Gymet dag 8

hej mina kära bloggtjejer! kom hem för en timme sen från gymet, har legat i badet och slappat. blev träning med Shuggisen. idag kämpade jag verkligen som ett djur och gick inte där ifrån tills jag nådde mitt mål,
vilket jag gjorde. nu är jag officielt slutkörd, vill inget annat än bara sova.

- K O M M E N T A R E R 9

Inspo.

- K O M M E N T A R E R 4

Candy canes


ingen jul utan candy canes. dont worry jag äter inte dom. haha
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Glittriga uggs


svarta paletter, glittriga uggs, oh vad jag vill att dessa ska pryda mina fötter till vintern.
SHOES - K O M M E N T A R E R 1

The victoria secrets fashion show 2011


För er som inte orkar vänta.
MOVIES, BOOKS & MUSIC - K O M M E N T A R E R 5

You gotta think thin - gymet dag 7

nybadad sitter jag och njuter av en cigg, var och gymade själv idag, igen av mina tjejer orkade. jag vägrade stanna hemma och begav mig till gymet ändå. det finns ingen tid att sitta hemma och slappa när man vill nått, you gotta think thin annars kommer man att förbli fet. idag var det bästa träningspasset än så länge dels för att jag tränade själv och då la jag 100 % fokus på det jag gjorde & nummer 2 jag hade gymet för mig själv den första halvtimmen. det blev promenad i regnet hem också.

- K O M M E N T A R E R 4

Glamourous

Tog en snabb runda på stan, hittade ett och annat som jag ville ta hem. dog lite extra när jag hittade dom fina ljushållarna. dom måste jag bara ha.

HOME DECOR - K O M M E N T A R E R 4

Dagens vill ha

MAC´s glitter bomb unconditional fabulous.

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 2

Gymet dag 6

tränat och belåten. jag kom hem för ett litet tag sedan, var som vanligt och tränade med min vän Shuggisen. vi råtränade i nästan 2 timmar, jupp. sen blev det promenad hem. och vet ni vad jag ser redan fram emot att få träna imorgon. jag kan inte fatta att jag redan är inne på min andra vecka med träning, tider liksom bara flyger iväg!

- K O M M E N T A R E R 5

Quote:

If someone wants to be a part of your life, they'll be there. So don't bother saving a spot for someone who won't make an effort to stay.
QUOTES - K O M M E N T A R E R 1

Hjärtformar


Är det någon som vet vart man köpa dessa söta hjärtformar i pastellfärger, spelar ingen roll om det är på nätet eller någonstans i Malmö.
HOME DECOR - K O M M E N T A R E R 3

This is how my week goes:

This is how my week goes: Moooooooooooooonday - Tuuuuuuuuuuesday - Weeeednesday - Thuuuuursday - FridaySaturdaySunday!
QUOTES - K O M M E N T A R E R 2

Dagens vill ha:

YSL Julkollektion Golden Gloss 290:-/
no.45 be mine (nude färgad)

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 0

Gymet dag 5

hemma igen, shuggisen och jag gymade i 1 timme och 40 minuter vi var i stort sett dom enda som vågade sig till gymet med detta ovädret, dessutom promenerade vi dit i 20 minuter. så vi hade gymet i stort sätt för oss själva, tills en random brud kom och tränade i en halvtimme och gick ut genom nödutgången!!! nödutgången? vem går ut nödutgången när det står klart och tydligt? jo så alarmet sattes igång och tjöt tills vi hade tränat klart.

när vi sedan skulle gå hem gick det inte, det var kaos ute och vinden var så stark att den var nära att välta oss så shuggisen fick ringa sin papps och be oss hämta oss. så nu sitter jag här nyduschad och känner mig så där grymt nöjd. veckan är slut och jag har gymat hela veckan nästan, igår hann jag verkligen inte.


