Too Faced melted "Chihuahua" Àr Àntligen med i min lÀppstift samling Àven om den hÀr fÀrgen inte var mitt första handsval. Melted lipstick Àr en upplevelse i sig, dom flesta av oss Àr inte vana vid en lÀppstift pÄ lÀppglanstub. Too Faced melted lipstick har i stort sett samma funktion som ett lÀppglans minus den kladdiga smörjan som lÀppglanser har & den transparenta fÀrgen. Too faced melted lipstick Àr otroligt pigmenterade & man kan blanda den med andra fÀrgen & fÄ fram ruskigt snygga nyanser efter smak.
Du trycker pÄ den lÀtt för att fÄ ut fÀrgen ur tuben nÀr du ska applicera den pÄ lÀpparna. Den svampliknande applikator kÀnns som en len kudde mot lÀpparna. Det bÀsta av allt Àr att man behöver inte oroa sig över att den överflödiga fÀrgen som inte hamnade pÄ lÀpparna ska rinna ut dÄ den "svamp" liknande applikator absorberar till sig den överflödiga fÀrgen. SÄ bara det Àr ett stort plus i kanten, jag menar man vill ju inte att skitet ska rinna ut mer Àn vad man tar pÄ lÀpparna.
 
Jag köpte min hos CrayCray.se för nÄgra veckor sen & sedan dess har dom hunnit fÄ in 4 nya fÀrger sÄ numera har dom 12 att vÀlja mellan ! TrÄkigt nog Àr "Fig" inte en av dom, kanske Àr den fÀrgen inte menat för mig. Lol.