sÄ, har suttit med lilla syrran i luren dom senaste tvÄ timmarna. vi planerade inför vÄr semester ihop & shoppade nya badklÀder. hittade massor av lÀckra baddrÀkter med det dÀr lilla extra. det blir ingen bikini för den hÀr lilla valrossen i Är ! (ska skriva sen ett separat inlÀgg med tips pÄ snygga baddrÀkter för er med hull pÄ magen)
 
sommaren Àr alldeles runt hörnet & jag blir allt mer otÄlig. 3 veckor utomlands med lilla syrran vÀntar. SJUKT NICE. vi har aldrig tidigare Äkt pÄ semester sjÀlva, sÄ det kommer att bli SJUKT KUL med en systerlig semester. det enda som ger mig Ängest & som fÄr mitt hjÀrta att skaka Àr att Brownie inte ska med, vi Äker ALLTID pÄ semester ihop och sen sÄ har vi faktumet att vi aldrig har varit utan varandra i mer Àn 1 dag. detta kommer helt klart att bli en utmaning för mig. ska inte tÀnka pÄ det för mycket nu för risken finns att jag Ängrar mig & avbokar hela skitet. so enough.  
 
vi kommer att stanna nÄgra dagar hos pappa i Serbien sen vidare till en annan varm destination. Om det blir Turkiet eller Bulgarien vet vi inte Àn. i juli sÄ sticker vi !