aldrig right? Två LM light packeter är köpta , alltid bra att ha en i reserv . På fester röks det i stora lass , idioter säger jag trots att vi vet att skitet barar bidrar till mera cancer och förkortar våra liv som redan är tillräkligt korta, röker vi ändå skitet gång på gång. Varför gillar vi sånt som är dåligt för en? Å andra sidan finns det något som inte är dåligt för en? Mina svarta naglar och mitt svarta långa hår matchar min choklad bruna färg på kroppen, jisses vilken perfektionist. Kan det bli vackrare? Jag är nästan som brownie fast i en ljusare nyans. Jag har ingen aning om vad jag kommer att bära ikväll, svart går alltid hem av någon annledning ser det alltid snyggast ut på kvällarna. Man matchar natten kanske bättre? Äsh fucking weirdo, här sittter jag och försöker matcha kläder  till natten. Jag tror jag fortfarande är sömnig, dagens självmords väder får mig att inte vilja göra något.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Shoes från ellos.seSHOES - K O M M E N T A R E R 6

Jag minns..

Jag minns mina dagar då solen oftast sken och jag gillade att ha på mig vita kilklackar av tyg med en rosett på. Inga el räkningar att ha koll på och det viktigaste som kunde hända var att mascaran hade tagit slut. Jag hatade att be pappa om pengar och få en så kallad månads lön eller vecko peng, jag hatade att vara beroende av någon annan. Men jag var inte dum. När mamma och pappa hade byggt mig på det sättet med ett par atom bomber att fanns det ingen annledning för mig att inte utnyttja det. Gratis inträde på disco , gåvor från killar och många gånger kunde jag köpa cigaretter trots att jag inte var 18, männen orkade inte ens bry sig att fråga om min ålder, de var totalt hypnotiserade av mina två väldigt formade atombomber och jag bara skrattade inombords och tänkte "stakare totalt hypnotiserade och dreglandes som en jävla hund över något dom aldrig kommer att kunna få, stackars hund". Jag såg män som hundar på den tiden, dels för att i mina ögon var ingen tillräkligt bra för mig, jag ville alltid ha mer , mer än vad dom hade att erbjuda mig, jag ville ha en som kunde lägga sig som en matta på golvet men samtidigt säga stopp, men sådan kille fanns det inte. Antigen var han för snäll och blåst eller så visade han vara sig värsta horan.

Jag älskade att festa och supa mer än något annat, varje fredag och lördag kunde du se mig stå i dansgolvet eller uppe på bordet, med en olagligt kort kjol och porriga klackar. Inte heller brydde jag mig om någon kunde få en glimt under min kjol , en ass har alla och min råkade bara vara snygg. Tjejerna som jag hängde med matchade både mitt utseende och min personlighet antigen var de som jag eller ännu mer knäppare på ett eller annat sätt gick vi ihop som ett helt jävla puzzel. Vi lånade varandras kläder och vi fixade varandras hår, vi sov över hos varandra och vi sov tillsammans i våra pyttesmå sängar, vi delade hemligheter och vi hjälpte varandra spy när vi var totalt as packade. Vi skrattade åt korkade människor och mobbade killar som trodde att dom var "all that". Jag var tvungen att gömma mina cigaretter så att inte mamma skulle få veta samtidigt som jag kunde sitta hemma hos pappa och röka tillsammans med honom, men mamma var inte dum hon kunde alltid känna lukten så mycket som jag rökte. Jag minns, jag minns som om det vore igår, många saker är fortfarande kvar andra har försvunnit tillsammans med mina fimpar.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

My man is god thank god Cause others are not

Friday im a hater

Jag vakna brun som satan och helt shinny om kroppen , resultat av åhlens brun utan sol. Till helgen ska jag vara brun orkar inte med min blekta hud, jag är inte van att vara så här jävla blek det är deprimerande. På morgonen blev jag väkt av ett duns som åkte ner genom brevlådan, månadens läsgodis, fan sista nummret nu, sen måste man hosta upp 500 kronor till för ett helt år.  Kontot är fyllt igen med bara tanken av att pengarna kommer att går precis lika snabbt som dom kom ger mig fucking ångest, bara en massa bills bills bills, precis dom Destinys Child sjunger i sån låt. Med fejkad bränna och tidningen i benen och räkningarna vid sidan om tittar jag ut genom fönster och försöker bli på bra humör. Det är fredag och jag hatar att vara på dåligt humör, blodsugare får mig att bli gul och blå av ilska. Jag sätter på lite musik , det hjälper inte jag är fortfarande förbannad.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Chico Dreamer

Jag trodde aldrig att Brownie skulle visa sig vara den killen jag letat efter, killen som kunde lägga sig på golvet som en matta men ändå säga nej. Killen som skulle göra allt för mig.  Killen som skulle vara precis som mig fast i manlig form. Som rena jävla drömmen. Helt underbar på alla sätt, perfekt i mina ögon.


MR & MRS - K O M M E N T A R E R 4

Sexa mera!


RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 3

Ett mönster

Jag lärde mig tidigt att spriten smakar mycket bättre ur flaskan, något jag upptäkte en nyår då jag bara var 15 år. En vän till familjen hade världens godaste importerad röd champange med sig och så god som den var bara hälde jag i mig den precis som vatten. Det var bara början på ett mönster som skulle följa mig i livet. Av någon annledning smakade det mycket bättre och smaken bara rann igenom halsen, det va lika gott som en bebis som njuter av sin velling. Jag älskade det och det gör jag än idag, ett mönster som jag skapade för 6 år sen, ett mönster som följer mig än idag. Jag är fortfarande en bebis , en vuxen bebis som endast har bytit ut velling flaskan mot alkohol.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

you complete me

Jag har hunnit röka 2 lm light och jag kan fortfarande inte sova, sitter och tittar på bilder från bröllopet och sommaren. Inser ännu en gång hur lycklig lottad jag är , tror nästan jag går och lägger mig i brownies famn där jag trivs som bäst. Där jag känner mig som tryggast.  


MR & MRS - K O M M E N T A R E R 3

New undiesJag älskar underkläder, jag får aldrig nog. Men skillnaden är att nu köper jag inte i onödan då brownie förstöde mina underkläder sist han tvättade.

NEW IN - K O M M E N T A R E R 3

Titta vad jag hittade!Mini video från Brownies och min Svensexa och Möhippa.

 

PARTY & SOCIAL LIFE - K O M M E N T A R E R 5

Gorgeous

Fy fan vilken gorgeous klänning! Jag är fullständigt in love. Kort kort och med nitar! Skönheten går på 900 kr så värt det. Och har man pengar why klaga liksom? Just buy the shit! Åhh jag längtar tills den kommer!

FASHION - K O M M E N T A R E R 5

Sommarens:


Sommaren är över på riktigt nu , det blir inte mer än 20 grader. nu börjar det bli kallt och på kvällarna fryser man häcken av sig, inga mera sommar kläder dags att plocka fram halsdukarna. Temperaturen håller sakta men säkert på att falla ner, ännu en sommar är över. Denna sommaren måste ha varit den bästa på länge. Nästan som en sommar tagen ur en ungdomsfilm, där allt möjligt händer.


Viktigaste händelse: Brownie och jag planerade vårt bröllop i månader och gifte oss i början av augusti, det var rena drömmen och skulle vilja uppleva det om och om igen.Resa: Vi reste två hela gången på samma månad först till tyskland och sen till Prag för att fira vår honeymoon, det var underbart. Vi åkte lyxbåt och vi flög, jag flög för första gången efter 15 år och brownie efter 17! Och vi klarade det! Så hela sommaren har trots allt inte gått ut på att ruttna i lilla Svergie. Två resor inte illa pinkat.

 

Smycke: Min fina vigsel ring.Hit:
Akon & David Guetta - Sexy bitch och Wisin y Yandel - abusadora. Jag har dansat mig trött på dessa två, men är det så konstigt?

   

Bästa köp: Mina rosa telefon som jag fick av babe! Jag är kär.Läppstift/läppglans: Min rosa läppstift från Prag och min knall röda China Red läppstift från makeup store.Mitt löfte: Jag gav ett löfte den dagen jag gifte mig  att leva livet och festa varje helg och göra så mycket jag kan. Och så blev det.

Bästa Plagget: Svarta tubtopps klänning!

Sommarens foto: Finns hundratals fantastiska foton av denna sommaren , jag hade kunnat visa alla.Mest utjattad i mina öron: Dandyel- dime.Sommarens drink: Jag hade tre favoriter Frozen strawberry daiquiri , Sangria och Cool drink.Mest romantiska minne: I jacuzzin tillsammans med brownie i ett främmande land , bubblor upp över öronen och en flaska av importerad Cava från Spanien, ett perfket avslut då vi inte orka dricka hela häldes över min kropp. Cavan smakade mycket bättre på min kropp! HahaSkor: Mina svart gråa high heels från Halens som jag fick vänta i mer än en månad på, jag bar dom vid varje tillfälle jag fick.Sommarens bästa Film: The Orphan och the Collector, så jävla mysigt att sitta i killens famn kläd i en stor tshirt och hotpants en varm sommar kväll med solnedgång.

 

Roligaste komplimangen jag fått: Damn girl, du är sån där Ghetto Beauty!
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

Det händer alltid mig..


DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

Inte din jävla mamma

Jag är uppe sen 8 i morse , vaknat på fel sida och är fly förbannad. Jag orkar inte, jag orkar inte leka mamma till visa idioter som klart och tydligt inte har vuxit upp än. Jisses jag har inte ens barn än och jag känner mig redan som en jävla morsa! Program ledaren på kanal 4 lyckas störa mig ännu mer, speciellt när hon uttalar COCO CHANEL för KOKO CHANEL öööh okej???? Stör mig på människor som inte kan uttala saker ordenkligt. Åh yes fan vad sexigt jag kommer att sura hela jävla dagen idag. Min dag är förstörd lika bra att sura och bitcha hela dagen.DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Pink Makeup tools

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 1

Dagens ilandsproblem!


