I veckan kom det ett paket från Reddville Shesocial som jag faktist har sett väldigt mycket fram emot. I lådan låg det två hårvårdsprodukter från Ogx - Argan Oil Of Morocco shampoo & conditioner som är deras senaste nyhet! Vilket är perfekt för mitt hår efter en inte så hård vinter men ändå. OGX finns i sex olika serier med unika & härliga dofter. Produkterna är ganska nya på marknaden & finns än så länge att köpa på utvalda ställen så som på Lyko & kostar 119 kr/st. En flaska innehåller hela 385 ml.
 

OXG produkter är särskilt framtagna för att ge maximal vård åt ditt hår & innehåller de hetaste och trendigaste ingredienserna som finns på marknaden. Formulan är skonsam mot både hår & hårbotten och alla produkterna är SLS (ett ämne som uttorkar håret & kan irritera hårbotten) och parabenfria.
 
Så här fungerar: 
 
Argan Oil Of Morocco Shampoo
Denna dyrbara blandning av arganolja från Marocko återställer och stärker ditt hår till silkeslen perfektion. Den hjälper till att skydda ditt hår från värmestyling och UV-skador.
 
 
Argan Oil Of Morocco Conditioner
Skäm bort dina sinnen och ditt hår! Denna förnyande formula stärker och mjukar upp håret samtidigt som den utjämnar och gör ditt hår silkeslent.