In a perfect romantic world

- I den perfekta romantiska världen skulle dagens tjejer ha respekt för förhållanden och upptagna killar. Dom skulle hålla tassarna borta och tänka två gånger innan. Tanken att lägga en stöt på en gift eller upptagen man skulle inte ens komma på fråga.

Men sorgligt nog, har vi alla sett dagens tjejer in action. Faktum är att jag har dom tjejkompisarna som beeter sig på detta viset. Den där typen av tjej som ser en upptagen kille som en sorts utmaning, en trofé som hon kan vinna. Inte för att hon faktiskt vill ha honom. Utan snarare för att bevisa att hon kan få honom om hon vill. Det sjukaste nog är att visa till och med tror att dessa upptagna killar faktist kommer att lämna deras flickvänn/fruar för dom. Är det dagens tjejer som har gått över gränsen och förlorat sin moral på vägen eller har det alltid varit så? Min vilda gissning, det har alltid varit så, skillnaden är att för i tiden hade tjejer mer moral mer respekt för sig själva och andra tjejer, men idag vet många inte vad moral och respekt betyder. Jag undrar hur det kommer att se ut i framtiden.. Jag blir rädd... jag vill inte ens gissa.

RELATIONSHIPS & LOVE - K O M M E N T A R E R 10


Kommentarer
❤ POSTAT AV: Viola

Det är trist att det är så, att somliga inte tänker längre. För man kan ju lika gärna vara den som själv blir bedragen sedan.

2011-11-16 @ 11:24:09
URL: http://mummyfied.blogg.se/
❤ POSTAT AV: ♥eronica

Hejsan!

Gillar din blogg riktigt mkt :)Har faktiskt tänkt samma tanker flera gånger, helt sjukt vad man ser ute ibland.Kram

2011-11-16 @ 11:34:21
URL: http://weronicaz.blogg.se/
❤ POSTAT AV: Yolii- in London

Tell me about it! Har inte vart me om just det, men X som inte ger sig, principen ar dock samma, HE'S TAKEN your making a fool out of yourself, haha! Not cool.. xx

2011-11-16 @ 12:37:19
URL: http://yolandaas.blogspot.com
❤ POSTAT AV: Oliwia

Bilden e jätte fin,vet du om den kommer från någon film ? Skulle uppskattas om du svara:) <3 Kram.

2011-11-16 @ 15:02:29
URL: http://kaylees.blogg.se/
❤ POSTAT AV: f

ja..eller sno sina vänners pojkvänner.. rått. det är prinsamt och trashigt att skryta om att man legat med sin bästaväns pojkvän. usch, hade jag gjort ett sånt misstag vet jag inte om jag ens skulle kunna säga dt högt. men men.. vi alla är väl olika

2011-11-16 @ 17:24:28
❤ POSTAT AV: Malin - Q r i s t a a l l ♥

Håller fullkomligt med dig! Fattar inte hur folk kan vara så sviniga...

2011-11-16 @ 18:37:14
URL: http://qristaall.blogg.se/
❤ POSTAT AV: Anonym

ja det är jättehemskt, men om man varit tillsammans med sitt livs första kärlek, o han blir plötsligt bortgift....då blir det tyvärr tråkig situation. Såna saker är ju lite anerlundare, även om man själv tänker att man aaldrig nånsin hade varit tillsammans med någon som redan har någon. =( det blir soppa! Det viktigaste är iallafall att man ska lära sig, att nästa gång aldrig sätta sig i en sån situation,

2011-11-17 @ 07:56:07
❤ POSTAT AV: nicole Galvez

Du läser mina tankar! Det är så sant. jag blir också rädd. Hur det kommer se ut och det kanske låter stört men jag är rädd för att mina framtida barn kommer gå illa när det gäller kärleken. Sen kan man inte dra alla över kanten men om 80% redan är störda och har ingen respekt så vet jag inte alls.

2011-11-18 @ 11:55:57
URL: http://nicolegalvez.devote.se
❤ POSTAT AV: waddupp

det roliga är att din syster gjorde precis det där, hon höll på med min kille när vi var tsms, ncncnc

2011-11-18 @ 18:39:04
❤ POSTAT AV: Shefabulous svarar:

WADDUP, men du, du borde kanske hålla koll på din kille istället. Kanske är han inte lika inne i dig som du tror?För det andra vad min lillasyster gör har inte med mig att göra, right? Jag kan tycka en sak medans hon tycker något annat. Sen behöver du inte kommentera om du ska skriva saker om min familj eller liknande.

2011-11-18 @ 22:53:44
URL: http://shefabulous.seN A M N:
KOM IHÅG?

E-M A I L: (VISAS EJ)


B L O G G:


K O M M E N T A R:

SHEFABULOUS.SE 2013