The babysitter issueEn sak vi tjejer oftast gör fel och inte inser är när vi är tillsammans med fel kille. En kille som man känner att man konstant måste vara barnvakt åt, en kille som man inte kan lita på och som inte kan sköta sig när han inte är med dig. Vi kallar det, the babysitter issue.


Vi har alla varit där någongång. Kännt den hemska känslan av oro och sakta förvandlats till en paranoid bitch så fort han inte har ringt på ett par timmar och inte svarar på ens sms . Man känner konstant att man måste vara barnvakt åt honom, för gör du inte det vet man aldrig vad han kan göra - tänker du. Att alltid behöva hålla koll på honom och konstant känna oro så fort man inte är med honom eller så fort han inte svarar på dina sms på mindre än 1 minut. Så är han definitivt inte den killen man borde vara tillsammans med. Det är inte menningen att man ska springa runt och vara misstänksam varje timme, varje dag för det tar verkligen på en. Barnvakt är man åt ett litet barn inte åt sin kille. För jag menar hur FEL låter inte det? Hur fel ÄR inte det?!


Det finns alltid en anledning till att man känner så och ofast är det på grund av brist av förtroende och tillit. Och är det så, så måste man antigen bryta sig loss eller försöka fixa det som måste fixas vare sig det handlar om att förlåta och glömma eller gå till en psykolog. Ett hälsosammt förhållande där det finns tillit är när du kan släppa iväg honom för en hel dag utan att tveka eller en enda gång tvivla på honom. För du vet att du kan och du litar på att han inte kommer att göra något som sårar dig.


Pic: lånad från google

RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 3


Kommentarer
❤ POSTAT AV: Ord blir meningar

sant så sant!sv: okeej tack för ditt svar =)

2011-02-02 @ 16:33:04
URL: http://ordblirmeningar.blogg.se/
❤ POSTAT AV: My

precis <3

2011-02-02 @ 18:02:01
URL: http://myjosephine.blogg.se/
❤ POSTAT AV: Lexi

True words!!Hur länge har du och din man varit tillsammans?

2011-02-03 @ 11:51:44
URL: http://alexxxi.blogg.se/N A M N:
KOM IHÅG?

E-M A I L: (VISAS EJ)


B L O G G:


K O M M E N T A R:

SHEFABULOUS.SE 2013