- K O M M E N T A R E R 4

mot gymet!


inte ens stormen ute kan hindra mig från att träna. nu ska det brännas fett. hörs sen!
- K O M M E N T A R E R 5

första advent


första advent, julen närmar sig med stora steg. fan vad mysigt. idag ska jag plocka fram alla
jul dekorationerna.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Nelly Catwalk Malmö

Gårdagskvällen var verkligen jätte roligt. allt gick smidigt och jag hade kul. alla som jobbar med Nelly catwalk är verkligen jätte duktiga. det var verkligen en ära att få vara med. att vara värdinna var helt klart kul. minus att jag inte hade tid att kunna gå runt och mingla lite, timmarna bara flög förbi och när jag sedan blev klar ja då var det dags att gå hem.

jag festade inte vidare, drog och möte några tjejkompisar tog ett snabbt käk och drog hem. jag var helt slut. dessutom var det löningshelg vilket betyder KAOS, stenpackade människor precis över allt trots stormen!!

100 Goodiebags.
Backstage.
Dom snygga modellerna. Denise, Evelina, Sanne & Nina.
Massa Onepieces inför tävlingen.
BLOGGSTUFF - K O M M E N T A R E R 10

Vanilla

med 10 % rabatt på H&M klickade jag hem en bodyspray och lite krämer och ett nagellack inte för att jag faktist behöver det utan för att jag tyckte att förpackningarna var så jäkla söta speciellt den rosa flaskan.

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 7

hard work pays of

vaknat för en liten stund sen, passade på att sova länge idag då jag behövde vila ut. ställde mig äntligen på vågen, jag har ju undvikit den sen i tisdes, idag visade den -2 kilo. jag kunde inte tro mina ögon så jag vägde mig 3 gånger till jo det stämde. det känns skönt att min träning hela denna veckan har gjort sitt, hade tänkt träna idag men jag hinner inte har så mycket annat idag och ikväll är det Nelly catwalk. men eftersom jag kör med vit helg så kommer jag att träna imorgon!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 3

Clubdag på H&M

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Gymet dag 4

kom hem för en halv timme sen, var och tränade med min vän N. vi tränade i en och en halv timme, tiden bara flög iväg och vi hade i stort sett gymmet för oss själva. jag cyklade 45 minuter, löpbandet 15 , 30 situps och solning på 20 minuter. sen så promenerade jag hem jag är officielt slut.

- K O M M E N T A R E R 3

My thoughts

Nothing lasts forever, so live it up, drink it down, avoid the bullshit, take chances, & never regret because at one point it was what you wanted.
QUOTES - K O M M E N T A R E R 2

Grudges are a waste of perfect happiness.

jobbar bara 4 timmar idag slutar 12. yeeey. underbara fredag. sen blir det ett träningspass på 2 timmar
och solning.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Gymet dag 3

Jag slutade 4, kom hem 10 över, och gick iväg och tränade 20 i. kom hem för en halv timme sen. passet idag var riktigt grym försökte att inte tänka så mycket på tiden utan bara köra på. det blev spinning i 45 minuter, löpbandet 15 minuter , crosstrainer 15 och solning på 20 minuter.

jag ger mig inte, jag mår bra av detta och nu när jag tänker efter borde jag ha gjort detta för länge sen, jag vet inte vad som hindrade mig. kanske var det för att jag tyckte att det var mest pinsamt att gymna. det är ingen tvekan att efter ha sett vad Amir har uppnåt så fick jag den där extra knuffen jag behövde för att inte tala om all inspirationen. jag menar tänk att vara där han är idag, tänk att sen kolla tillbaka och se wow jag har gått ner 30 fucking kilo. men jag är lugn min resa har bara börjat föhoppningsvis är jag där i maj nästa år. jag bara önskar att jag inte hade varit så jävla dum i huvudet och lagt av när jag hade lyckats gå ner 7 kilo i början av året, då hade jag varit i mål nu.. men men nu ska jag inte älta. saker är som dom är and thats it.

- K O M M E N T A R E R 2

Dear fat

Dear extra fat in my body, You'll be given 2 options. Make your way to my boobs or get the fuck out. Sincerely, 99% of female population.
QUOTES - K O M M E N T A R E R 1

Manucure Couture Duo Noir

dagens cravings Manucure Couture Duo Noir ur YSL julkollakollektion
två svarta nagellack, ett matt och ett blankt.


DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Gymet dag 2

hemma igen från gymet, det blev ett längre pass idag samt solning på 20 minuter. har slitit ut min ena vad så det var extra kämpigt idag.

förberreder oss inför träningen.
- K O M M E N T A R E R 2

Dags för träning!


dags att bege sig mot gymet. ses om 2 timmar. det blir GTL gym tan and laundry. minus laundry.
- K O M M E N T A R E R 2

11 % rabatt hos eleven


Eleven fortsätter att ge 11 % rabatt på alla deras produkter, bra va? så nu kan man shoppa loss till sig
själv och övriga julklappar och betala i februari nästa år.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Be Juicy!

Juicy Couture Juicy Set 349 hos eleven.se

Funderar starkt på att klicka hem.
BEAUTY - K O M M E N T A R E R 0

Men hate..

Men hate crying, they rarely do it. But when a man cries over you, you can be sure that he loves you more than anything.
QUOTES - K O M M E N T A R E R 0

Calling in sick

Jag är hemma idag, ska strax iväg till läkaren. Jag har fått utslag på nacken. Det ser inte bra ut det gör ont och det svider och inte nog med det kliar det som fan. Blir nästan nojig har aldrig haft likande i hela mitt liv.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Nelly Catwalk MalmöJag har fått möjligheten att vara värdinna
tillsammans med några andra tjejer på Nelly catwalk som är på lördag i Malmö. Kom dit och mingla med oss och träffa massa andra tjejer. Under kvällen kommer det att vara modevisning och mingel. De 100 första tjejerna får en goodiebag och ett catwalkplagg att välja på, så skynda er dit! :)

INFO:
Datum: Lördagen den 26 November
Plats: Slagthuset
Tid: 22.00
Åldersgräns: 18
BLOGGSTUFF - K O M M E N T A R E R 3

Dollymix

en liten belöning till mig själv, det blev Mac´s sheertone shimmer "dollymix" som
jag har velat ha länge. nu kommer jag att ha sådär härligt rosiga kinder.

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 6

Amaranth


Jag dog när jag fick hittade dessa skorna på nån random hemsida. Vackraste kilklackarna jag har sett på länge.
2 260 kronor går dom loss på.
SHOES - K O M M E N T A R E R 0

Min vision board


Jag är mer insatt på att träna ihjäl mig mer än någonsin. Jag vet precis vad det är jag strävar efter och hur jag vill se ut och hur mycket jag vill väga. Bli inte trötta på mig om jag tjatar för mycket om vikt,mat och träning för just nu är det i stort sett allt jag tänker på dag och natt.
- K O M M E N T A R E R 6

Gymet dag 1

Trots min trötthet tog jag mig till gymet tillsammans med min vän Shuggisen. jag kan inte förklara hur jävla bra jag mår, jag är visserligen fortfarande fet. men det kommer, 6 månader och jag kommer att nå mitt mål. till sommaren kommer jag vara på topp. Jag är helt slut, har jobbat hela dagen till 4, vilat i 1 timme sen dragit till gymet. Ska hoppa i badet sen blir det läggdags.

- K O M M E N T A R E R 12

Dagens vill ha

Yves saint laurent höstkollektion Jardin de Minuit, 6 härliga färger.
Impetuous Beige står högt på min lista.
BEAUTY - K O M M E N T A R E R 3

White christmas details

I år blir det en vit jul hos mig. Allt ska vara vit med små silver detaljer.
Julgrans matta och servett ringar från H&M HOME, servettringarna fyndade jag och mattan fick jag för halva
priset med rabatt kod.
Vit julgrans matta med silvriga hjärtan 149:-/
Cremefärgade servettringar 20:-/ (orginal pris 80:-/)
MY HOME - K O M M E N T A R E R 1

Quote:

When you mess up a guy's hair he thinks it's cute but when you mess up a GIRL'S hair.. just really hope you're wearing something bulletproof.
QUOTES - K O M M E N T A R E R 2

That moment of pure joy when you realize your period week is over.

kan inte hålla mig vaken längre, jag har bombat med ipren och är så jävla sömnig att det inte är sant. dessutom har jag så jäkla ont i magen, vill bara sova och det är lika bra imorgon väntar jobb.

