Valborg!

Idag är det Valborg, ikväll blir det festa. Jag är taggad kom hem för en liten stund sen, tog en 25 minutare tillsammans med Shuggisen. Så nu är man brun och fin. Ska hoppa in i duschen och fixa mig.

Så ladies, sup inte buvudet av er nu finns massor av slisk där ute som inte har emot att uttnytja fulla unga tjejer!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 5

6 Orgasm fakta
RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 1

Dress of the dayEfter allt strul med priserna, beställde jag ändå hem den. Den är bara för söt så jag var tvungen att ha den.

FASHION - K O M M E N T A R E R 7

I år blir det rosa och prickigt på stranden1. Strand handduk från H&M 80:-. 2. Bikini från Ellos.se 149:- & 179:-. 3. Läppglans från H&M 29.50:.- 4. Nagelack från H&M 39,50:-.

FASHION - K O M M E N T A R E R 10

9 Tecken på att du dejtar en nolla!

Pinkylicious!Dagens Shopping: Body scrub , jag älskar body scrubs!! Och ett nagelack, satans också den turkos färgade nagelacket jag ville ha fanns inte kvar, Buu! Allt från H&M.

NEW IN - K O M M E N T A R E R 1

Fight for love!

Macarons!

Åh Macarons, jag måste smaka på dessa ubersöta små sakerna! Bara att veta att den innehåller maräng, får min mun att vattnas!!

HOME DECOR - K O M M E N T A R E R 5

Babydoll yummie

Det är mycket som händer just nu, känns som om jag åker i en bergodalbana. I<dag ska jag bara ta det lungt, ska äta middag med Brownie och titta på film.

PICTURES - K O M M E N T A R E R 8

8 tecken på att han har en förelskelse i dig

I love you

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 5

Bobidopidowoop!

Vad har hon som inte jag har?

                 
                      
När en kille har varit otrogen frågar man sig själv oftast "vad har hon som inte jag har"? Om det är något jag har lärt mig efter alla svinen jag har varit med om tidigare så är det , när dom väl har varit otrogna så har dom varit otrogna med en tjej som är raka motsaten av en. i dom flesta fallen en tjej som är låg och som inte ens kan jämföras med en. Ofast tjejer som har dålig självkänsla, ingen självrespekt, som är förvirrade och har problematiska liv.


Jag tycker att det är komiskt, hur killars handlingar styrs av deras penis. Hur dom kan riskera en tjej som verkligen är "all that" mot en tjej som är det lågaste. Så nästa gång en kille är otrogen mot dig, ta det inte så allvarligt tyck synd om honom istället för att han inte vet hur mycket du är värd och vågar riskera dig för en tjej som inte kan mätas med dig, för tro det eller ej killar älskar sällan tjejen dom är otrogen med. Dom må ha sex med dom men kärlek är något dom aldrig kommer att ge dom.


RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 4

Varför killar gråter.

My beach towelJag beställde hem en ur söt strandhandduk inför sommaren. Denna ska jag ha i Spanien.
As billig också 80 spän!

HOME DECOR - K O M M E N T A R E R 14

Shoes are my best friend!I LOVE THEM! Från Halens.se

SHOES - K O M M E N T A R E R 10

Back to the 50thFrån Ellos.se

FASHION - K O M M E N T A R E R 5

Nygräddade Scones!

Jag vaknade upp i morse ensam i sängen med big cravings för scones. Så jag passade på att baka scones. Jag älskar nygräddade scones med en kopp te! Fan jag låter som en jävla tant. haha

FOOD & CANDY - K O M M E N T A R E R 3

Brownie låser alltid in mig bakom lås och boom!

Har din kille en sån där typisk sak han brukar göra när det kommer till dig? Något som han alltid gör?