Min nagel är bruten! Fan måste ringa och boka ny tid , kan fan inte gå runt med en handikappad nagel! Fan det gör också ont, jävla skit.

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 2

4 Saker ni inte visste om migDAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

I cant hear you

Jag har sprungit hela natten fram och tillbaka och kissat, jag orkade fan inte! Där låg man och sov som bäst när man kännde att det var dags igen, "kom igen" lyckades jag kunna tänka mitt i min sömn "inte igen, jag har nyss varit där!". Och så var man tvungen att rulla ut ur sängen snubbla över min rosa toffel , krocka med dörren ännu en gång för att ta sig till toaletten. På morgonen , flertals sms, telefonen slutade inte att vibrera och låta, jag kväver telefonen ännu en gång med mina kuddar som jag alltid gör, det hjälper och jag kan fortsätta sova. Jag hade glömmt att det är Saturday night fever idag , fyfan jag som trodde det var måndag. Tjejerna kommer ikväll en rödhårig, en brunett, en blondin och en mörkhårig alltid lika kul att samlas för ett antal drinkar (flaskor?) och sexy bitch på cd spelaren. Sitter och lyssnar på Sanne Salomonsen gammla klassiker , den jeg elskar , den jeg elsker, elskar jeg. Jag tröttnar aldrig. Jag är trött idag och jag är irriterad, irriterad påmänniskor som fortfarande tror att dom har rätt att uttala sig om mina saker, jag funderar på att plocka bort kommentar funktionen på bloggen, seriöst här sitter man varje dag och delar med sig sina saker och för vad? För att andra fuckers sen ska tro att dom har rättighet att lägga näsan i blött om sånt som dom inte vet ett skit om ? Kom igen bitches! Jag behöver inte ert jävla predikande, råd och what so ever! Sköt eran liv precis som jag sköter mitt eller ska jag behöva lära er det också? Nej , verkligen inte , jag har ingen lust att vara "snäll" längre, för ni tar det som en jävla svaghet och tror att ni kan komma och trampa på mig, kan ni ha mer fel? Verkligen , ni kan gå och trampa på era mammor, era pappa eran familj eran vänner men inte mig , dom kanske låter er och ni kanske låter er bli trampade av andra men inte jag.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Sånt som jag älskar


Två tunikor från HM.

NEW IN - K O M M E N T A R E R 3

Nei miei pensieri

Jag är dålig på att följa relger, jag hatar att följa andras regler men andra ska följa mina. Jag tittar mig själv i spegeln och jag ser ingen svaghet bara en jävla massa styrka, styrka byggd på tidigare smärtor och besvikelser. Jag kan många gånger gråta och skaka av ilska men också av lycka. Lyckan och kärlek som fyller mig från mannen i mitt liv och familjen jag vuxit upp med. Jag röker bort timmarna, kvällarna sover jag bort bredvid den mannen jag valde att dela mitt liv med. Jag har dagar då allt känns svart , dagar då jag bara vill slita av mig håret och slå näven in i fönstret. Jag skriker, jag gapar och jag svär mycket och inte bry jag mig om vem som kan höra eller vad hon eller han kan säga eller komma att tycka. Min teori säg vad fan du vill, tyck vad fan du vill , du matar inte min mage och det är inte du som tillfredställer mina behov och just därför med all rätt har jag rätt att torka mig i röven med vad du kan komma att säga och tycka om mig. Jag blir jämnförd och kristiserad, visa försöker till och med att trycka ner mig. Jag klagar och jag skriver vad fan jag vill i min blogg. Andra kan gilla det och ta det andra kan dra åt helvete. Jag är arrogant och små dryg. Jag tar inte skit från någon och kan vara jävligt elak. Jag älskar att mobba och hänga ut anonyma idioter på bloggen det minnsan är en riktig ego kick för mig. Jag har svårt för att hålla käften vilket oftast resulterar i bråk. Jag skämms inte och jag är inte rädd för någon, varför skulle jag vara rädd för någon som är precis lika människa som mig och inget annat.DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Drinkar inför helgen

In your faceHaha folk snakar så mycket och jag bara skrattar. Tillåt mig skratta ännu en gång, hahaha. Och för er som ännu inte har lärt sig, tänk två gånger innan ni uttalar er om sånt som ni klart och tydligt inte vet ett skit om.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 11

Vill ha


FASHION - K O M M E N T A R E R 4

I huvudet på mig

Jag har legat hela morgonen i min säng och tänkt, tänkt och tänkt. Känt lukten av grannens cafe och forsatt tänka. Tänkt så mycket att det knakrade i hjärnväggarna. Tänkt på allt möjligt jag kan tänka mig. Tänkt så mycket att jag har tänkt mig trött. Abstines suget skriker efter en lm light , jag tänker hur fan kan man vara sugen på en jävla cancer pinne? Jag förstör bara mig själv och det värsta är att jag vet om det också. Det är kyligt ute idag, jag fryser och jag nyser - fan jag tror jag börjar bli sjuk. Ingen jävla grisinfluensa här. Jaja jag vet att det heter svininfluensa jag väljer bara att kalla det för grisinfluensa, big fucking deal. Dirty Dancing spelas just nu på min dvd spelare ännu en stjärna har släkts. Näsan rinner och jag är alldeles snorig, samtidigt blir jag så jävla uttråkad, uttråkad av att läsa bloggar där människor sitter och predikar om det ena och det andra. Människor verkar ha glömmt att predika gör man fan i kyrkan. Jag fortsätter tänka, tänka på vad fan ska jag göra idag? Vad fan ska jag göra sen? Jag tänker och fortsätter tänka, jag sätter musiken på hög volym Guns and roses jag hör knappt mina tankar längre, dom börjar nu försvinna in i dimman.


DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

How to get a bootyBEAUTY - K O M M E N T A R E R 4

My cravings

Jag är hel, mina älsklingar kom idag. Så jävla sexiga. Heels och lårhögt. Grr!

SHOES - K O M M E N T A R E R 28

Sminkborstar måste man också tvätta
BEAUTY - K O M M E N T A R E R 2

Miss Piggy

B - Vad gör du?
Jag - Inget tittar på bilder av Miss Piggy.
B - Vem fan är det.
Jag - Den snyggaste kvinnligaste grisen av dom alla, du vet Miss Piggy the one and only.
B - Hon är mycket snyggare som tecknad.
Jag - Nähä Är hon inte alls.


DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 4

Lösögonfransar

Dom bästa lösögonfransarna och som jag använder mig av är asiatiska lösögonfransar, dom är super snygga och håller skit länge och dessutom billiga. Man måste ju trots allt inte slösa en förmögenhet för att få tag på bra lösögonfransar, dyrt är inte alltid bäst.


DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 19

Hurtfull

Jag har legat hela dagen som ett död lik i sängen , krit vit i ansiktet blek som en porslin docka. Lukten av mat fick mig att vilja spy gång på gång trots att magen skrek efter mat. Huvudet gjorde så ont att det känndes som om den när som helt skulle explodera. Jag ville bara banka i huvudet i väggen då jag inte kunde stå ut med smärtan. Jag har sovit som en björn hela dagen det är allt jag har kunnat göra och ja, tvinga i mig vatten också. Så här sitter jag nu pigg som en uggla, klockan 4 på morgonen, och jag sitter och bläddrar fram och tillbaka mellan tv kanalerna. Jag måste tvinga mig själv att sova och påmina mig att inte dricka på en månad. Jag hatar att må så här , att vara bakis , ha ont i huvudet och överallt och slösa en hel dag av sitt liv på att må skit. Fan , människor kan verkligen vara dumma ibland. 0ch jag kom på det nyss? Nej jag har alltid vetat. Äsh jag vet inte vad jag snakar om. God natt.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

I got drunk on margaritas

En hemsk huvudvärk, mörbultad nagel och gammal alkohol från igår flödar fortfarande genom mitt blod. Känner forfarande smaken av den röda vinet i munnen. Magen gör kaos. Tvn är på låg volym , huvudet gör för ont för att kunna höra eller ens tänka. I sängen kommer jag att spendera hela min dag i, jag orkar inte lyfta på en enda hårstrå. Illamåendet och kropps värken är ännu ett resultat på att man har haft kul , dansat och ramlat kvällen innan.  Gårdagens fest var hel knäpp , en av dom bästa kvällarna på länge. Charmtrollet Piotr från Idol passade dessutom också på att försöka charma trosorna av tjejerna, annorlunda kille men härlig människa det.

PARTY & SOCIAL LIFE - K O M M E N T A R E R 5

Ey girl what you´re drink

Fredag , dagen som alla längtar till. Slutet på veckan början på helgen. Ikväll ska jag ut precis som alla andra. På med svarta tajta klänningar från Nelly och Asos. Lämnar dom söta ballerinas hemma , gräver bland 100 tals skolådor tar fram dom sexigaste heelsen, det är svårt att bestäma sig för vilka. Musiken strömar ur högtalarna , och där springer man fram och tillbaka , ny dushad med handuken omvirrad runt ens blöta kropp. Stress är allt som man känner, stress för att hinna bli klar i tid. Lösögonfransar hit och dit. Ny tvättad stylad hår. Ens bästa humör. Klockan närmar sig tjejerna är snart här. Jag står fortfarande och försöker bestäma mig om mina läppar ska bära China Red eller inte. Klockan tickar iväg och jag måste sätta fart. Jag har inte tid att sitta och lyssna på Joe Budden "Porn star". Jag känner för en kall öl men tänker är det inte för tidigt för att börja dricka? Happy hour har i för sig redan börjat. Nej , nu måste jag sätta fart, jag är alltid sist och folk hatar att vänta på mig men sån är jag , född som superstar fast inget vem om det.PARTY & SOCIAL LIFE - K O M M E N T A R E R 2

4 små tips för tjejer

Frozen Rose

High Heels from HM


399:- Från HM. Överraskande? Jo visst.

SHOES - K O M M E N T A R E R 5

Nu snakar vi kalsonger!


RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 0

Black nails like the bride of chucky

HM´s moonless night nail polish , långa naglar. Min frech manikyr set. 30 kronors nagelacks borttagare från HM. Bort med den franska manikyren på med den gotiska stilen. Lager efter lager. Fötterna på bordet, ciggarett paketet vid sidan om. Långa svarta vackra naglar precis som Chuckys brud. I LOVE IT.

MY NAILS - K O M M E N T A R E R 2

Shoe porn

Ännu två par skor beställda hem, jag vet jag borde verkligen inte. Men jag behöver dom precis som en knarkare behöver sitt kokain. Lögner bara en massa lögner! Inte behöver jag skorna för dom har jag massor av. Jag har helt enkelt bara svårt att motstå dom precis som en tjock liten unge inte kan mostå en blåbärs paj. Jag försöker , men jag kan inte. Plånboken skriker "nej nej, sluta plåga mig" , jag tänjer lite till. En tusing till har jag väl , jag lovar det är det sista nu. Men jag fortsätter ljuga precis som pinoccio. Skorna anländer och jag öppnar ivrigt packetet precis som en hund när den har fått sitt hundben. Orgasm , just det, det är vad jag får när jag sätter skorna på mina fötter. Så jävla snyggt. Jag prov testar dom precis som männen gör innan de köper sig en bil. Jag går fram och tillbaka som en modell på en catwalk, i like it. Nöjd och mätt precis som en ny ammad bebis lägger jag sakta tiillbaka skorna i kartongen. Tillfredställ tar jag kartongen, lägger den uppe på hyllan tillsammans med alla mina andra sko erövningar. Yes ännu en erövning  vunnen!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Nail polish remover
Normalt brukar jag använda nagelacks remover med aceton och konditioner när jag inte har påbyggda naglar, den är billig, stark och doftar gott. Har man där emot påbyggda naglar och har tröttnat på sina fransk manikyr och vill måla naglarna en annan färg är det viktigt att man använder sig av en nagelacks remover utan aceton för att inte förstöra materialet. Ett billigt alterativ är HM´s nagelacks remover som går på 29 kronor. Den funkar utmärkt!
MY NAILS - K O M M E N T A R E R 3

Sånt där som tjejer behöver


Ansiktmask för ansiktet, för ansiktet måste man ta hand om. Lösögonfransar för att det är det bästa alternativet när man ska ut och festa. Nagelacks remover utan aceton för det är den man ska använda sig av när man har påbyggda naglar. I slutändan är allt detta saker som tjejer behöver vare sig det är varje dag eller en gång i månaden.
NEW IN - K O M M E N T A R E R 0

Kärlek som går fel

En ung tjej med mörkt hår is blåa ögon möter en kille, dom blir förälskade gifter sig och bildar en familj. Hon får en flicka. En flicka som skulle komma att bli sviken senare i livet av sin egen far. En dag hemma utbrister ett våldsamt bråk ut , hon flyttar hemifrån och kommer aldrig mer tillbaka. Mamma förstog inte hon vill inte tro. En kort tid går, mamman får höra något hon inte vill höra. Något som man aldrig skulle kunna tänka sig om sin egen man. Att mannen som hon älskat och gett en dotter till hade kunnat våldta sin egen dotter, att han var så pass pervers att ge sig på sin egen 18 åringa dotter. Kvinnan ställer honom mot vägen har blir rasande , hämtar en kavel , slår henne i huvudet med den 6 gånger, redan vid andra slaget har han lyckats döda henne.  Inte nog med att han hade våldtagit deras egna dotter och gjort henne så illa räkte inte det för honom, han kunnde nu inte heller stå ut med att hans fru ställde honom mot vägen och tog hennes liv. Hur kan det gå så fel i 3 människors liv, bland två människor som en gång gift sig och lovat varandra evig kärlek? Hur en människa vara så rutten rakt igenom? Finns bara ett svar, han är ingen människa. Detta är ingen jävla historia , en händelse som hände bara för några dagar sedan.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 6

Här har vi den skyldige!(Till min lycka igår kväll. En sen födelsedags present från brownie.Telefonen som jag så gärna
ville ha. Ska man ha en riktigt bra telefon ska man utan tvekan beställa utomlands! Och nej leta inte, den finns inte att köpa i Svergie:) Mohaha.)

NEW IN - K O M M E N T A R E R 15

Diner whit my man

Köpt potatis sallad från Ica Maxi , ny panerad crisbig fisk hemma gjord av brownie och mig , sallad hackad av mig och vitlöksbrödet värm av ugnen. När brownie och jag lagar mat tillsammans blir det alltid samma goda combi. Så jävla gott att man slickar alla 10 fingrarna efter åt.

FOOD & CANDY - K O M M E N T A R E R 2

1 månad

En månad har gått sen brownie och jag gifte oss , en månad sen vi stod där vitklädda och sa ja till varandra. En månad som fru och man, fy fan vad tiden går snabbt. Jag vill gifta mig igen om och om igen. Jag minns den dagen som om det vore igår. Grattis till min man som lyckades fånga ett bra kap som mig och grattis till mig själv för att jag lyckades fånga en man som är en man på alla möjliga sätt. Jag älskar dig.