MY HOME - K O M M E N T A R E R 1

Dagens vill ha:

MAC sheertone shimmer blush dollymix
Som hittat, 135 kr på Mac´s hemsida.
BEAUTY - K O M M E N T A R E R 0

Bubbels.

Börjar min söndag med ett varmt bad, min rygg är kaos, har mensvärk från helvetet.
Ska se på Breaking Dawn senare idag, så det blir en soft söndag. imorgon väntar jobb.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Margaritas!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Sant Vs. Falskt

#1. Du förlåter snabbt.FALSKT
#2. Du vill skaffa barn imom ett år. FALSKT
#3. Du verkar ganska tuff och självsäker men är INTE det? FALSKT
#4. Du längtar efter att skaffa barn med Brownie.SANT
#5. Du skulle egentligen vilja ha kort hår, men vågr inte klippa. FALSKT
#6. Du klipper aldrig dina toppar. FALSKT
#7. Du skulle aldrig backa för en fight om någon av dina närmsta polare blev förolämpad av en
annan tjej ute? SANT
#8. Du alskar inredning och din lagenhet? :) SANT
#9. Har du opererat dina läppar? FALSKT
#10. Du älskar dina bloggläsare. SANT
#11. Du har en tattuerad björn på skjärten som käkar choklad,som ska representera din stora
kärlek brownie. FALSKT
#12. Du vill gå ner över 10 kg? SANT
#13. Du verkar vara en väldigt skojig/humoristisk person som älskar att ha roligt? SANT
#14. Du verkar vara en sexuellt vågad person? FALSKT
#15. Du har någonsin förolämpat en helt främling? SANT
#16. Du är en riktig shoe-lover! SANT
#17. Du är feminist. SANT
#18. Du älskar rosa. SANTDAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 5

Yesterday.

Brownie och jag kom hem 4 i morse, vi var över hos några vänner och hjälpte dom sätta upp
en fototapet. vilket jävla jobb! tapeterna var nämligen allt annat än raka, dom var klippat sneda och en
längre och en kortare. Det var ett stort jävla katastrof, så vad ni än gör köp aldrig fototapet från Rusta!
Det är sjukt att dom säljer tapeter för 600 när dom inte ens har klippt dom rätt, det är som att sälja en
jävla pussel vars bitar är klippta olika!

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Dagens vill ha:

Ge mig The Sparkler ur The Body Shop´s julkollektion.
En underbar shimmer som man kan använda i stort sett vart man vill allt från kinder,kropp till hår.  
Jag vill ha den rosa. Går loss på 229 kr.

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 3

Cravings för träning

Jag har gått runt och haft träning cravings i över 2 veckor, denna gången har det verkligen hållt i sig.
jag vill bränna fet på riktigt, är trött på att vara en liten rund köttbulle och inte kunna klä mig som jag gjorde innan, nu måste man bara anpassa sig en jävla mycket.

Så jag ringde upp min pappa och sa "papi jag vill börja träna" pappa svarade mig "ja hur mycket i månaden?" jag där "420 första månaden där efter 199 i månaden" , pappa: "det fixar vi direkt".

Lätt som en plätt. Vad tusan skulle jag göra utan min pappa? 
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 6

Richie 1 år & 5 månader

Världens raraste pojke!

