Testad och vÀl anvÀnd. Det Àr sÀkert att sÀga att dessa smÄ skönhetsprodukter Àr vÀl vÀrda sin lilla prislapp. Du fÄr det du betalar för! :)
 
Det matta Chanel lacket ska vi inte ens tala om, jag Ă€r fullkomligt besatt av den ♄ och anvĂ€nder den minst 2 gĂ„nger i veckan. Jag förstĂ„r nu hysterin kring den och varför den har fĂ„tt sĂ„ bra betyg och Ă€r dĂ€rmed svĂ„rt att fĂ„ tag pĂ„. Den Ă€r verkligen sĂ„ bra som dom sĂ€ger - fast bĂ€ttre. Jag ska redan försĂ€kra mig och köpa mig en ny. heller tvĂ„ Ă€n en. Fast egentligen ska jag vara nöjd att jag Ă„tminstode fick tag en till mig & min fina vĂ€n.
 
Nagellacks removern frÄn bÄde Chanel & Dior Àr perfekta och gjorda pÄ ett sÀtt att du slipper kÀmpa och gnugga med att fÄ bort att lacket pÄ naglarna. Jag kan inte bestÀmma mig för vilken som Àr bÀst för enligt mig sÄ Àr bÄda lika bra, kanske Àr Dior lite roligare med tanke pÄ att den har en aprikos doft, men detta kan ocksÄ ibland vara lite jobbigt nÀr man inte orkar med starka dofter pÄ kvÀllen. Priserna för dessa smÄ flaskor ligger pÄ ungefÀr 160 kr. 
 
YSL ögonmakeups removern Àr bland det bÀsta jag testat, dom ljög inte nÀr dom sa att med ett endaste svep var allt ditt ögonmakeup borta inklusive din vattenfasta mascara!  270 kr gick den loss pÄ, men vÀl vÀrt pengarna. Och man behöver bara lite för att fÄ bort sminket pÄ ögonen.