11 saker varje tjej bör ha i sin väska


BEAUTY - K O M M E N T A R E R 6

Polish your nails

10 DOWN. 2 TO GO. NAILPOLISH FRÅN H&M

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 5

Sleepy baby

Somebody just bitch slapp me so i can wake up! Jag vaknade precis upp efter min lilla tupplur, jag gick ut tidigt i morse och kom hem vid 6 tiden, hade inte ätit och var bara allmänt sliten och trött efter att ha stressat hela jävla dagen. Jag orkade inte med ett skit så jag åkte booms ner i sängen.

Så därför har jag inte bloggat så mycket idag igen...Varför har fröken Paula bloggat så dåligt dom senaste dagarna? Ive been busy! A very busy woman och när jag väl har haft lite tid över så har jag varit så trött att jag inte orkat. Så nu vet ni.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

Penisen har också känslor..eller inte.Haha så härlig men så sant. Jag vet min sjuka humor. Men visst stämmer allt.

RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 6

Mejl hackad och ny målade naglar

Jag har haft en katastrof morgon, allt för att min mejl blev hackad. När jag loggade in la jag märkte till att allt var en enda jävla röra, massor av post var försvunnen, viktiga mejl som jag hade skickat var borta och i inkorgen hade jag hade en massa spam brev. Och en massa spam brev hade skickats från min hotmail till alla mina kontakter. Och viktiga hotmail adresser var borta. UNDERBART!!!!! Hur stor är oddsen att jag ska råka ut för sånt här skit? Trevlig start på min måndag..

Att måla naglarna är som terapi för mig, det lugnar alltid ner mig. Dessutom var jag trött på det blåa nagelacket. Nagelack Mavala "Freshy".BEAUTY - K O M M E N T A R E R 15

Slapp söndag

Jag har varit så jävla seg hela dagen, har haft lilla syrran hos mig så vi har slappat hela helgen. Ska ut och ta en runda, känns som att våren äntligen har kommit nu. Det är så jäkla skönt ute och jag behöver verkligen piggna till.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 6

Jag har besök!

Lilla syrran är på besök, därför kommer bloggen efter. Vi har myskväll!

EDIT. Ja människor jag är medveten om att man skulle ställa fram klockan 1 timme i natt. Tack för att ni påpeka det si så där 100 gånger. Haha 


DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 11

Jag har testat Osis dust it!Nu har jag äntligen prövat Osis dust it. Blev lite besviken, hade värsta förhoppningar om skitet. Volymen som jag fick försvann efter 10 minuter. Funny.. Ska ta och ge det en chans till. It betta work för annars vet jag inte vad jag ska göra med två stycken.. Skit.

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 7

7 godsaker att bota hjärtesorg med.

Christian Louboutin shoes & MarchesaJag fullkomligt dör för dessa skorna. Det ser helt sjukt ut men samtidigt snyggt att kunna se genom tjejens tatuering, man tror att det är skon men det är det inte. Dessa skönheterna kommer vi dessutom kunna se i den nya Sex and the city 2. Antar att det måste vara självklart att det är Carrie som bär dom eller?

SHOES - K O M M E N T A R E R 1

Ladies do not start fights..

Så sant som sagt..

Sailor Shoes149:- Från H&M. Åh dom vita!

SHOES - K O M M E N T A R E R 5

Min nya designVad tycker ni om min nya design? Jag kan säga att detta är en av dom snyggaste designerna som jag har hittat på. Jag har inte gjort allt själv utan med hjälp av söta Fanny också. Då den orginela designen är hennes, fast jag har gjort ändringar till min smak. hehe :)

BLOGGSTUFF - K O M M E N T A R E R 25

Syoss for the hair
Jag kom att tänka på att jag inte har hunnit pröva mina nya hårprodukter. Någon som vet om det är bra?

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 21

It´s just emotions.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Under ombyggnad!

Bloggen kanske ser lite klurig ut just nu, den är under ombyggnad.. Återkommer..