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 11

One morning in Malmo

Jag har vaknat lycklig i morse , med mina två älsklingar på vars sin sida, brownie på ena rosa på andra. Gissa om jag somnade nöjd igår kväll? Idag har jag bestämt mig för att byta mobil nummer den andra är så old school dags att byta till ett nytt. Morgonens första tanke fan vad gott brownie doftar jag tror jag klämer mig honom närmare. Nagelacks remover utan aceton det är något som jag måste ta och köpa. Jag har inte haft något att ångra, jisses vad det var länge sen jag syndade. För mycket sömn för lite näring det är mitt stora dilemma, jag blir hängig och trött jag har endast mig själv att skylla på. Nu när sommaren är slut blir jag otroligt deprimerad samtidigt som jag längtar efter regninga mysiga höst dagar. Jag har kommit på att den enda drogen som faktist funkar är kärlek, fy fan du får en helvetes bra resultat! Jag tände nyss en ciggarett och jag råkade aska på tangetbordet som jag alltid gör, jag blåser bort det. Jag är hemskt sugen på en strawberry daiquiri , jag tror nästan jag måste köpa en rom flaska och en låda jordgubbar. Jag har diskuterat den stora skillnaden på att ha på sig bh och bikini och kommit till slutsatsen att det är ingen jävla skillnad, eller jo den enda har man under kläderna och den andra till att bada i. I slut ändan tycker jag att det är samma skit- enligt brownie inte alls samma sak. Sånt gör mig förbannad.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Monday im in love

Tre små ord. Jag är lycklig. Jag är kär. Den är underbar. Så värt att vänta på. Nu är du min, jag släpper dig aldrig. Tack min älskade. För er, berättar jag imorgon. Nu ska jag fortsätta leka vidare.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 5

Jag

Jag trivs bäst utan smink men jag känner mig som snyggast när jag är sminkad. Jag hatar modebloggar men älskar sånt som endast jag gillar. Ni behöver inte förstå mig för inte ens jag gör det. Kärleken är som ett cirkus , skrämmande, magisk men vackert och ibland ett stort jävla skämt. Jag hatar msn och föredrar att sova i timmar. Det som brukar hända i mina tankar brukar inte endast stanna där, fast det många gånger borde det. Jag har många gånger försökt komma på varför godis smakar så mycket bättre på morgonen. Jag ser ingen big deal med modeller, de är vanliga tjejer precis som resten av oss, minus berömelsen, cashen och kokainet. Jag måste sluta röka mina LM light, för hur än light de är så skadar dom lika mycket som resten av cigaretterna. Cigarett moln efter cigarett moln är allt man ser. Jag älskar mina långa naglar utan dom känner jag mig naken. Dagens första tanke i morse var "fan vad jag är sugen på ett bubbelbad i en varm jacuzzi".DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 6

High Heels Shoe Chair

Det finns tillfällen då jag önskar att jag bodde i USA, då skulle jag minsann ha massor av såna här saker. En stol i form av high heels hur snyggt är inte det på en skala från 1 - 10?! Tänk att få ha den i sitt sovrum? Helt jävla underbart i love it! Jävla internet varför var jag tvungen att hitta något så vackert och tjejigt som detta?HOME DECOR - K O M M E N T A R E R 12

I ett förhållande

a mans butt


Finns det något mer sexigare än en välbyggd inte så hårig mans rumpa? En man som har en fin fyllig rumpa uppskattas alltid , ialla fall av mig. Jag är precis som en man , en av de första sakerna jag brukade göra i mina singel dagar var att spana in rumpan först, en fyllig välbyggd rumpa är nämligen ett måste hos mig. Vad fan ska jag annars ta på? En mans rumpa kan vara precis lika om inte sexigare än en kvinnas, det minnsan är en sak som tjejer sällan tänker på och måste lära sig att uppskatta männens rumpor vilket vi inte alltid gör. Men när ni väl hittar den rumpan som har allt , ja, då kommer ni att förstå och ni kommer att ha svårt att slita händerna från den. Belive me , i know.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 5

Heels for new born babiesOkej hur söta är inte dessa?Dom är små och rosa och hur gulliga som helst. Men hur sjukt är det egentligen när man får reda på att dessa är designade för en bebis flicka, hennes första höga klackar. Galet? Vad kommer här näst? Snart blir det mini string och mini push up behåar, nä bebisar ska ju vara bebisar hur söta saker än folk uppfinner.
FASHION - K O M M E N T A R E R 6

My favorite lipstick
Jag avslutade sommaren med min nya rosa läppstift köpt i Prag och börjar hösten med min knall röda läppstift från makeup store. Två favoriter som ligger nära hjärtat, om jag bara kunde göra någon sorts mix av båda. Men vänta kanske det går.. Tills dess får jag skifta är inte redo att lägga någon av dom på hyllan.

