Virtuell Spegel

Tycker du att det är svårt att köpa solglasögon eller glasögon på nätet? Nu kan du prova bågar hemifrån, virtuellt, framför din dator. Det handlar dessutom om märkesglasögon från alla välkända märken.

Onlinebutiken för solglasögon och glasögon, SmartBuyGlasses, har en virtuell spegel där du kan prova märkesprodukter hemifrån, med hjälp av din webbkamera. Du kan prova dina favoritbågar och stilar i flera olika färger vilket gör hela upplevelsen unik och något som du verkligen måste prova. Du väljer helt enkelt ett par i menyn till vänster och provar dig fram tills du hittar något du gillar och som passar din ansiktsform.

För att komma igång behöver du bara ladda ner en applikation, starta din webbkamera och börja prova ut över 200 av de populäraste produkterna. Du kan sortera efter kön, märke och pris för att underlätta ditt val. Det finns märken som Ray Ban, Carrera, Persol, Maui Jim och Gucci med populära stilar som aviator och wayfarer.

Det häftiga med den här tjänsten är att allt är i 3D och använder sig av “face recognition” där kameran känner igen ditt ansikte och placerar bågarna på rätt plats. Du kan röra på dig som vanligt och solglasögonen följer ditt ansikte även om du förflyttar dig i sidled. Klicka på ett par Ray Ban Wayfarer och bågarna hamnar på din näsa och det ser ut som om du bär dem på riktigt. Du kan sedan ta bilder på dig själv med de olika bågarna och spara på din dator, skriva ut eller dela på Facebook. På så sätt kan du få smakråd från dina vänner.
 
- K O M M E N T A R E R 3


Kommentarer
❤ POSTAT AV: B R O W N S U G A R

Coolt!

2012-06-29 @ 17:36:13
URL: http://www.brownsugar.blogg.se
❤ POSTAT AV: Victoria

Men va? shiit va cooolt!! Måste testa!!

2012-06-29 @ 21:19:29
URL: http://prensipal.blogg.se
❤ POSTAT AV: Iman

Hej du är otroligt vacker, älskar verkligen din blogg. Jag hade en fråga kan man verkligen lita på Ebay och handla från deras hemsida? Hur långt levers tid tar det och beställa?

Svar: Tack för komplimangen! :) Ebay kan man lita på där emot är det säljarna du måste vara försiktig med, kolla alltid på deras "feedback" innan du köper något. Deras leverans tider är olika då det är olika säljare men visa saker kan ta 1 vecka andra upp till 5. :)
shefabulous.se

2012-06-30 @ 12:21:54N A M N:
KOM IHÅG?

E-M A I L: (VISAS EJ)


B L O G G:


K O M M E N T A R:

SHEFABULOUS.SE 2013