Disney love


Jag kände att jag ville ta upp den här kommentaren/frågorna.

Jag vet inte vad visa av er förväntar er eller tänker. Men jag är med handen på hjärtat 1000 procent lycklig, jag har en underbar man, ett underbar äktenskap och vår kärlek är underbar. Jag är ledsen att göra visa av er besvikna men jag är inte olycklig, min man kallar inte mig för hora när vi bråkar och han är inte otrogen dag in och ut och han tar mig aldrig för givet, vi gör inte heller slut så fort vi bråkar. Men jag förväntar mig inte heller att alla ska förstå att kärleken kan vara fantastik och att man kan faktiskt vara lycklig som i en Disney film. Många av er är antagligen tillsammans med en snubbe som inte är allt det ni önskar er, som kallar er hora eller helt enkelt tar en förgivet. Visa av er har stött på rötägg efter rötägg men det är så det är. Jag förväntar inte att ni ska förstå eller ens tro att det är möjligt att hitta en bra man. Fuck, hade ni frågat mig för 5 år sen hade jag aldrig trott att det var möjligt!

Jag säger inte att Brownie och mitt äktenskap är perfekt, men det är den nästan. Vi tjafsar och visst bråkar vi men vilket par gör inte det? Skillnaden är att vi oftast blir sams efter 10 minuter eller en timme eller senare på kvällen oavsett blir vi alltid sams samma dag! Vi gör saker för varandra exakt hela tiden och tricket är att inte begränsa varandra! Visst stör jag mig på saker hos Brownie och visst blir jag irriterad på honom ibland men jag gillar också sättet han är på, den får mig att smälta. De positiva sakerna väger mer än de negativa förstår ni. Ibland måste man blunda över små saker speciellt när dom är jävligt onödiga. Man ska inte hänga upp sig på oviktiga grejer för det är inte det ett förhållande går ut på. Han är min bästa vän och han delar jag alla mina hemligheter med precis som han med mig. Det finns ingeting han inte vet om mig eller jag om honom. Vi sitter och delar drömmar och sexfantasier, så öppna är vi. Ibland utforskar vi varandras kroppar, vart enda en liten hörn och millimeter. På kvällarna innan vi ska sova är de sista orden vi säger till varandra "I LOVE YOU", smörigt men härligt att höra. När jag ber honom om något säger han aldrig nej vare sig det handlar om att hämta ut mina packeter på posten för att jag inte orkar göra det själv eller om han är jätte trött men ändå följer med mig hela vägen till jobbet.

Så varför skriver jag alltid positiva saker om mig och Brownie och vårt förhållande? Jo för det finns inget jag inte är nöjd med, det finns inget att klaga på det finns inget negativ i vårt förhållande. Tro det eller ej där har ni svaret. Så om det kallas att leva i Disney film då är jag stolt över det. Jag har min egen Disney Love!


MR & MRS - K O M M E N T A R E R 10


Kommentarer
❤ POSTAT AV: Magda

You go girl!

Skit i haters som inte vet va livet kan erbjuda när man inte nöjer sig med skit. Keep it up underbart att läsa om er lycka tillsamman! Behövs fler som er! Lot's of love!!

2011-06-09 @ 22:57:30
URL: http://maagdaa.se
❤ POSTAT AV: Anonym

de va bra sagt ;) du e fan klockren :D men folk e svartsjuka ba på dig......

2011-06-09 @ 23:07:32
❤ POSTAT AV: jeanette

nnaw ni är så underbara tillsammans! :)

2011-06-10 @ 00:15:39
URL: http://phokuseramera.blogg.se/
❤ POSTAT AV: Anonym

Håller med dig! Varför ska man fokusera sig på det negativa när man istället kan leva tillsammans och ta vara på de fina sidorna av varandra :) Det är bara waste of time! Man vill ju inte läsa om nån annans bråk a la Micha style.

2011-06-10 @ 10:24:28
❤ POSTAT AV: Lesthi

Underbart :D Jättebra att du tar upp det att man inte ska fokusera på de dåliga sidorna.

2011-06-10 @ 13:21:32
URL: http://lesthi.blogg.se/
❤ POSTAT AV: Alexandra

aaaaaaaaaew :D

2011-06-10 @ 16:28:24
❤ POSTAT AV: Ania

Jag tror det är superbra att fokusera på det positiva istället för att lägga all tyngd på att killen kanske inte alltid fäller ner toasitsen... ;)

2011-06-10 @ 17:48:12
URL: http://nolovestory.wordpress.com
❤ POSTAT AV: Patricia

Ni är så fina tillsammans :) Disney love is shit

2011-06-10 @ 20:58:01
❤ POSTAT AV: Victoria

SÅ JÄVLA BRA INLÄGG!!!!! Bra skrivet gumman <3

2011-06-11 @ 01:06:34
URL: http://prensipal.blogg.se/
❤ POSTAT AV: Marit

Först vill jag bara säga att du har verkligen en asläcker design! Har du gjort den själv?Sen tycker jag det är så kul med människor som har det så bra i förhållandet! Jag har det precis likadant med min kille. Ibland känns det verkligen som om en dröm, som om det inte vore sant eftersom alla mina kompisar och deras killar tjafsar och bråkar alltid osv. Dumt med människor som letar fel i förhållandet! :)

2011-06-11 @ 09:26:13
URL: http://maritsnotebook.blogg.se/N A M N:
KOM IHÅG?

E-M A I L: (VISAS EJ)


B L O G G:


K O M M E N T A R:

SHEFABULOUS.SE 2013