Vart kan man hitta svart jet set väska med silvriga detaljer? 
 
- Jag var skeptiskt till detta först, var sten säker på att det inte fanns någon svart jet set väska med silvriga detaljer. Men jag kollade upp det med dom enda som kan bekräfta det nämligen MK - och jo visst har dom en svart jet set väska med silvriga detaljer. Att många inte vet om det (bland dom är jag) är för att detta är en ny version. Väskan finns på få svenska webbshoppar att hitta men jag hitta den hos Raglady i 2 olika storlekar för er som är intresserade. Här hittar ni den stora & här hittar ni den lilla. 
 
Jag har hittat en MK väska som nån vill sälja för 300 kr. 
 
- Helt ärligt ingen som har köpt en äkta MK väska och betalat 2500 för den säljer den för under 500 kr. Det är rent ut sagt bullshit och väskan är utan tvekan falsk.
 
Är MK väskorna billigare i London än Sverige ? 
 
- Jag var inne på två olika MK affärer i London, en vid Covent Garden och den andra på Oxford Street. Och det jag kan säga är att visa saker är dyrare medan andra är billigare än i Sverige. Allt beror på vad man är ute efter. Ibland kan skillanden vara så lite som 50 kr eller så mycket som upp till flera hundralappar. 
 
Hur håller man koll på MK senaste nyheter?
 
- Via deras sida, dom får hela tiden in nya saker. 
 
Vart har du köpt din beiga MK väska?
 
- Köpte min på Zalando.se, den är dock slutsåld nu men finns att hitta hos Raglady
 
Vilka webbshoppar har stor utbud på MK väskor & plånböker?
 
- Zalando (direkt länk) , Wakakuu (direkt länk) , Raglady (direkt länk), Nelly (direkt länk).
 
 Min lilla men växande MK kollektion.