PÄ min sista resa till London köpte jag ett par lösfransar pÄ Primark bara för skojs skull som visade sig vara bland de bÀsta & snyggaste jag testat. Otippat med tanke pÄ att dom var sÄ himla "billiga". Limmet som följde med lösfransarna Àr bland det bÀsta limmen jag har testat, 100 gÄnger bÀttre Àn den jag sjÀlv alltid har anvÀnt mig av, man skulle kunna sÀga att den blir transparent nÀr den vÀl har torkat men det Àr inte det rÀdda ordet för det finns inget spÄr av den nÀr den vÀl har torkat sedan sÄ sitter lösfransarna som ett berg och slutligen det svider inte alls nÀr det har rÄkat komma lite i ögat.
 
Dessa fransar har jag anvÀnt flitigt under ett halvÄr, dom har hÄllt sig bra och jag har tagit hand om dom som om mitt liv hÀngde pÄ det. Haha.. just för att det Àr det enda paret jag har. SÄ nu nÀr min kompis M var i London bad jag henne att köpa med sig nÄgra till mig. SÄ nu har jag iallafall 3 par extra sÄ att jag klarar mig och till nÀsta gÄng jag Äker till London igen.
 
Tjejer ni som köper Ardell fransar och Mac, ni kommer att Ă€lska dessa! Dom Ă€r sĂ„ himla mjuka och ser naturella ut. Åker ni till London till Primark testa dĂ„ dessa, jag lovar ni kommer inte att Ă„ngra er. Oj vilket lĂ„ngt inlĂ€gg det blev nu.