Brownie låser alltid in mig in stort sett, haha nä men inte så att jag inte kan gå ut någonstans. Utan varje gång han sticker ut eller går till sitt jobb på mogonen låser han alla låsen på dörren. Och eftersom vi har säkerhetsdörr finns det ingen chans att någon kan ta sig in, på så sätt känner jag mig alltid tryggare. Så varje gång jag ska gå ut är det rena mission att öppna dörren. Jag har kommit till min slutsats , han älskar mig så jäkla mycket att han låser in mig för att inte någon ska kunna ta mig. (Haha.)

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 7

3 little words my dear

4 tips för att känna sig sexigare i sängkammaren

Rosa CiggaretterTill sommaren när jag åker förbi Holland ska jag passa på att köpa dessa ciggaretterna, det är liksom ett måste. Under alla mina år som rökare har jag alltid sett same old boring shit, men nu efter 100 år kommer det rosa ciggaretter. Hur nice e inte det? Måste pröva skitet.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 9

Blogg Lista

                                                                

Blogg jag läser först:
Min egen Shefabulous. Och sen är det nog Kissies. I cant help it, hon e rolig!

Bloggar jag har hört talas om men aldrig läst: Alex Schulman. Storstadspojken. Who?  Och MÅNGA FLER!

Kändisblogg jag följer: Now detta kallar jag kändis, Kim Kardashian. Inte små B kändisar som kallas kändisar här i Sverige.

Mest kända bloggare jag sett: Caroline Lundh aka Mini & Egoina. Kända och kända, nu vet jag iallafall vem dom e!

Första bloggen jag började följa: Blondinbellas och Kenzas! Jag slutade läsa båda efter 3 månader.

Bloggare jag beundrar och varför: Hm. Amir (Gaybloggen) för han vågar bjuda på sig själv och pratar öppet om homosexualitet. Dessutom är han så söt så att jag skulle kunna stoppa honom i väskan och bära på honom varje dag. Haha.

Fördelar jag fått tack vare bloggen: Lärt känna massor av sköna människor, fått gå på bloggfest, tja allt möjligt.

Då hatar jag att bblogga: Inte hata men det är inte alltid det är lika roligt speciellt när läsare inte säger ett knyst. Då får man bara lust att liksom ååååh fuck bloggandet.!

Då jag älskar att blogga: När jag får massor av respons och små söta kommentarer då jävlar får jag lust att blogga ihjäl mig! Haha


Person/personer som ofta kommenterar hos mig som förtjänar lite extra uppmärksamhet: Sidneey 

BLOGGSTUFF - K O M M E N T A R E R 7

Lips fetishCOLLAGE BY SHEFABULOUS.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 4

Purple claws

Jag vaknade för en liten stund sen, somnade som en stock innan. Usch , jag är sugen på nya färger, när jag åker till Spanien ska jag passa på att handla massor av nya nagelack. Tills dess målade jag naglarna med en av mina favoriter.

MY NAILS - K O M M E N T A R E R 5

White bootsJag har som en maniac letat efter ett par vita stövlar. Men efter månader hittade jag dessa på Ellos. JACKPOTT! 449:- Spän.

SHOES - K O M M E N T A R E R 3

Yes finally!

Jag kom precis hem, har varit hos mami och käkat med Brownie. Jag har varit så jävla glad idag, jag hade tid hos läkaren idag vilket gick supeeeeer!! Det kunde inte ha gått bätre, jag bryr mig inte så mycket att jag faktum har gått ner lite till utan att jag äntligen fick Reductil utskriven. WOHO CHING CHING JACKPOTT!!! Min läkare är grym han förstår mig precis. Åh äntligen kan inte fatta det, så imorgon ska jag sticka till apoteket och hämta ut Reductil!!


