April 26


Sitter med en Shake vid sidan & en massa beställningar, kul att ni gillade armbanden! Trodde inte efterfrågan skulle vara så hög mailen är bombad & det var något jag inte hade räknat med. Ska se om jag kan fixa bilder på alla armbanden & lägga ut.
MY LIFE - K O M M E N T A R E R 1


Kommentarer
❤ POSTAT AV: Shani

För att kunna ha motivation till att göra en förändring i sitt liv måste man börja med att först förstå vad det man vill ändra/förändra. Ett mål som är mest rimligt att må är att sätta REALISTISKA MÅL. Skriv ner på ett papper; Nackdelar , Fördelar med situationen idag - samt nackdelar och fördelar med ifall en förändring sker. Genom att göra så får du en överblick över hur det ser ut och hur du vill att det skall se ut. Beteenden som inte unnar en själv i första hand är oftast beteenden som kan uppstå igen, (människan är ego) . Så titta över din situation. Vill du ändra för någon annan? eller för dig själv? därefter kan du se över VAD och HUR du skall göra för att uppnå ditt mål. Jag kan även råda dig att gå efter SMART-modellen. En modell som används när man sätter upp nya mål. Nedanför kan du se en beskrivning på modellen.sätt ett Generellt mål. Fortsätt sedan med SMART-modellen:

S- Specifikt mål - VAD ÄR DET SPECIFIKA MÅLET?

M- Mätbart- HUR VET DU ATT DU NÅTT DITT MÅL?

A- Attraktivt - HUR MYCKET VILL DU DET HÄR?VARFÖR?

R- Realistiskt- HUR REALISTISKT ÄR DET ATT NÅ DETTA MÅL?

T- Tidsbestämt- NÄR SKA DU HA UPPNÅTT DETTA MÅL?Är målet inte realistiskt så är det väldigt svårt att uppnå. Ett mål kan vara att resa till månen men hur realistiskt är det?Sedan är det ytterst viktigt att komma ihåg att det alltid är en egen kamp att nå sina mål. Omständigheter kan påverka ditt mål, det kommer alltid vara hinder i vägen. Tackla dessa hinder. Skriv ner hur du gick till väga, hur det kändes, hur du ska göra nästa gång för att tackla dina hinder ännu bättre! - Men först och främst, titta över din situation - ta ut nackdelar - fördelar men nuläge och förändring. Då kan jag lova dig att du kommer att kunna tackla dina hinder (så som mms på maträtter från vänner osv). Är motivationen stor och ärlig nog - kan ingenting stoppa en.Lite psykologisk coaching =)

// en psykologisk coach som ÄLSKAR din blogg Vackra du!

2012-04-26 @ 21:10:32N A M N:
KOM IHÅG?

E-M A I L: (VISAS EJ)


B L O G G:


K O M M E N T A R:

SHEFABULOUS.SE 2013