- Jag  Ä L S K A R colombiansk, cubansk & argentinsk dialekt. Seriöst besatt av det. Jag får öron orgasm varje gång jag hör någon Colombianare prata min värld stannar seriöst upp..Haha.. Det är så himla sexigt på alla möjliga vis. Colmbianska dialekten absolut D Ö R jag för. Jag kan sitta och titta på colombianska dokusåpor bara för att höra dom prata. 
 
- Jag är en sucker för coola t-shirts & hoodies med stilrena quotes & designs på. Älskar. 
 
- Jag följer slavisk flera spansktalande kartell dokusåpor, jag fascineras av dom. Medan visa av er endast har hört talas om knarkkungar som Pablo Escobar & El Chapo så finns det många fler.  Jag är inte förtjust i droger men samtidigt tycker jag att det är sjukt intressant och spännande. 
 
- Jag älskar att stalka snygga brudar på insta, "var har hon köpt sin snygga t-shirt", "hur kan man vara så snygg", "hur gör hon för att få sminket att se så snygg ut", "vilken locktång använder hon"... varför är hon så snygg ? 
 
- Jag hatar att prata i telefon, jag avskyr onödiga "jag är på väg hem från jobbet" samtal. Den enda gången jag pratar i telefon är när det är något super viktigt eller med mamma & pappa för att kolla att dom mår bra. Men att sitta & prata i telefon i flera timmar om onödigt skit , det händer inte. 
 
- Jag hatar att lägga pengar på mat & sprit det är något som verkligen ger mig ångest. Jag är väldigt snål när det kommer till mat och det är just därför jag sällan äter ute. Jag föredrar 100 gånger att lägga 500 på bio eller en ny parfym. Har aldrig därför riktigt förstått mig på människor som fikar 10 gånger i månaden, äter på restauranger ett par gånger i veckan , köper hem hämtmat och äter mängder med läsk, godis & choklad.