PCO - K O M M E N T A R E R 6

Att förlova sig för skojs skull

Allt för många unga förlovar sig hit och dit, många gör det bara för "att" och andra gör det för att deras kompisar har gjort det. Copycat varning där. Många vet nog inte innebörden av förlovning utan bara gör det. Att man förlovar sig innebär att man inom en tid kommer att gifta sig, vare sig det är om 1 eller 15 år. Det är inte lönt att förlova sig , köpa dyra ringar, skryta om det för att sen göra slut. Nej jag känner allt väl för många som har gjort det misstaget förlovat sig, lekt ofattbar lycklig, skrytit så att tungan nästan ramlat av , köpt dyra ringar och sen gjort slut. Jag fattar inte grejen med det hela. Jag säger ja väldigt lyckat, väldigt misslyckat. Alla dessa misslyckade förlovningar och alla bortkastade ringar får mig att tänka tillbaka till lågstadiet. Ni vet när man gifte sig på låtsas och allt var en fin lek? Ja precis så ser jag det nu.

Innan man väljer att förlova sig tänk förfan igenom det, hur ser eran förhållande ut? Hur stor är chansen att ni kommer att gifta er och vill ni gifta er så småning om? Och jo visst finns det dom som ser förlovning på ett annat sätt , nästan som ett löfte. Men det,  ja det är andra det.

RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 9

Vintage nailpolish by Eyeko


BEAUTY - K O M M E N T A R E R 4

Dear Diary

Brownie och jag håller på att laga mat, korvstroganoff med ris. Yummie! BTW vad är det med bloggvärlden idag allt verkar så jävla dött, inga uppdateringar nästan och ingen som kommenterar. Funny...

PICTURES - K O M M E N T A R E R 6

7 saker du bör veta om din nya kille

En chans att påverka..BLOGGSTUFF - K O M M E N T A R E R 5

Cheryl Cole - Fight For This Love ♥Jag älskar denna låten, kommer bli vårens plåga!

PARTY & SOCIAL LIFE - K O M M E N T A R E R 3

The Male brain, the big secret.

Cupcake my lipsLäppglans från H&M Vanilla & Rasberry 19,50:-/.

NEW IN - K O M M E N T A R E R 3

Grattis Shuggis!

Min shuggis  som jag har varit vän med i evigheter fyller 19 idag. Ännu en födelsedag att fira, jag minns tillbaka första gången jag träffade henne, hon var ynka 14 år men redan då klickade vi. Hon är verkligen en sann vän som alltid har funnits där för mig och som har stått ut med mitt galenskap, drama och klagande. Love you Shuggis!Ps: Shuggis om du ser detta få inte hjärtattak! Haha

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

Apple martini

Solning

Jag har varit och solat med Shuggisen vi tog en 20 minutare. Måste vara bruna och fina inför Shuggisens födelsedag imorgon. Vi blev riktigt stekta. Har också hunnit dusha och nu ska jag in till stan med Brownie för att äta.

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 4

6 olika snacks inför festen

Top 8 snyggaste plaggen för killar just nu
FASHION - K O M M E N T A R E R 3

BreakfastFinns ingenting godare än att äta färska frukter till frukost och en kall morots juice. I loved it.
Fredag idag, imorgon blir det party för Shuggisen fyller 19!

FOOD & CANDY - K O M M E N T A R E R 4

8 budord som tjej ska du icke..

Eyeko nailpolishÅh jag älskar Eyekos nya nagelacker! Måste beställa hem dom, dom känns så  freakin old school!

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 8

Dagens skönhets tips!


BEAUTY - K O M M E N T A R E R 4

Att komma över sin killes förflutna

               
                   
Ibland vet man mer än man egentligen vill veta om sin killes förflutna. Visst är det bra att veta, för om det finns någon där ute som försöker förstöra är det då bra som tjej att veta allt om sin killes förflutna för att sen slippa få obehagliga överraskningar. Man ska också se det som en positiv sak att kunna veta även om det inte är så roligt att få höra som flickvän. Men bättre att veta än att få höra det sen från andra människor, för det, det är en av de värsta sakerna. Man ska heller inte ta för givet att han ens har velat berätta alt om sin förflutna för en annan kille hade kanske sagt "det angår inte dig".


