I lördags så åkte jag över till Köpenhamn med mina fina vänner, lilla syster och min Brownie. Vi hade planerat en hel dag på Tivolit som är ett måste under julen! Även om vädret inte var det finaste så hade vi tur att det inte regnade en enda gång. Tivolit var så himla fint jul dekorerat med massor med granar, juldekorationer och med hundratusentals ljus som lyste upp hela tivolit. I år har dom för första gången dekorerat tre stora träd med totalt 60.000 ljus som lyser upp träden när mörket slår ner.  Träden ser helt fantastiska ut och man får en känsla av en ljusregn när man står under. 
 
Om ni inte har varit på tivolit så tycker jag att ni ska ta närmsta tåg dit för det är det absolut värt  ! Tivolit är för både vuxna som små, man behöver inte åka dit för att åka karuseller det finns så himla mycket att se,  njuta av och massor med gott att smaka på. 
 
. . . . . 
 
T I P S !
 
Inträdet kostar 120 dk (ca 150 svenska) men ett tips är att köpa sin biljetter i förväg genom skånetrafiken för då får man 25% på sina biljetter - detta upptäckte jag inte förän jag satt och skrev detta inlägget tråkigt nog ! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
MIN FINA MAN ! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
AMAZING LIGHT TREES
 
 
 
 
LOVE OF MY LIFE ! ♥
 
 
 
 
 
BEAUTIFUL BLOOMS