HUR HAR MIN MK KLOCKA HÅLLT SIG ?
 
Lustigt nog är detta något jag just har tänkt på mycket & stört mig extremt på, min fina klocka från MK har jag använt flitigt under 1 år. Den har varit med om mycket och jag har tagit hand om den väl men jag kommer nog ALDRIG att köpa någon MK klocka igen. Min klocka är roséguld, men färgen är inte lika fin längre den fina färgen har sakta tynat bort lite och fått lite sådär svarta skuggor eller hur man nu ska förklara det. Men jag antar att det är något som hör till speciellt om man använder sin klocka dagligen som jag har gjort - så utöver den tynade färgen har min MK klocka visat sig vara bra. Sen beror det på mycket hur man tar hand om sina klockor & hur mycket man använder dom, jag rekommenderar att ni inte använder er favo klocka för mycket & att man helst har en annan så man kan bytta klocka i mellan åt så man inte använder samma hela tiden. 
 
Dessa klockor är tyvärr inte gjorda för regelbunden användning. 
 
 ÄR DU NÖJD MED DIN MK JET SET TRAVEL TOTE VÄSKA & VART HAR DU KÖPT DEN ?
 
Jag köpte min hos Apple Store länk och är super nöjd med min väska, men jag borde inte ha köpt den största storleken för jag är inte den typen av tjej som går runt och bär mycket i sin väska. Min väska är oftast halv tom vilket gör att väskan inte ser riktigt fin ut. Nu när min andra kompis har jag den lilla tänker jag att jag kanske borde kört på den. Kan lägga till att det inte är roligt när man går runt med sin väska på stan & ser en massa 15 åringar med samma väska. 
 
VAD TYCKER DU OM ATT KÖPA FALSK MK VÄSKA? 
 
MK väskor i sig är inte dyra, tar Louis Vuttion som ett exempel deras väskor är vad man kallar dyrt. Det är sjukt hur många falska MK väskor jag har sett att min kompis & jag har döpt dom falska MK väskorna till "Schmichael Lorsh". Eftersom vi båda äger MK väskor just Jet set väskan har det varit lätt för oss att direkt kunna se att väskan är falsk. Det har varit allt från materialet hur den ser ut långt ifrån, detaljerna, stygnen på väskan (hur den är syd),  guld detaljerna och namnet. Har ni inte råd med en äkta MK väska så spara men undvik att köpa falsk - tro mig man ser att den är falsk! Och det är bara pinsamt. Av egen erfarenhet av att tidigare själv har köpt falska grejer någon gång  så kan jag säga att det är inte lönt, du lurar ingen inte ens dig själv. Själva känslan när du köper en äkta vara går inte att förklara, det där lyckoruset & själva kicken att du har unnat dig den där väskan eller vad det det nu är kommer inte ens i närheten av när du köper något falsk. Så skippa allt det där som är falsk & om du nu vill ha det så gärna så spara till det, tro mig du kommer att bli så mycket gladare när du köper en äkta & du kommer att värde sätta den mer.