Vart kan man hitta svart jet set vÀska med silvriga detaljer? 
 
- Jag var skeptiskt till detta först, var sten sÀker pÄ att det inte fanns nÄgon svart jet set vÀska med silvriga detaljer. Men jag kollade upp det med dom enda som kan bekrÀfta det nÀmligen MK - och jo visst har dom en svart jet set vÀska med silvriga detaljer. Att mÄnga inte vet om det (bland dom Àr jag) Àr för att detta Àr en ny version. VÀskan finns pÄ fÄ svenska webbshoppar att hitta men jag hitta den hos Raglady i 2 olika storlekar för er som Àr intresserade. HÀr hittar ni den stora & hÀr hittar ni den lilla. 
 
Jag har hittat en MK vÀska som nÄn vill sÀlja för 300 kr. 
 
- Helt Àrligt ingen som har köpt en Àkta MK vÀska och betalat 2500 för den sÀljer den för under 500 kr. Det Àr rent ut sagt bullshit och vÀskan Àr utan tvekan falsk.
 
Är MK vĂ€skorna billigare i London Ă€n Sverige ? 
 
- Jag var inne pÄ tvÄ olika MK affÀrer i London, en vid Covent Garden och den andra pÄ Oxford Street. Och det jag kan sÀga Àr att visa saker Àr dyrare medan andra Àr billigare Àn i Sverige. Allt beror pÄ vad man Àr ute efter. Ibland kan skillanden vara sÄ lite som 50 kr eller sÄ mycket som upp till flera hundralappar. 
 
Hur hÄller man koll pÄ MK senaste nyheter?
 
- Via deras sida, dom fÄr hela tiden in nya saker. 
 
Vart har du köpt din beiga MK vÀska?
 
- Köpte min pÄ Zalando.se, den Àr dock slutsÄld nu men finns att hitta hos Raglady. 
 
Vilka webbshoppar har stor utbud pÄ MK vÀskor & plÄnböker?
 
- Zalando (direkt lÀnk) , Wakakuu (direkt lÀnk) , Raglady (direkt lÀnk), Nelly (direkt lÀnk).
 
 Min lilla men vÀxande MK kollektion.