Dom flesta av er kanske minns mitt inlÀgg om Rougue Louboutin nagellacket jag bloggade om i somras ? Jag var sjukt besviken pÄ kvalitén & svor pÄ att inte köpa fler. okej, jag tar tillbaka allt jag skrev.
 
nja okej inte riktigt allt , för det röda lacket var VERKLIGEN dÄlig. dom satsade vÀl helt enkelt pÄ utseende & förpackning i början men insÄg vÀl att det funkar inte i lÀngden.
 
deras nude kollektion har jag försökt motstÄ lÀnge nu men kunde inte hÄlla mig lÀngre & köpte 2 lack ur deras nude kollektion. och jag Àr sÄ glad att jag gjorde det för dom har sedan första nagellacket verkat förbÀttra kvalitén pÄ nagellacket. jag mÄlade naglarna i "La Favorita" & hade det i hela 2 veckor utan att det skalades av. Nagellacket satt som ett berg pÄ naglarna. Trots att jag har diskat, stÀdat & gjort att möjligt höll lacket sig pÄ naglarna glansigt hela vÀgen tills jag tog bort det.
 
NU snackar vi ÄNTLIGEN kvalitĂ©. Ska man betala nĂ€stan 500 kr för ett nagellack sĂ„ ska det sitta som ett berg pĂ„ naglarna genom allt. Och nu snackar vi inte mĂ„la naglarna med 3 - 4 lager, med Louboutins nagellack rĂ€cker det oftast med 1 ibland 2 lager just för nagellacket Ă€r tjock & vĂ€ldigt tĂ€ckande.