"Har du inte många plånböcker redan? Du har ju 2 MK en beige o svart. Hur har du råd med så mkt dyrt? Du måste spendera tusentals kronor på saker. LV keypoch, korthållare, dina leopardskor från zalando, chanel saker osv. Betalar din kille allt oxå eller ? :/ "
 
 
Jag vet inte varför människor känner behovet av att spekulera i andras ekonomi. Frågar ni också främlingar på stan hur dom har råd med visa grejer ? För helt ärligt ingen av er känner mig, många av er som har läst min blogg länge vet att jag hatar att prata om pengar. Jag vägrar diskutera pengar & ekonomi. Jag anser att det har ingen med att göra och vad var och en gör & väljer att spendera dom är ENBART DERAS ENSAK & ingen annans. Den som jobbar & sparar kan. Men detta verkar helt klart vara ett het ämne & en återkommande fråga inte bara i min blogg/instagram utan även många andra tjejers som väljer att spendera sina pengar på ”finare” saker. Varför människor ska spekulera & snoka så himla mycket förstår jag mig inte på. Jag tycker att det är osmakligt och helt rent utsagt jävligt oartigt.
 
För helt ärligt det krävs inte ett geni för att lista ut att man måste faktiskt inte vara rik för att köpa Chanel smink varje vecka, eller en Louis Vuitton väska ett par gånger om året. Det gäller bara att investera sina pengar RÄTT. Spara och slösa på det man tycker är värt , köp med BRA grejer istället för små skit lite här & där. Visa väljer att spendera sina pengar på konserter, cigg, sprit & mat. Jag väljer istället att spara mina pengar & planera mina kommande köp, jag är inte den som går ut & festar, fikar varje dag eller äter ute varje dag på olika restaurang. Jag väljer att prioritera min shopping & i visa fall resor.
 
Självklart har jag också en underbar generös man som skämmer bort mig då & då med fina presenter, men inte alltid och det är för att JAG inte vill. så nej min man står inte för min ”lyxiga” shopping det gör JAG. inte för att det är någonting fel med det utan för att jag föredrar att köpa det med mina EGNA pengar.  jag jobbar hårt för allt det jag har. 
 
Kärlek ♥