På jakt efter R..

Jag håller på att planera och lägga upp nästa veckas bravader. Nu ska vi se här.. det är meningen att jag ska orka festa 3 dagar i rad. På torsdag är det fest för då fyller min kära mami år, på fredag är det midsommarafton och då har jag närmare 2 fester att gå på. Okej den första är mer eller mindre ingen fest men visst ska det supas, vi ska nämligen grilla och dricka, senare mot kvällen blir det hos min vän Shuggisen. På lördag är det sedan fest igen 2 födelsedagar att fira.

Och ja..är det någon av mina kära läsare som vet var man köpa Reductil? Eller som knaprar Reductil? Ge mig era bästa tips och på en sida som faktiskt är pålitlig, jag har hittat minst 4 sidor men jag litar inte på någon av dom har läst massor om dom på nätet och alla skriver olika! Mejla mig eller lämna en kommentar. OBS! Inga moralkärringar nu! Jag har fått reductil utskriven innan precis innan dom drog in det och ja jag har blivit testad om jag tål det eller inte!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 4


Kommentarer
❤ POSTAT AV: Anonym

Har du provat beställa från slimex.nu ? :)

2011-06-20 @ 01:19:18
URL: http://thinisglory.blogg.se/
❤ POSTAT AV: Petra

Amir som har www.gaybloggen.com har lagt ut en länk till var han köper sina. Gå in där och kolla.

2011-06-20 @ 01:21:38
URL: http://peetraanrtre.blogg.se/
❤ POSTAT AV: emeliiens

amir la väl upp någon länk tror jag? :)Måste bara säga att ditt hår var helt otroligt fint!

2011-06-20 @ 09:47:13
URL: http://emeliiens.blogg.se/
❤ POSTAT AV: Tia

Åh vill hemskt gärna med har testat super slim innan men klarade verkligen inte av den bara spydde och mådde skit, snälla söta rara Paula om du hittar någon bra hemsida kan du väl skriav ett inlägg & tipsa om det :)

2011-06-21 @ 00:53:03
URL: http://tiiabersan.blogg.se/N A M N:
KOM IHÅG?

E-M A I L: (VISAS EJ)


B L O G G:


K O M M E N T A R:

SHEFABULOUS.SE 2013