 

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 1

No prince charming

När man var liten intalade man sig själv att kärleken var precis som man läste i sagorna, askungen fick sin prins och skönheten blev kär i odjuret och gifte sig, snövit levde lycklig i alla sina dagar tillsammans med sin prins i sin stora slott och lilla sjöjungfrun blev förälskad i en ung man och fick två par ben. Man drömmde och sa "sådär ska jag också ha det när jag blir stor". Det vi inte visste är hur stor skillnad det egentligen var på den verkliga kärleken och den sago kärleken vi fick läsa om i böckerna om kvällarna. I böckerna beskrevs allt som lycka. Vi skulle också komma att bli besvikna då det inte fanns något så romantisk som charmiga prinsar som rider på sin vita häst. Som liten intalade man sig själv att man var en prinsessa och fick man tag på en groda skulle man kyssa den. Men hur fint det än lät så lärde hjärtat och livet oss annat. Prinsarna i verkliga livet var inget alls som man hade läst i böckerna, dom var lika håriga som odjuret och inte ett dugg charmiga och ingen häst red dom på heller. Och inte gillade dom prinssesor heller , tjejer som striperella var deras grej. Vi lärde oss också att kämpar man tillräkligt så kan man trots allt mot alla odds få det man vill, minus bråken för det hör liksom till.

RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 2

I wanna be forever youngDAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 12

after thousands smoked cigarettes and broken heartsEfter hundratals ute kvällar, efter ett antal full plitade dagböcker, efter ett par skitstövlar, ett antal fylle kvällar, utslitna klackar till botten, crashade datorer och backstabbing bitches och miljontals rökta ciggaretter fann jag det jag letat efter så länge, omedvetet.
Han stod där rakt framför mig i dansgolvet. Disco lamporna kunde lika gärna ha lyst på honom för han var "all that". Så mystisk men så jävla het.  Han var lika fin som Leonardo Da vincis master piece. Samma mystiska leende som Mona lisa utstrålar. Jag lärde mig också att kulor är inte bara för män, kvinnor kan också ha det om dom är kaxiga nog. På kvällarna var Keyshia Cole allt jag brukade lyssna på samtidigt som jag skrev långa kärleks brev till den mystiska choklad mörka killen jag träffat. Mitt på kvällarna packade jag snabbt ner mina saker i min svarta skinn väska som jag fått av mamma , på med hög klackarna och liftade en svart taxi för att ta mig hem till honom. Han väntade på mig och jag visste att han längtade efter mig precis som jag längtade efter honom. Taxin körde oftast som en galning men det gjorde inget för gatorna var tomma och inte en enda själ var ute. Som en riktig gentelmen kom han¨alltid ner för att möta mig, han öppnade taxi dörren åt mig och betalade chauförren, hjälpte mig med väskan och kramade hårt om mig. I hans lägenhet mötes jag alltid av små tända ljus och en askfat på bordet med 20 tals fimpar. Han luktade alltid samma fräsha nivea, att jag slutligen döpte honom för Mr.nivea. Kvällarna bestog av kedjerökning och romantiska filmer och trots varnings texten på paketen var det inget som var viktigt. På mig hade jag en av han stora vita t-shirtar och i hans armar låg jag. Jag kunde höra hur han andas på min nacke. Dag och natt in och ut, totalt beroende av varandra redan från början. Snabb mat och cigaretter är allt som behövdes ut ifrån allt annat hade vi hemma.  Är det då så konstigt att jag gifte mig med honom?

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 4

Paula dominationMed min nya lila design på plats sitter jag i mörkret , det enda man ser är röken av cigaretten. Sista cigaretten nu, packetet står nu tomt. Många tankar snurrar ivrigt runt i min hjärna, jag får huvudvärk. Jag kan inte sluta lyssna på pussycat dolls nya låt, det känns som om jag har skrivit den. Fy vad vilka ord, vilka menningar, skriven direkt ur mitt hjärta förvandlad till en hip hop song. Jag älskar den. Den är så jag på alla sätt.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Ny design


Den nya designen är på plats och för er som inte ser det riktigt bra tryck på F5 så faller allt på plats. Jag har söta Sandra att tacka för! Hon har varit super duktig och fixat en ny design åt mig. Så vad tycker ni? Känns det mer som "mig" nu och lite "råare"? I LOVE IT! Nästa gång kanske jag kör med punk, haha.
BLOGGSTUFF - K O M M E N T A R E R 7

Under konstruktion


Just nu byggs det om lite på hemsidan. Så det kommer att vara lite rörigt ett litet tag. hoppas ni har överseende med detta.
BLOGGSTUFF - K O M M E N T A R E R 3

Tjej drinkar

Min man städar gör din?

Tråk

Kan det bli mer mysigare ute? Det är storm och det regnar massor ute, fan vad jag älskar sånt väder, tycker att det är så jävla mysigt. Brownie är iväg och hämtar hem vår lilla bebis (vår bb) som hade crashat för 2 månader sen men nu så , nu jävlar är den äntligen fixad! Nu kan jag äntligen blogga som jag ska. Än så länge får jag sitta och nöja mig med Nicole Richies "sannigen om diamanter" som jag egentligen började läsa för ett antal månader sen men sen shet i det, bra paula.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

I like my money right where I can see it... hanging in my closet

att jag hellre köper skor än kläder..


