Vi landade i Malmö igĂ„r strax efter 4 pĂ„ eftermiddan, vi mötes av vĂ€rme & en skinande sol. London var helt otroligt! Älskade staden, mĂ€nniskorna allt! Det var en rolig upplevelse & dagarna bara flög, timmarna rĂ€kte inte till, till allt vi ville göra. Vi stressade & sov knappt, men vi gjorde det vi Ă„kte dit för nĂ€mligen festa, supa & shoppa. :) 
 
Vi var framme i London strax lite över 4 pÄ fredan & kom fram till Hotellet vid 6 tiden dÄ vi förlorade mycket tid nÀr vi hamnade i en mega lÄng kö mitt i trafiken pÄ vÀg in till Liverpool Street. Men annars sÄ gick hela resan smidig & vÄrt hotell lÄg mitt i stan 5 minuter med bil frÄn Liverpool street. Vi bodde pÄ Novotel London City South.
 
Lördagen började vi med buffe frukost pÄ vÄrt hotell & drog sedan in till stan vid 12 tiden. Jag har aldrig gÄtt sÄ mycket som jag har gjort dessa dagarna, vi var inne i affÀr efter affÀr. Disney store var en av dom, vem bryr sig om vi Àr 20+ vi sprang runt dÀr inne som smÄ ungar. Man Àr aldrig för gammal för Disney sÄ Àr det bara. Var inne pÄ H&M som bestod av 6 vÄningar, helt jÀvla galet! 4 vÄningar med klÀder för tjejer & en Dj som spelade musik live nÀr man gick in i affÀren. Inredningen var ocksÄ tooo die for! Londons H&M jÀmfört med Svergies Àr som Chanel & Michael Kors. Efter flera timmars shopping drog vi in pÄ en Steak restaurang & varvade ner lite med god mat & drinkar. Vi drog sedan vidare mot en pub & satte oss ner för nÄgra öl & cider.