Dubbel date

Lördags kvällen bestod av en dubbel date med våra nygifta vänner som kom på besök & deras vovve. det var hur trevligt som helst & det var verkligen ett bra tag sedan vi sågs & umgicks. det är skönt att kunna umgås & ha vänner som också är gifta, som är på samma nivå som en, enorm skillnad är det på att umgås med folk som "bara" är tillsammans & singla människor. vi pratade om allt möjligt allt från äktenskap till hundar & drack rosé & champange. MUMS!
 

PARTY & SOCIAL LIFE - K O M M E N T A R E R 1


Kommentarer
❤ POSTAT AV: Anonym

Låter trevligt:) av ren nyfikenhet, vart ligger dom som är förlovade då? Är dom mera på samma nivå som ni eller mera " bara" tillsammans tycker du?

Svar: Hm..jag skulle nog säga att dom är "bara" tillsammans, en förlovning är så lätt att bryta & som tyvärr inte tas seriöst bland förhållanden. Jag känner till massor med par som har gått & köpt förlovnings ringar, slösat en massa onödiga pengar på deras ringar för att sen avbryta förlovningen & göra slut. Från att "bara" vara tillsammans till att vara förlovade till att vara gifta är verkligen en stor skillnad. :)
shefabulous.se

2012-09-16 @ 10:50:51N A M N:
KOM IHÅG?

E-M A I L: (VISAS EJ)


B L O G G:


K O M M E N T A R:

SHEFABULOUS.SE 2013