Jag kan inte hjälpa det , jag väljer alltid och då menar jag alltid skor framför kläder. Det värsta är nog att jag inte behöver fler skor men behöver kläder. Men jag är som Carrie Bradshaw i sex and the city, jag föredrar skor. Dels för att ett par snygga skor kan lyfta upp en hel outfit och dels för att jag älskar skor och ser det som mina egna trofer. Jag tackar den människan som kom på dom high heels för det minsan , det är den bästa uppfinigen ever!

 

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 5

Alice i underlivet eller underlandet?


Ibland undrar jag vad jag tänker på, ibland säger jag ju saker som inte stämmer alls.. Och det är inte direkt som
att brownie rättar till mig eftersom han tydligen inte håller koll på sånt.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 9

Höstens Black Boots


FASHION - K O M M E N T A R E R 5

Girls girls girls !RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 4

and no its not barbies life

Jag använder just nu rosa läppstift från Prag och rosa stickade ballerinas klär mina fötter.
Jag väntar mig till min födelsedag att få en rosa blackberry mobil telefon, får jag inte det blir det hus i helvete. 
Jag älskar min mans rosa nyans på hans tunga, det påminer om färska jordgubbar. Jag önskar och drömmer varje natt om en rosa audi , den kommer jag att köra i början av 2010. Jag har tröttnat på min rosa bärbar och hemma hos mig på soffan har jag en rosa pläd.
Jag driver en blogg som är rosa men låt dig inte luras jag är allt annat än sockersöt. Jag är stolt ägare till en rosa sony digitalkamera sen 2 år tillbaka , den har aldrig svikit mig och funnits där i både vått och torrt.
Jag älskar nästan allt som är rosa förutom sångerskan pink. Jag hatar att folk som har fördomar gentemot färgen rosa och rosa behöver inte vara sött och barnsligt och blå är inte endast gjort för pojkar, flickor kan också älska blått.
Jag bruka tro att rosa var endast barbies färg men o boy fick jag lära mig ett och annat, brunetter som jag kan också älska rosa.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Crucified me

Jag har aldrig behövt någon att vara stark åt mig det klarar jag själv på egen hand. Min styrka är mer än vad jag egentligen behöver. Jag har aldrig behövt någon som ska sitta och peka ut mina misstag och mina fel, alla gör fel. Och man inser det alltid för eller senare. Jag hatar att tycka synd om mig själv, jag anser det att vara svag. Istället växer jag starkare och tar itu med det. Mitt hjärta har blivit krossad många gånger i detta livet vare sig det har handlat om en gammal pojkvän eller ett syskon. Hjärtat har gått i tusen bitar men det händer alla. Jag har aldrig bet om smärta men det är något som kommer med livet. Jag behöver inte folk som ska rätta till mig hur jag ska beté mig, hur jag ska vara ödmjuk, vad jag ska skriva på min blogg, hur ska jag prata och vad jag inte säga. Jag behöver inte folk som ska tala om för mig saker, för jag talar inte om för dom hur dom ska leva sitt jävla liv.
Jag behöver inte folk att säga ett enda ord. Jag har redan sagt mitt acceptera det. Acceptera mig med allt mitt skit precis som jag accepterar er. Låt mig få göra och stå för mina egna misstag, livet kan inte alltid vara en dans på rosor. Jag har det sista ordet, för detta är mitt liv. Trött på att lyssna på folk som sitter och predikar för mig, hur illa jag ibland kan beete mig, att jag måste förändra min attityd. Jag?! Jag av alla, haha. Skrattar. Ta ett titt på dig själv älskling. Människor är ibland dubbelmoral själv men å andra sidan vem fan är inte det? Alla går emot sig själv flera gånger i livet.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 4

Kyss skola

Min favorit affär

Är man på jakt efter något riktigt sött eller gulligt eller något rosa så är lagerhause det rätta stället, dom har massor av ur gulliga saker. Jag älskar det för att det finns massor av rosa och massa andra grejer som är hur söta som helst, så där tjejigt. Lite dyrt men det är det värt. Jag menar vem fan kan inte gilla lagerhause?!HOME DECOR - K O M M E N T A R E R 6

Twentyone years old

Första dagen som 21 åring, jag är hela 4 år närmare 25 års åldern och 9 år närmare 30 års åldern. Varför känner jag mig ändå "liten" när jag tänker på att jag "bara" är 21 men samtidigt såå vuxen. Jag är vuxen men ändå inte vuxen, precis som många andra unga. Jag brukar fortfarande gå vilse precis som jag bruka göra när jag var yngre, jag kan fortafarande vara lika korkad som Paris Hilton. Jag har slitit hundratals höga klackar till gruden på Malmös gator, jag har varit över allt, eller nästan. Malmö är det man kallar liten stad men stor helvete, oh yes här vet nästan alla allt om alla, det är det största beviset på att dom är uttråkade. Jag saknar oftast min läpp piercing, nästan för mycket för att vara en piercing. Samtdigt som jag sitter och skriver denna texten , vrider jag och vänder mig som en jävla huggorm. Menstration kallas det , jag hatar det, det känns som om äggstockarna kommer att slitas ut, det gör så ont , jag tror jag dör.


DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3