RICHIE MY DOG - K O M M E N T A R E R 5

E.l.f gem tools

Dessa hittar man på amerikanska E.l.f förhoppningsvis kommer dom på svenska E.l.f.
Kostar ca 4 dollar styck. Du hittar dom här.
BEAUTY - K O M M E N T A R E R 6

Necklace


- 99 kr. Från H&M.
NEW IN - K O M M E N T A R E R 0

Versace for H&M

Två armband klickade jag hem ur Versaces kollektion, tänkte också klicka hem öronhängena men ångrade mig i sista minuten. Det var rent ut sagt kaos på hemsidan, loggade in 1 timme innan och under den tiden hann jag bli utloggad 3 gånger! Dessutom släpptes inte sakerna i tid, klockan var nästan 15 över 10 och jag kunde inte lägga armbanden i varukorgen..weird

Har ni klickat hem något ur kollektionen?

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Just nu

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Nytt golv

Sitter och väntar på gubbarna som ska komma och fixa ett nytt golv till oss, golvet i vardagsrummet ser rent ut sagt förjävligt ut. Brownie och jag fick nog och ringde till hyresvärden och beordrade dom att fixa vårt golv!

Så nu sitter jag här i ett tomt vardagsrum och väntar..För övrigt är det helg imorgon, jag kör med en vit helg och kommer att göra det dom närmaste veckorna ända fram till nyår.

MY HOME - K O M M E N T A R E R 0

Lets play a game.

Låt oss leka en rolig lek alla mina läsare. Så här ska ni göra:

#1.Gör ett antagande om mig som jag sedan bara kan svara med
"sant" eller "falskt".

#2. Beskriv min blogg med 3 ord.

#3.Berätta varför du följer just min blogg.

BLOGGSTUFF - K O M M E N T A R E R 18

Dagens vill ha

Mac Giggly-Light pink with pearly plum heart.
Love the colour..
BEAUTY - K O M M E N T A R E R 1

Breaking dawn


Nu behöver man inte vänta längre Breaking Dawn är här, jag längtat som fan faktist. Jag är inget twilight fan men sedan jag såg Eclipse på bio förra året, har jag fastnat för deras filmer.. Haha komiskt men min vän K har också fasnat. Jupp vi är officielt ett par nördar.
MOVIES, BOOKS & MUSIC - K O M M E N T A R E R 4

Bark

- Inte mycket kvar av min favoo läpp penna nu.

Så fort jag har fått mina pengar ska jag försäkra mig med 5 läpp pennor. För varje gång jag kikar in E.l.f´s hemsida så är dom slutsålda, jobbigt som fan ju.

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 0

In a perfect romantic world

- I den perfekta romantiska världen skulle dagens tjejer ha respekt för förhållanden och upptagna killar. Dom skulle hålla tassarna borta och tänka två gånger innan. Tanken att lägga en stöt på en gift eller upptagen man skulle inte ens komma på fråga.

Men sorgligt nog, har vi alla sett dagens tjejer in action. Faktum är att jag har dom tjejkompisarna som beeter sig på detta viset. Den där typen av tjej som ser en upptagen kille som en sorts utmaning, en trofé som hon kan vinna. Inte för att hon faktiskt vill ha honom. Utan snarare för att bevisa att hon kan få honom om hon vill. Det sjukaste nog är att visa till och med tror att dessa upptagna killar faktist kommer att lämna deras flickvänn/fruar för dom. Är det dagens tjejer som har gått över gränsen och förlorat sin moral på vägen eller har det alltid varit så? Min vilda gissning, det har alltid varit så, skillnaden är att för i tiden hade tjejer mer moral mer respekt för sig själva och andra tjejer, men idag vet många inte vad moral och respekt betyder. Jag undrar hur det kommer att se ut i framtiden.. Jag blir rädd... jag vill inte ens gissa.

RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 10

Sparkel


Ett par glittriga pumps står på menyn inför nyår.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 6

Vinterdepp?

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Yves saint laurent Pink Diamond


Mitt nya YSL nagellack från Beautyplanet ramlade ner i brevlådan.
BEAUTY - K O M M E N T A R E R 2

Perfect newyears eve shoesGotta have the silver ones! Dom silvriga jag dör, jag måste ha dom. Du hittar dom på Have2have.
SHOES - K O M M E N T A R E R 5

Quote:

God created men and then said
"I can do better than that"
and created a woman.
QUOTES - K O M M E N T A R E R 0

Femme de cirque

OPI Femme de Cirque softshades.