Varför det kan vara dåligt att veta allt om sin killes förflutna som hans tidigare förhållande, sexupplevelser, äventyr och tjejer. Man kan känna svartsjuka, man blir irriterad, man jämför sig med de andra tjejerna och man kan inte släppa saker och ting trots att det är gammalt. Jag vet det är jobbigt. MEN man kan inte hjälpa det. (I know!!)


Det var inte så länge sen jag var där, jag höll på i nästan ett helt år. Detta var i början av mitt och Brownies förhållande. Jag ältade och jag jämförde mig med hans tidigare tjejer, och jag fick en massa dumma tankar av allt han hade berättat. Jag försökte släppa det , jag kämpade varje dag. Det var jävligt svårt. Efter ett tag började jag smått inse, jag började äntligen fatta att det var med mig han ville vara med och att det var mig han älskade. Jag fick äntligen in i mitt huvud att hans förflutna var något som jag var tvungen att acceptera precis som han accepterade mitt förflutna, för jag hade också gjort saker och inte ältade han över det. Jag hade ingen rätt att bli upprörd och sur över gammla saker han hade gjort innan han träffade mig och blev tillsammans med mig, varför skulle jag bli det? Precis som mig hade han heller ingen rätt att bli sur på mig över gammla saker jag gjort innan jag träffade honom, för vi kännde inte varandra då! Jag satte mig i hans situation, hur hade jag kännt om han ältade varje dag om mitt förflutna och inte kunde släppa det? Svaret blev ganska tydlig. Därför slutade hans förflutna störa mig och släppte slutligen taget. Nu i efterhand tittar jag tillbaka och ser tydligt vad det stora problemet till mitt ältade var och varför jag inte kunnde släppa hans förflutna. Jag var osäker på hans kärlek till mig, jag litade inte på hans känslor, jag behövde mer bekräftelse , mer bevis från han sida och därför kännde jag så.

RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 7

Apple pie!Efter en hårdag sitter jag nu nyvaken och njuter av min äppelpaj, Brownie har nästan ätit upp hela men ändå lyckats lämna en bit till mig. Tänka sig! Haha. Jävla gottegris han är.

FOOD & CANDY - K O M M E N T A R E R 5

Blue Vs. PurpleNagelack från H&M 49:-/.

NEW IN - K O M M E N T A R E R 10

Min Brownie

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 7

Why did i get married too


Brownie och jag tittade precis klart på "Whi did i get married" 2, den var precis lika bra som den första, must see!

HOME DECOR - K O M M E N T A R E R 4

Matlagning med lillasyrran

Lillasyrran och jag lagar mat för fullt och bakar äppelpaj. Yummie!

My music right now.. by ShefabulousMusic
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 4

Bananer i pyjamasBilliga & söta pyjamas från H&M. 69:-

FASHION - K O M M E N T A R E R 6

Things not to say durring sex

Cute little white shoes

Från H&M 149:-.

SHOES - K O M M E N T A R E R 3

Myskväll med babysis

Lillasyrran är på besök igen. Vi har laddat ner en massa filmer och fixat snacks.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 11

Så vet du att du har blivit en hemmafru..

Att bli vuxna tillsammans

    

Det bästa med att bli kär ung och bli tillsammans är att man växer upp tillsammans. Man får chansen att bli vuxna tillsammans.
Som i mitt fall med Brownie, jag träffade honom som nybliven 18 åring, jag var fortfarnde "liten" och han var ynka 22 år, vi var båda unga och på väg mot att bli vuxna. Under nästan 4 år har vi sett varandra växa upp och bli vuxna. Vi har fått chansen att göra det tillsammans och det är en sak som bara han och jag delar. Precis som jag som en liten foster i min mammas mage fick dela den perioden med henne. Tillsammans med Brownie delar jag nu min väg till vuxen livet, jag får se hur han blir äldre, hur han får hår på brösten ju mer åren går och han, han får se hur åldern påverkar mina fasta bröst som sakta men säkert inte är som dom var när jag var 18. Vilken fantastisk känsla att kunna få bli äldre tillsammans med personen man älskar.

