HUR HAR MIN MK KLOCKA HÅLLT SIG ?
 
Lustigt nog Àr detta nÄgot jag just har tÀnkt pÄ mycket & stört mig extremt pÄ, min fina klocka frÄn MK har jag anvÀnt flitigt under 1 Är. Den har varit med om mycket och jag har tagit hand om den vÀl men jag kommer nog ALDRIG att köpa nÄgon MK klocka igen. Min klocka Àr roséguld, men fÀrgen Àr inte lika fin lÀngre den fina fÀrgen har sakta tynat bort lite och fÄtt lite sÄdÀr svarta skuggor eller hur man nu ska förklara det. Men jag antar att det Àr nÄgot som hör till speciellt om man anvÀnder sin klocka dagligen som jag har gjort - sÄ utöver den tynade fÀrgen har min MK klocka visat sig vara bra. Sen beror det pÄ mycket hur man tar hand om sina klockor & hur mycket man anvÀnder dom, jag rekommenderar att ni inte anvÀnder er favo klocka för mycket & att man helst har en annan sÄ man kan bytta klocka i mellan Ät sÄ man inte anvÀnder samma hela tiden. 
 
Dessa klockor Àr tyvÀrr inte gjorda för regelbunden anvÀndning. 
 
 ÄR DU NÖJD MED DIN MK JET SET TRAVEL TOTE VÄSKA & VART HAR DU KÖPT DEN ?
 
Jag köpte min hos Apple Store lÀnk och Àr super nöjd med min vÀska, men jag borde inte ha köpt den största storleken för jag Àr inte den typen av tjej som gÄr runt och bÀr mycket i sin vÀska. Min vÀska Àr oftast halv tom vilket gör att vÀskan inte ser riktigt fin ut. Nu nÀr min andra kompis har jag den lilla tÀnker jag att jag kanske borde kört pÄ den. Kan lÀgga till att det inte Àr roligt nÀr man gÄr runt med sin vÀska pÄ stan & ser en massa 15 Äringar med samma vÀska. 
 
VAD TYCKER DU OM ATT KÖPA FALSK MK VÄSKA? 
 
MK vÀskor i sig Àr inte dyra, tar Louis Vuttion som ett exempel deras vÀskor Àr vad man kallar dyrt. Det Àr sjukt hur mÄnga falska MK vÀskor jag har sett att min kompis & jag har döpt dom falska MK vÀskorna till "Schmichael Lorsh". Eftersom vi bÄda Àger MK vÀskor just Jet set vÀskan har det varit lÀtt för oss att direkt kunna se att vÀskan Àr falsk. Det har varit allt frÄn materialet hur den ser ut lÄngt ifrÄn, detaljerna, stygnen pÄ vÀskan (hur den Àr syd),  guld detaljerna och namnet. Har ni inte rÄd med en Àkta MK vÀska sÄ spara men undvik att köpa falsk - tro mig man ser att den Àr falsk! Och det Àr bara pinsamt. Av egen erfarenhet av att tidigare sjÀlv har köpt falska grejer nÄgon gÄng  sÄ kan jag sÀga att det Àr inte lönt, du lurar ingen inte ens dig sjÀlv. SjÀlva kÀnslan nÀr du köper en Àkta vara gÄr inte att förklara, det dÀr lyckoruset & sjÀlva kicken att du har unnat dig den dÀr vÀskan eller vad det det nu Àr kommer inte ens i nÀrheten av nÀr du köper nÄgot falsk. SÄ skippa allt det dÀr som Àr falsk & om du nu vill ha det sÄ gÀrna sÄ spara till det, tro mig du kommer att bli sÄ mycket gladare nÀr du köper en Àkta & du kommer att vÀrde sÀtta den mer.