I helgen tittade Brownie & jag pÄ Fifty Shades av Grey. Jag hade inga höga förvÀntningar men jag ville sÄ gÀrna se vad det Àr som har fÄtt alla brudarna att go bananas, hÀr ska man inte lÀngre hitta sig en Mr. Right en Mr. Grey ska man ha. HÀr vill vi inte Àlska , vi vill bli fucked - hard. Dejta mÀktiga mystiska kostymklÀdda mÀn med röda rum & stora herrgÄrdar.  MissförstÄ mig inte jag Àlskar sex - speciellt med min man. Men inte nÀr det involverad att bli piskad, bunden & tvingad till oralsex i en halvtimme. Fuck me hard, men behandla mig som drottningen jag Àr.
 
Jag förstÄr det Àr en kvinna som ligger bakom dessa "fantastiska" fenomen böcker. Kvinnor & porr Àr tabu. Vi ska inte snacka om det och Ànnu mindre titta pÄ det. SÄ hÀr har en kvinna suttit & skrivit böcker men tusentals sidor om sex fantasier. MÄnga kvinnor kÀnner nog igen sig pÄ ett eller annat sÀtt, kanske inte just att bli bunden & piskad men som i mitt fall & mÄnga andra kvinnor : drömmen att hitta sin bad boy men samtidigt Mr. right, Mr everything, mannen i ditt liv som tar dig med storm och allra bÀst att fÄ vara just den kvinnan som förÀndrade honom, som förvandlade en bad boy till en exceptionell man. 
 
HÀr ser man oskuldsfulla Anastasia bli hopplöst förÀlskad i en sadist aka Mr. Grey. Han har aldrig Àlskat i sitt liv men det Àr okej för han "fuckar , hard" , eller hur ? Han har en cocktail av olika issues men det fÄr man stÄ ut med för han Àr ju sÄ snygg, charmig, mystisk & spÀnnande - det bÀsta av allt Àr ju att han tar henne med storm Àven om han skrÀmmer skitet ur henne. Förtrollad som Anastasia Àr inleder hon ett destruktiv kÀrleksförhÄllande med Mr. Grey, ett förhÄllande som hon egentligen inte vill ha men som hon samtidigt Àr sÄ nyfiken pÄ & sÄ hopplöst förÀlskad som hon Àr sÄ gÀrna vill tro att hon kan vara den som förÀndrar honom. Ett förhÄllande som gÄr ut pÄ att ge & ta emot - BOKSTAVLIGEN.  Anastasia Àr inget offer , hon gör inget hon egentligen inte vill, eller ?
 
Vilken jÀvla skit film. Fifty Shades of Crap !