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 8

Shefabulous egna Smoothie!

Svar på tal (Bli Sveriges största bloggare?)

 SHEFABULOUS SVARAR: Tack för komplimangen och om jag ska vara ärlig så håller jag faktist med dig. Inget illat mot tjejerna men man skulle kunna säga att deras bloggar borde vara bättre än så.

Jag har cirka 3500 - 5000 läsare per vecka, ibland kan det skifta. Ingen stor siffra men vad ska man göra, man kan inte tvinga till sig läsare.

Nja alltså, jag har inga förväntingar på att få en stor blogg eller få en känd blogg, verkar som om det är helt uteslutet. Jag antar att folk ser mig som en "kärring", jag menar dom populäraste bloggar/bloggerskor verkar vara dom under 20 så. Vi 20 och över verkar vara blogg världens "kärringar". Är man 20 år eller över är det kört, tror jag iallfall. Fast jag bara är 21 det tycker jag är skit tråkigt. Men visst hade det varit roligt, jag hade garanterat bloggat ihjäl mig för mina läsares skull haha, ni hade aldrig tröttnat.

BLOGGSTUFF - K O M M E N T A R E R 4

Resan till Spanien är bokad!

Ni måste säkert undra vad i helvete det är som har pågått under de senaste 2 veckorna eftersom jag inte har bloggat som jag vanligtvis gör.

Dom senaste dagarna har jag sprungit som en galnng och försökt fixa ett hus nere i Spanien samtidigt som jag har fixat flygbiljetter. Det har varit en massa strul då jag har letat i timmar och dagar, men nu så. Nu är allt äntligen klart, huset är fixat och ska betalas idag och flygbiljetterna också. Detta kommer att bli svin kul! Vi är 6 personer som kommer att åka ner till Spanien till sommaren. Denna sommaren kommer att bli grym , lillasyrran (som är en liten mini kopian av mig) och våra boys. Fyfan jag längtar!!DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 11

Svar på tal (Hur hanterar Brownie och jag våran ekonomi?)
SHEFABULOUS SVARAR: Både Brownie och jag har bra inkomster, därför har vi valt att lägga ihop våra pengar.  Vi har allt tillsammans. Hos oss finns inget "mitt" eller "ditt". Vi väljer att lägga ihop våra pengar för att få bättre balans och kontroll över ekonomin. Hitills har det funkat jätte bra, trors att det ibland kan uppstå lite konflikter. Men det är normalt. Det gäller att kunna kompromissa och komma överens om vad och vart pengarna ska gå eller användas till. Och att det är lika mycket för båda.

Det är jag som varje månad betalar alla räkningar och det är jag som håller i budgeten. Budgeten gör jag oftast tillsammans med Brownie för att inte det ska bli några missförstånd.

Funderar man på att ha gemensam ekonomi är det väldigt viktigt att man kommer bra överens och kompromissar mycket.

LÄS MER OM EKONOMI.

MR & MRS - K O M M E N T A R E R 3

My favorite jeans

Målade naglarna igår kväll med nagelacket som jag fyndade från H&M för 19 spän. "My favorite jeans", heter färgen.

MY NAILS - K O M M E N T A R E R 6

Onsdag

Uh jag kom precis hem, jag håller på att ramla av sömn. Jag känner mig bokstavligen som en jäkla luffare. Jag är så trött idag, lyckades somna vid 3 i morse för att sen gå upp klockan 7. Gissa om jag knappt kunde ta mig upp eller ens öppna ögonen. Men är man tvungen så är man, mötet tog timmar men det gick iallafall bra. Åkte där efter tillsammans med Brownie och hälsade på min mami och lillasyrran. Diskuterade lite om resan , och bokade ny tid hos läkaren. Och nu är jag hemma. Ska lägga mig och sova tills det kommer rök ut röven.