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 1

I'm on a seafood diet ... I see food and I eat it

Segaste söndagen på länge, jag har inte kunnat ta mig ur sängen. Jag vill inget annat än bara sova! Och ja och så är man sjukt jäkla uttorkad. Jag behöver minst 2 liter vatten.

Är sjukt sugen på någonting gott. Öppnar kylskåpet för att se vad som finns, nehe där finns ingenting jag är sugen på, bara skumpa, choklad, jordgubbar och vindruvor. Skumpa finns inte på min meny ikväll..äsch kanske kilar iväg till Ica och slänger ihop en morotskaka med massor av philadelpha frosting.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 6

Dagens vill ha

Mac Sakura Lavender with pearly deep magenta heart Blusher.

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 1

Nicole Snooki Polizzi - Confessions of a guidette


Hämtade ut min bok för någon dag sen, har redan börjat läsa den och gissa om jag har skrattat.
Boken är verkligen rolig och bra till skillnad från hennes första. Så har ni köpt hennes förra bok, släng
den och köp denna! Jag lovar den är allt annat än tråkig!
Boken klickade jag hem för 172 kr på Adlibris.
MY HOME - K O M M E N T A R E R 5

Kelly Rowland - Down For Whatever

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

11/11-11

Dagens dilemma, jag hann två klunkar ur den nya Brämhults, Brownie hade druckit upp nästan allt och lagt tillbaka den nästan tomma flaskan. *asg!

För övrigt är jag ledig idag, tack och lov med tanke på att jag är svin förkyld. 

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

11:11:11 11/11-11

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

I wouldn't have to manage my anger, if people could learn to manage their stupidity.

Jag mår S K I T! Jag kan inte fatta att jag har blivit förkyld igen och har sjukt ont i halsen. Jag var tvungen att dra hem tidigare från jobbet för direkt efter att jag hade ätit kändes det som om jag skulle spy upp maten. Jag mår lite bättre nu när jag har vilat men näsan är helt igen täppt och min hals känns som 1000 knivar.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

The victoria secrets fashion show 2011


Nu är det snart dags, den 29 november sänds The victoria secrets fashion show. I cant wait.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Sweet sweet home

Jag har fortfarande inte köpt visa små möbler till sovrummet, har tex ingen stol vid mitt sminkbord.
Men så fort jag får jag får prengar ska jag köpa lite nya saker.

HOME DECOR - K O M M E N T A R E R 1

Dagens vill ha,

♥ - Yves saint laurent Pink Diamond, ett feminint nagellack med massor av glitter.
It soon will be mine.
BEAUTY - K O M M E N T A R E R 1

You are:

You are: My sugar rush, my cocaine bliss, my illegal high, my perfect kiss. You're an addiction that I always fail to resist. ♥
QUOTES - K O M M E N T A R E R 1

Greta pumps


Dess finns att köpa hos Have2have för 700 spän. Om du frågar mig så tycker jag att dom är betydligt
snyggare än Sam Edelman.
SHOES - K O M M E N T A R E R 7

Muppets OPI

Ge mig alla nagellacken på den sista raden, jag älskar glittriga nagellack.
Finns att köpa här.
BEAUTY - K O M M E N T A R E R 3

Hemmagjord kroppspeeling

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 1

New carpet


Jag vart så jävla trött på vår andra matta så jag köpte en ny, en större, tunnare och fräshare och ingen jävla ryamatta. Den passar verkligen perfekt in och är super skön, det bästa är att den är lätt att damsuga.
MY HOME - K O M M E N T A R E R 4

Happy birthday to my baby


♥ Grattis till min vackra man som fyller år idag, som fortfarande är lika vacker som när jag träffade honom. Han är nog den enda som aldrig åldras, inte en enda rynka, inte ett enda kilo mer, inte ett enda
grått hår. He´s my perfekt gorilla juicehead. I love you.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 5

Pretty ballerina


Jag dör, jag måste ha dessa ballerina skor! Jag älskar den stora rosetten och faktum att dom är glittriga. I love every thing about them!
SHOES - K O M M E N T A R E R 5

Babys birthday coming up!

