- Att vara "tillsammans" - nej det är inte samma sak som att vara gift, punkt slut.
 
-Gunilla Persson - människan borde inte få lov att visas på tv, hon är inte ett dugg rolig att titta på. Hon är det man kallar en fallande stjärna som gör precis allt för att bli känd. Släppt det, gå i pension & flytta till Thailand eller nått.
 
-Brudar som skryter när en kille spanar in dom - det skriker så himla mycket låg självkänsla om detta. Ja han kollade in dig släppt det & du är förmodligen inte den enda tjejen har har kollat in. Finns ingen anledning att göra det till en stor grej. Hey killar kollar in tjejer varje dag.!
 
-Michael Kors - jag brukade gilla hans märke men tyvärr tyvärr, när man börjar se en massa 17 åringar med samma väska & plånböcker vill man plötsligt längre inte ha det. MK har blivit lika vanlig som H&M så det är nu jag bockar & tackar, inget mer MK för mig. Sorligt, jag gillar verkligen MK.
 
 
-Snåla människor - jag är ingen snål människa det jag har delar jag gärna med mig. "Är ditt vin slut? Här varsågod ta av min, drick hur mycket du vill!" "Vill du ha det där iphone skalet som jag har? Luuungt jag fixar en åt dig!" Sen så har vi dom parasiterna som inte ens kan bjuda på en fjutig liten öl eller drink på din egen födelsedag.
 
- Svenska webshoppar - billigt Kina skit som säljs till överpriser. samma väska som kostar 500 hittar du på Ebay för 50 spänn. jag lovar.
 
 
-Folk som handlar på avbetalning - jag förstår om det hade varit en bil för 500.000 eller en väska för 30.000 men vad är det löna att köpa en väska eller ett par skor som kanske går loss på 2.500 eller 1000 spänn? Som du redan från början inte har råd med? onödigt.
 
- Facebookar sina träningspass - du tränar för dig själv inte för andra. du behöver inte instagrama eller facebooka varje gång du tränar eller äter banan pannkakor istället för glass. ingen bryr sig.
 
-Folk som frågar vart man köper sina grejer - nej men alltså jag vill inte köpa likadant som dig. Nehe men varför vill då då veta vart jag köper mitt skit? It makes no sense!
 
- Instagram unfollowers - följ mig om du ska följa men håll inte på att unfollowa varje kvart! antigen så gillar du det eller så gör du inte. enklare än så blir det inte.