No makeup dont bother...

PICTURES - K O M M E N T A R E R 9

Pancakes

Jag vaknade upp från min lilla tupplur ännu en gång med cravings för pannkakor. Mitt humör ligger på botten, är på så jävla dåligt humör att jag skulle kunna nocka någon.
FOOD & CANDY - K O M M E N T A R E R 9

Tillåten kvinnomisshandel

Igår kväll var riktigt underhållande. Jag låg och sov medan Brownie låg och halv sov medan han tittade på tv, när vi plötsligt hoppade upp av en fett smäll i trappan. Man hörde det så pass tydligt att jag vaknade upp omedelbart.

Brownie klädde på sig förbannad och gick ut i trappan, när han går ut står redan vår ena granne där. Dom går ner en trappa och hör direkt från vilken lägenhet ljuden kommer ifrån. Brownie plingar på, tjejen som bor där öppnar dörren gråtandes  med en massa rivmärken på hela halsen samtidigt som hon säger "titta vad han har gjort, han har slagit mig". Brownie hinner inte öppna sin mun föräns hon avslutar samtalet med  "det är lungt och slår igen dörren".

Brownie kommer upp och berättar vad som har hänt, också att tjejen verkar hel borta , eller rättare sagt hög på något samtidigt som att hon är medveten om att hennes kille som är många år äldre slår henne. Ur lägenheten hör man puff-paw-duff! Eftersom tjejen själv inte bad om hjälp ringde Brownie efter polisen, dom fick kolla upp det.

Min tanke var what the fuck, hur kan man säga att det är lungt när en kille slår en? Javisst kan man älska men, hur dum får man egentligen vara att tolerera den typen av skit? Hur blåst får man egentligen vara? Hade det varit jag, ouf! Hade han hade inte haft sin familjelycka kvar.

RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 10

Thoughts of a married girl..

PICTURES - K O M M E N T A R E R 6

And so it said..

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 6

I like my men like my cars..

5 sexiga impulser..när det inte finns annat att göra..

Påskafton

Uh la mig vid 6 i morse, har inte sovit så mycket så jag är döds trött. Igår blev det en hel del fisk och massa skaldjur, fyy fan vad gott! Det snakades en hel del resor, gud vad jag längtar!

Nä, ska hoppa i säng och sova ett par timmar till..Brownie & Jag.Yes, jag är medveten om att jag ser konstig ut. Men what the fuck, who cares.Skaldjurs röra.. ååååh!Fin, fina laxen.Ännu mera fisk.

FOOD & CANDY - K O M M E N T A R E R 4

Glad påsk!God morgon, eller ska man säga god eftermiddag? Brownie och jag har sovit som ett par björnar hela dagen, vaknade för en stund sen. Ska snart på påsk middag med Brownie, vi ska äta lax! Gaaah fan vad gott.
Hoppas jag får en påsk ägg, för jag vill faktist ha en påskägg fast jag är stor nu. Bäst för Brownie att han ger mig en påskägg. Haha.. Anyway, glad påsk på erf sötnosar.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 5

The diary of Ellen RimbauerSitter och tittar på en skräckis på kanal 4 av Stephen King. Brukar inte gilla hans filmer men denna verkar vara riktigt bra.

HOME DECOR - K O M M E N T A R E R 2

Brunis

Åh fan vad skönt, har varit och bättrat på min bränna. Blev rejält brun om tuttisarna, men hur jag än gör är jag fortfarande lite vit om sidorna vid tuttisarna, ah fuck! Dilemma..Ser ju helt sjuk ut med visa urringade tröjor..

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 4

The more you miss the meaner you get?

Gorgeous pumps

Pumps med nitar 13 cm & 4 cm platå. Från Halens.se 499:-

SHOES - K O M M E N T A R E R 6