Loreal Purify mask ♄ Loreal Glow mask ♄ Loreal Exfo mask ♄
Elizavecca Milky Piggy mask ♄ Dr. Brandt Magnetight
 
innehÄller * Adlinks
 
Jag har alltid varit en ansiktsmask junkie men för snÄl för att köpa det ofta. Nu Àr jag inne i en period dÀr jag experimenterar hejvilt med olika ansiktsmasker. Den senaste tiden har mÀngder med olika ansiktsmasker slÀpps pÄ marknanden sÄ jag har inte riktigt hunnit med. Ovanför Àr min top tre lista pÄ ansiktsmasker jag vill kleta in ansiktet med. Har lÀst sÄ mycket gott om Loreals ansiktsmasker som ska vara bra och dessutom sÄ kan man kombinera alla 3 tillsammans pÄ olika delar av ansiktet.
 
Elizavecca Milky Piggy ansiktsmask kommer frĂ„n ett koreanskt mĂ€rke och har lyckats göra sig kĂ€nd för dens skit roliga och udda utseende. Man har sett den precis överallt pĂ„ Instagram & det var först dĂ€r jag fick syn pĂ„ den. Har sedan dess kollat pĂ„ 100 olika reviews pĂ„ Youtube. Slog Ă€ntligen till pĂ„ den igĂ„r och nu vĂ€ntar jag ivrigt pĂ„ att fĂ„ hem den. Återkommer senare med recension nĂ€r jag har fĂ„tt hem den & prövat den. 
 
Dr. Brandt Àr bara en av de mÄnga olika mÀrken som har slÀppt magnetisk ansiktsmask. TÀnk dig en ansiktsmask som tas av helt utan klet och vatten, det enda du behöver Àr en liten magnet! Nu har inte jag hittat nÄgra svenska ÄterförsÀljare pÄ Dr. Brandt ansiktsmask men om den inte redan finns ute nu sÄ kanske den förhoppningsvis kommer inom kort tid till svenska Sephora. 
 
Ni hittar alla ansiktsmaskerna i lÀnkarna ovanför.