EDIT. Det mesta är på plats det är bara små extra grejer. som läggs till fortfarande. Men visst blev den nya designen FABULOUS?
BLOGGSTUFF - K O M M E N T A R E R 10

Trina Ft. Keri - Million Dollar Girl


Jag älskar videon. Någon som också känner sig som en Million Dollar Girl varje gång man hör låten? Haha

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 14

All denna Horeri

                    Det första jag lärde mig om män när jag var liten är att om vi är horor så är män det precis lika mycket. Det var nog det allra första jag lärde mig när jag kom ut ur mammas mage. Män sitter och använder ordet hora som en sorts svordom jämtemot oss tjejer.

Men när vi ändå är uppe i all denna horeri.Vad är det som gör oss till så kalllade horor? Jag menar i dagens läge som tjej blir man kallad för hora för klädstilen, sminket, hur du går, hur du beeter dig, hur du dansar, hur många du sätter på (trots att man inte är en knullmaskin). Ja hur man än vrider och vänder på det blir man kallad för hora. Ändå har dom ingen aning om vad Hora verkligen betyder. Stackare förvirrade mansgrisar , att det inte har någon aning. Att det inte vet, om vi är horor så är dom också horor , inklusiv värre. Skillnaden är att dom har en penis och vi har en vagina? (ska man säga så?) Men att dom har en penis mellan benen gör inget, det hindrar inte en kille för att kunna vara en hora, en manlig hora. Nej att killar är precis lika mycket horor , får man inte glömma. Låt oss inte glömma att det är dom som nöjer sig med vilken tjej som helst endast för att kunna få den där lilla studen av njutning.
Det jag vill säga med denna texten är , kom ihåg om du är hora så är han hora mer eller mindre. Finns inget som säger att du är mer hora än han för att du just är kvinna!


RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 8

Hello Kitty Garden By H&MBEAUTY - K O M M E N T A R E R 5

Blue My MindJag satt och titta på film med Brownie när jag plötsligt fick en impuls att måla naglarna. Jag kom på de blåa nagelacket jag hade köpt från H&M nån månad sen men inte hunnit testa. Helt sjuk färg. "Blue my mind" från H&M 39 spän.

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 7

My top 6 hot celebrities men

Kudd maniaAlla kuddar är från H&M HOME. Priser från ca 50:-.

HOME DECOR - K O M M E N T A R E R 8

6 Break up - Big No No

Kakao bodylotionBEAUTY - K O M M E N T A R E R 13

Cazy colursFRÅN H&M. 49:-

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 9

Nightmare on elm street - Freddy is back!

Gaaah äntligen nästa månad har Nightmare on elm street premiär! Jag har längtat som en galning efter denna filmen! Jag älskar freddy krueger filmerna, jag minns första gången jag jag såg den första Freddy Krueger filen det var när jag var cirka 12 - 13 år. Jag minns hur facinerad jag blev med samtidigt rädd. Det var helt amazing. Jag har varit hooked up ända sen dess och har hela kollektionen! Eftersom man har sett alla filmerna hemma på tv för att filmerna har varit så pass gammla är detta ett måste att se denna filmen på bio!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 10

Pretty in pink by H&M


OMG, HUR HAR JAG KUNNAT MISSA DETTA?! HELT SJUKT SÖTA GREJER! MUST HAVE!

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 13

What becomes of the broken hearted? They buy shoes.

My new babies som jag hämta ut från posten för nån vecka sen. Är dom inte gorgeous? Dessa hittar du hos halens.se

SHOES - K O M M E N T A R E R 17

Thoughts..

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Killars vanligaste tabbar på dansgolvet..

"Boys always want what others boys want"

The goodiebag..
Goodiebagen som jag fick på bloggfesten. Tidningar, hårprodukter, smink, skönhetsprodukter, smycken och vitamin dryck.

