8 Saker du behöver inför strand solning.

 

SKYDDA ANSIKTET. 

Man får ju för tusan inte glömma ansiktet! För det sista man vill göra är att bränna sig på första semester dagen och se ut som en jäkla tomat resten av semester veckan. Skydda därför ansiktet! Finns massor av olika sol skydd just för ansiktet som tex Hawaiian Tropic Sensitive Face Sun Lotion.

SKYDDA LÄPPARNA.

Många glömmer läpparna, ja vad du än gör skit inte läpparna. Men man kan faktist bränna sig om läpparna då ansiktet och läpparna är det första man kan få brännskador på.  Investera i en väldoftande lipbalm/lipgloss med solskydd. Ett bra tips är Hawaiian Tropic Moisturising Lip Gloss Island Berry SPF 25.

HUVUDET.

Sitter man för länge i solen och utan skydd finns det risk att du mår dåligt och får huvudvärk. Inte nog med det kan man också bränna sig där och som resultat, svida efter åt, bli röd och irriterad på huvudet och sedan få skorpor. Därför är det bra att använda någon sort solhatt, inte hela tiden men då och då.

BYGGA BRÄNNA PÅ KROPPEN FRÅN GRUDEN.

Med hjälp av Hawaiian Tropic Beach Balm ökar framträdandet av en naturlig gyllenbrun nyans under solning. Beach Balm har en icke oljig konsistens som snabbt smälter in i huden.

SOLSKYDD FÖR KROPPEN.

Visst är det snyggt att bli brun och fin och inte röd som en kräfta. Första dagen, eller första 2 -3 dagarna är det alltid bra och viktigt att använda solskydd med lagom skyddsfaktor. Detta betyder inte att du inte kan bli brun när du solar för visst blir du det samtidigt som du är skyddad. Du kan börja med en lagom solskydd och sedan trappa ner.

FÖRLÄNG DIN GYLLEBRUNA FÄRG.

Detta är för dig som har en bra grundfärg och vill förlänga din gyllenbruna hudton. Din grundfärg stannar kvar längre och du får ett fräschare, hälsosammare utseende. Hawaiian Tropic Tan Enhancer and Conditioner återfuktande olja innehåller beta-karoten, morotsextrakt samt naturliga aminosyror som förhöjer, intensifierar och förstärker din naturligt solbruna hud.


AFTER SUN.

En räddare i nöden! Ibland kan man ha brännt sig trots att man inte kännt av det, smörj in dig med en after sun det kommer garanterat lindra kroppen och kännas bättre. Och förhoppningsvis lagt sig till nästa dag. Hawaiian Tropic Aftersun Moisturiser är ett tips på after sun.

BODYBUTTER!

Hallå du för inte glömma att smörja in dig i bodybutter. För visst vill du behålla brännan? Inte vill man bli torr och börja fjälla. Det är därför mycket viktigt att återfukta huden så att huden inte spricket. Så återfuktning är hemligheten! Återfukta, återfukta! Man kan välja Hawaiian Tropic Coconut Body Butter eller så kan man avända min absoluta favorit Mor Marshmallow Body butter, den är underbar!

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 1


Kommentarer
❤ POSTAT AV: Annika

Bra tips!!

2010-07-20 @ 18:40:17N A M N:
KOM IHÅG?

E-M A I L: (VISAS EJ)


B L O G G:


K O M M E N T A R:

SHEFABULOUS.SE 2013