Fan vad skönt att komma hem från jobbet, vilket jävla skit väder det är man blir ju fan skit seg. Sitter och njuter av livet och tänker på Brownie födelsedag som är imorgon och på hur mycket jag längtar till helgen, är nämligen ledig på fredag wihooo.

Imorgon fyller Brownie som sagt år han blir hela 28 år... (shhh), vi kommer att köra med en soft kväll med tanke på att man jobbar men mot helgen då jävlar måste jag styra upp nått. Kanske överraskningsfest eller nått, fan om jag bara hade hunit åka till Tyskland för att köpa sjukt mycket booze.

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1

Quote:

He's annoying, he's hilarious, he makes me yell, he drives me crazy, he's out of his mind, and he's everything I want.
QUOTES - K O M M E N T A R E R 0

Opi shades


Jag är sjukt sugen på att klicka hem en massa Opi nagellack i olika rosa nyanser. Naglarna ser alltid så härligt tjejiga och stilrena med ljusa rosa/nude färger.
BEAUTY - K O M M E N T A R E R 4

Cuddly night

Igår hade jag några kompisar över på myskväll, det blev en vit kväll - no alkohol! Vi hann titta på en halv film, då det slutade med att vi snackade bort alla timmarna. Och vid 1 tiden när vi slutligen betämde oss för att titta på film vart det redan sent.

Det är verkligen soft med sånna här myskvällar, speciellt när man inte orkar supa. 

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Life is so much funnier when you have a dirty mind.

Jag har vaknat super taggad idag, för ikväll är det Wonks halloween fest. Det kommer att bli över nice. Jag ska dit med några av mina tjejer, tänkte klä ut mig men sket i det.

Ikväll ska det drickas och dansa and do things i´ve never done before! haha..

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Horror night


Har städat och fixat mig. Nu sitter jag och väntar på några vänner, vi ska ha halloween kväll med bara skräckfilmer.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 6

Pillow cases

Jag har varit och hämtat ut mitt packet från H&M. När jag hämtade ut packetet tyckte jag att den var ovanligt tung och stor, när jag öppnade packetet förstod jag varför. Jag hade klickat hem 2 likadana påslakanset. Ibland undrar jag vart mitt huvud är..

4 kuddfodral 50:-/
Påslakanset 249:-
MY HOME - K O M M E N T A R E R 0

Friday baby!

Dj Caffeine - give it to me hard


Klaas ft Bodybangers - Freak (Klaas remix)

Klaas Feat. Bodybangers - I Like
- K O M M E N T A R E R 1

Visste du att...

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

November desktop


November desktop. Ladda ner Candybar här.
DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 0

Sånt är jag vill ha..

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 2

Rabattkod + riktiga kap

Jag har hittat en julgrans matta på H&M som matchar vår julgran perfekt, den var inte alls dyr med tanke på att den kostade 149 men med Rabatt kod 9536 fick jag 50 %. *Jippi* Passade också på att klicka hem 8 servettringar till priset av 80 spän istället för 320!
HOME DECOR - K O M M E N T A R E R 0

Tunika


Denna tunikan fynda jag från Halens för endast 99 spän. Den ser mycket bättre ut i verkligheten än
på bilderna. Älskar detaljerna på axelvaddarna.
NEW IN - K O M M E N T A R E R 3

Soppdieten


Jag hittade den är dieten av en slump för ett tag sedan. Jag är sjukt sugen på att testa den och ska göra det så fort jag är frisk. Någon som har prövat den innan, har den funkat isåfall?
- K O M M E N T A R E R 9

Jeffrey campbell lita spike


Jeffrey Campbell Lita spike, how gorgeous?
SHOES - K O M M E N T A R E R 5

Återfuktande kroppspeeling

BEAUTY - K O M M E N T A R E R 1

1 november

DAY BY DAY - K O M M E N T A R E R 1