BLOGGSTUFF - K O M M E N T A R E R 5

Luxury feets

Nya tofflor ur Sonia Rykiels kollektion. Fyndat för 30 kr paret!:)

SHOES - K O M M E N T A R E R 13

15 cm bortklipptaJag gjorde det, jag klippte topparna vilket jag inte har gjort på 3 år! Även fast jag fortfarande har långt hår ner till midjan gjorde dessa 15 cm ont! Det känndes rakt i hjärtat. Nu tycker jag bara att mitt hår känns kort. Kankse bara för att man är van att ha håret ända ner till gumpen.

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 8

Makeup foundationsPå jakt efter foundation som passar min nya bränna, åh dilemma!

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 2

Att vara svartsjuk

Svartsjuka är ett dilemma som de flesta upplever. Man är tillsammans med en kille och man är kär upp över öronen men så fort han inte finns där vid din sida sätter dom dumma tankarna igång,, vad gör han? Vem sätter han nu på? Tänk så hittar han någon snyggare än mig och miljontals andra dumma tankar. Svartsjuka är något som ibland är svårt att kontrollera. Svartsjuka beror oftast på dåligt självförtroende eller att man helt enkelt inte kan lita. Detta är något så klart som man måste söka igenom sig själv. Hur kommer det sig att du tror att han kan hitta någon som är snyggare än dig? Varför litar inte du på att han bara vill vara med dig? Är det för att man inte vill vara godtrogen för då är det lättare att bli lurad?

Jag är själv en svartsjuk person av mig speciellt när det kommer till min partner. Men med tiden lärde jag mig att släppa saker och ting. Det har tagit år och jag är fortfarande svartsjuk, dock inte lika mycket. Jag är medveten och är fullkomligt övertygad om att han inte kan hitta bättre än mig, kanske lite snyggare men inte bättre och absolut inte någon som är som jag är mot honom. Jag är också medveten att skulle han vilja dra så är han inte något att ha. Min svartsjuka beror inte på att jag har dålig självkänsla eller dåligt självförtroende utan för att mina tidigare erfarenheter med män har gjort att jag har svårt att lita på dom, då många av dom har beteet sig på ett svinigt sätt. Min svartsjuka är något som jag är medveten om och vet varför jag är svartsjuk av mig. Det är något alla borde först ha klart för sig. Varför och vart svartsjukan kommer ifrån. Och har du anledning att vara svartsjuk?

RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 2

Glitter

SORRY! Jag har haft fullt upp hela dagen så jag knappt har varit hemma. Det är inte föräns nu jag kan vila. Någon som tittar på Glitter med Mariah Carey på danska kanalen 2? Filmen är super och sorlig! VARNING MAN GRÅTER SOM EN GRIS! HAHA

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 5

7 saker du borde veta om tjejer (till killar)

Tors.

Jag vakna vid 3 har sen dess legat och tittat upp på taket, vänt mig fram och tillbaka, sniffat på Brownies rygg men ändå inte lyckats somna. Brownie vaknade som vanligt vid 5, vad gjorde jag? Jo jag satt i soffan och kjedjerökte och var pigg som en uggla. Kanske resultat av min hemska huvudvärk igår som inte ville försvinna? Hm..

Ska strax gå och lägga mig igen och tvinga mig själv att sova en stund, ska senare in till stan och hämta min biljett till bloggfesten sen ska jag sticka och fixa mina naglar och sen ska jag sticka iväg och sola och färga håret. Nu är det bara 2 dagar kvar till Malmös oficiella bloggfest!!! Fyfan kommer att bli så jävla kul!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Hello kitty dildos
HELLO KITTY DILDOS..

Hur sjukt söt men samtidigt knäppt är inte detta?! Jag menar en Hello kitty dildo?! Man skulle kunna ha denna i sitt sovrum bland pennorna och ingen skulle aldrig fatta vad det är till! Haha söta var dom iallfall.

RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 5

10 tecken på en hälsosam relation

Att vara ofrivilligt tjock (Varning långt inlägg)
Jag har ännu en gång sån dag, där jag vaknar upp tidigt på morgonen , tänder en cigg och kjedjeröker, dricker en massa vatten och inte orkar äta någonting. Jag tänker konstant på min så kallade "sjukdom". (aka pco) För er som inte har varit med i svängarna tillräkligt länge vet så klart inte vad jag pratar om. Som några av er vet går jag på behandling just nu, detta har jag gjort sen december förra året. Jag går på starka mediciner och har inte ätit vit bröd,vanlig pasta, pommes, skräpmat, godis,chips , akhohol (alkoholen okej mitt eget val) tja allt sånt där på över 2 månader allt detta pga jag helt enkelt inte kan äta sånt just nu. Tack och lov att jag inte är så förtjust i alla dessa grejerna så det gör inget.

Jag har en så kallad "sjukdom" som heter PCO, det är en hormonrubbning hos tjejer, äggstockarna är fyllda med cystor som är vätskefyllda blåsor. Runt äggstockarna ser det ut som ett pärlhalsband. Detta är en del av pcon, en annan del av pcon är att du kan ha oregelbunden mens, eller att du inte få den alls, och att du dessutom går upp i vikt. Detta upptäkte dom hos mig i slutet av 2008, då jag hade gått upp i vikt för snabbt och utan annledning, Läkarna trodde först att jag var gravid men så var det inte. 
Jag kämpade först med att få tillbaka min mens vilket jag redan fick 1 månad efter jag hade varit hos läkaren. Nu kämpar jag mot att nå min normala vikt igen, det är jobbigt för att jag har kännt mig sen jag gick upp i vikt som en smal själ instängd i en tjockis kropp. Ursäkta utrycket men det är precis så jag känneer mig. Att ha en garderob med mer än hälften av kläder som inte passar en får mig att bli ännu mera frustrerad. Tänk att titta tillbaka på alla kläderna du brukade ha på dig, tänk att titta på ens röv och se att den är 4 gånger större. Och bara tänk er hur frustrerande det känns att veta att man inte har gått upp i vikt för att man har varit lat och suttit hemma och tjockat sig och ätit en massa big macks för då hade man åtminstonde fått skylla sig själv. Med pco går man upp i vikt och vet man inte vad man har precis som i mitt fall, då fattar man noll när en dag jeansen börjar sitta tajt. Ignoranta människor i ens omgivning tar för givet att har man gått upp i vikt är det för att man sitter hemma och tjockar sig, men så var inte mitt fall alls. I mitt fall var det mina hormoner som ställde till det för mig.
Och det var det som gjorde mig mest förbannad. Inte nog med det blev ilskan större i och med att jag aldrig har varit en ohälsosam person som äter godis och skräpmat varje dag och sitter hemma hela dagarna. Allt detta får mig att känna den enorma frustration. Att min självfötroende har påverkats , kan jag inte säga att det har gjort så mycket då jag kan inte bry mig mindre om vad folk tycker. Visst man känner sig inte lika het när man ser att man har bilringar och en röv som är 4 gånger större, men jag vet att det är inte något jag hade kontroll över tills nu.

Jag kan inte längta mer till att bli mig själv igen och komma till "rätta" jag, för jag har inte varit min rätta jag sen 2008 och nu är det dags, äntligen. Ingen snak om saken, jag ska se till att vinna detta skitet och bli av med min pco och där med alla dom jädrans kilon!

Jag är inne på min 2a månad i min behandlig, jag har redan gått ner några kilo men har lång väg kvar. Läkaren säger att det kommer att ta cirka 1 år att nå min normala vikt igen då han inte vill att det ska gå för snabbt, risken finns då att skinnet blir slapp. Fyfan alltså , jag saknar verkligen dom tiderna där det värsta jag kunde oroa mig över var att jag skulle vara dubbel bokad över en helg eller att klänningen jag ville ha skulle vara slutsåld. Sen när blev livet så komplicerad? Jag som trodde att jag var  frisk som en nötkärna, jag som aldrig tidigare hade haft vikt problem tills nu. Fyfan det suger verkligen..Alla som har pco vet vad jag snakar om, andra som inte har tänk så här. "Du har alltid vägt normalt, aldrig haft vikt problem och alltid trott att du är frisk som en nötkärna tills en vacker dag du börjar gå upp flera kilon per månad, du fattar noll, mensen försvinner, du fortsätter att öka med kilon, du sticker till läkaren och där förklarar dom för dig att du håller på att bli ofrivilligt tjock pga hormoner, närmare en hormonrubbning, great hejdå till normal size welcome hell!


