"Har du inte mÄnga plÄnböcker redan? Du har ju 2 MK en beige o svart. Hur har du rÄd med sÄ mkt dyrt? Du mÄste spendera tusentals kronor pÄ saker. LV keypoch, korthÄllare, dina leopardskor frÄn zalando, chanel saker osv. Betalar din kille allt oxÄ eller ? :/ "
 
 
Jag vet inte varför mĂ€nniskor kĂ€nner behovet av att spekulera i andras ekonomi. FrĂ„gar ni ocksĂ„ frĂ€mlingar pĂ„ stan hur dom har rĂ„d med visa grejer ? För helt Ă€rligt ingen av er kĂ€nner mig, mĂ„nga av er som har lĂ€st min blogg lĂ€nge vet att jag hatar att prata om pengar. Jag vĂ€grar diskutera pengar & ekonomi. Jag anser att det har ingen med att göra och vad var och en gör & vĂ€ljer att spendera dom Ă€r ENBART DERAS ENSAK & ingen annans. Den som jobbar & sparar kan. Men detta verkar helt klart vara ett het Ă€mne & en Ă„terkommande frĂ„ga inte bara i min blogg/instagram utan Ă€ven mĂ„nga andra tjejers som vĂ€ljer att spendera sina pengar pĂ„ ”finare” saker. Varför mĂ€nniskor ska spekulera & snoka sĂ„ himla mycket förstĂ„r jag mig inte pĂ„. Jag tycker att det Ă€r osmakligt och helt rent utsagt jĂ€vligt oartigt.
 
För helt Ă€rligt det krĂ€vs inte ett geni för att lista ut att man mĂ„ste faktiskt inte vara rik för att köpa Chanel smink varje vecka, eller en Louis Vuitton vĂ€ska ett par gĂ„nger om Ă„ret. Det gĂ€ller bara att investera sina pengar RÄTT. Spara och slösa pĂ„ det man tycker Ă€r vĂ€rt , köp FÅ med BRA grejer istĂ€llet för smĂ„ skit lite hĂ€r & dĂ€r. Visa vĂ€ljer att spendera sina pengar pĂ„ konserter, cigg, sprit & mat. Jag vĂ€ljer istĂ€llet att spara mina pengar & planera mina kommande köp, jag Ă€r inte den som gĂ„r ut & festar, fikar varje dag eller Ă€ter ute varje dag pĂ„ olika restaurang. Jag vĂ€ljer att prioritera min shopping & i visa fall resor.
 
SjĂ€lvklart har jag ocksĂ„ en underbar generös man som skĂ€mmer bort mig dĂ„ & dĂ„ med fina presenter, men inte alltid och det Ă€r för att JAG inte vill. sĂ„ nej min man stĂ„r inte för min ”lyxiga” shopping det gör JAG. inte för att det Ă€r nĂ„gonting fel med det utan för att jag föredrar att köpa det med mina EGNA pengar.  jag jobbar hĂ„rt för allt det jag har. 
 
KĂ€rlek â™„