❀ PARIS DAG 3: I söndags fyllde jag Ă„r, vi sov ut lite extra och vaknade vid 9. Började dagen med brunch pĂ„ LadurĂ©e pĂ„ Rue Royale. Jag bestĂ€llde mini burgare med sallad vid sidan om & super goda french fries. SĂ„ himla gott. 
 
Vi Äkte sedan vidare till andra sidan av stan till Pont de Arts för att hÀnga vÄrt fina kÀrlekslÄs & lÄsa in vÄr kÀrlek, taxi chauffören som körde oss var sÄ himla snÀll. Han bjöd pÄ franska choklad praliner & satte pÄ romantisk fransk musik. Att stÄ pÄ Pont de Arts med Brownie vid sidan om var magisk, det var sÄ himla romantisk pÄ alla möjliga sÀtt. Paris Àr verkligen kÀrlekens stad.  Man blev lite extra varm inombords nÀr man sÄg alla paren som stod dÀr och kysstes & tog bilder. Utsikten frÄn bron var helt magisk, sÄ jÀkla synd att brons "vÀggar" sakta men sÀkert har börjat rasa. Det hÀnger alldeles för mÄnga lÄs pÄ den och tydligen sÄ klarar inte "vÀggarna" av det. Brownie & jag fick kÀmpa för att hitta en lagom bra plats att hÀnga vÄrt lÄs pÄ. Men det blev bra och fin som den Àr,  stack den ut frÄn mÀngden. Sedan var det bara att kasta nyckeln i den stora floden. Au revoir !
 
Eftersom det var söndag & det mesta var stÀngt Äkte vi frÄn Pont de Arts vidare till Eiffel Tornet för lite turism. Galet sÄ mycket folk det var dÀr. Vi orkade inte med all folk sÄ vi Äkte vidare till  Champs Elysees för lite shopping & födelsedags middag pÄ Ladurée. 
 
 Ladurée affÀren pÄ Rue Royale.
Brunch pÄ Ladurée pÄ Rue Royale.
Köpte med mig nÄgot litet, nej det Àr inte Macarons ! 
 
Pont de Arts. (The Love bridge ♄)