Jag tänker inte be om ursäkt för det långa inlägget, det var helt enkelt något jag var tvungen att få ut mig...Jag sitter varje dag och skriver för mer än 500 anonyma personer, som följer mig, som följer mitt liv och eftersom det har kommit så pass många nya läsare tycker jag att detta var något ni borde veta. Och att jag är trots allt stolt över att som "tjockis" lyckas jag ändå se hyfsat bra ut tills jag blir jag igen.- K O M M E N T A R E R 23

Bubblor

Usch vilken äcklig dag, har mått skit hela dagen fast jag har sovit bort det mesta. Tog ett bubbel bad som återställare.BEAUTY - K O M M E N T A R E R 1

Dating in the dark
Love is blind fo shure.. Att dejta blint, oh herregud. Jag hade aldrig gjort det, jag vill kunna se, lukta, bedömma., analysera händer, ögon , mun och kropp och sen bestämma mig om jag vill ge det en chans. Nå väl ska man dejta blint slipper man oroa sig så himmla mycket efter sitt utseende och kan se ut hur som helst. Å andra sidan tänk så är man värsta gudinnan och dejtar blint med en inte då attraktiv kille.... usch. Någon som har sett det?

RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 8

Hello kitty anatomy

HOME DECOR - K O M M E N T A R E R 3

Tips mot mensvärken


BEAUTY - K O M M E N T A R E R 8

Armband med mitt namn

Jag har glömmt visa min ursöta halsband som jag vann hos söta Emma. På armbandet eller rättare sagt på hjärtat står det mitt namn.

Ps. Ignorera mitt bränn märke...DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 8

MarbelSo freaking hot!! Från Nelly.se

SHOES - K O M M E N T A R E R 8

Watch out for the girlfriend, she might be a snake..

I love you daddy!

Jag är trots allt fortfarande pappas lilla flicka. Pappa är så underbar  han droppade förbi i idag och lämnade en helt ny skrivare som han hade köpt till mig, utan att jag hade bett om det också! Han skämmer bort mig for free så att jag sen ska slippa be om saker.:) haha.. Som att jag brukar be om saker, so not me..

Jag kom nyss på.. vad tusan är det jag ska skriva ut? Hm..

PS: GLÖM INTE TÄVLINGEN!

TECHNIQUE - K O M M E N T A R E R 8

Baywatch humor
Haha please dont takes this shit to serius..

RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 10

10 anledningar att dumpa honom

En tjejs oskuld
Oskulden, det värdefulaste en tjej äger. Väl tappad så är den borta för evigt, du får aldrig mer en andra chans. Väl gjort finns det ingen turning back. Din första sexuella erfarenhet, ett minne du alltid kommer att minnas. Kille du ger den till kommer du alltid att minnas och vara smått förälskad i. Killen du ger den till kommer att bli "speciell". Killen som tar den kommer att känna sig som en "king". Och varje gång någon i framtiden frågar dig "hur tappa du din oskuld" kommer du antingen med ett leende på läpparna säga "med en söt kille, som jag var tillsammans med länge." eller minnas med ett ångestfylld ansiktutryck och säga "jag gjorde det, för att jag kännde mig pressad till det." Den dagem man förlorar den kommer du alltid att minnas, killen, vilken dag det var om det var en solig eller regning dag, vilka underkläder du hade, vart ni gjorde det och känslan efteråt. Det är något du kommer att minnas for life. Visst kan det låta cheesy, men den som säger att den inte minns sin första gång ljuger.


RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 7