Sommaren Àr i stort sett över & jag har sett fram emot att fÄ hem en ny TB box.  Jag fick hem mÄnadens TB box förra veckan fylld med 9 godingar, denna gÄngen nÄgot litet ocksÄ att ge till mannen min. Alltid lika spÀnnande med nya skönhets produkter. Ser fram emot att fÄ testa Ziaja bronze face cream Àven om det inte Àr en nyhet som resten av produkterna. 
 
 
â–čPolice To Be Rose Blossom & To Be Rebel parfym 
Har lÀge varit nyfiken pÄ dessa parfymer - anledningen ? Jo deras coola dödskalle flaskor. SÄ jag blev super glad att jag har fÄtt chansen att prova den. 
  
â–čHawaiian Tropic After Sun Body Butter
HjĂ€lper dig att behĂ„lla solbrĂ€nnan lĂ€ngre med Hawaiian Tropics krĂ€miga body butter med exotisk kokosdoft. Återfujtar och ger nĂ€ring till hunden under 12 timar och har en kylande effekt pĂ„ solutsatt hud. Kan anvĂ€ndas Ă„ret runt för extra Ă„terfuktning. 
 
â–čDeborah Milano Formula Pura Mascara
En mascara som ger volym berikad med arganolja, vitamin E och oliveoljevax som skyddar och stÀrker fransarna. Fri frÄn parabener, silikoner, paraffin, alkohol, mineraloljor & parfym. Finns i 3 olika nyanser.
 
â–čDeborah Milano Formula Pura Nagellack
Nagellack med 80% naturligt innehÄll. Nagellacket Àr "Five free", vilket innebÀr att det Àr fritt frÄn de 5 hÀlsovÄdliga kemikalier som vanligtvis förekommer i nagellack. InnehÄller inte Toluen, Dibutyl Phthalate (DBP), Formaldehyde, Formaldehyd resin eller Kamfer.
 
â–čDeborah Milano Formula Pura LĂ€ppstift
ett lÀppstift med rika pigment och en mjuk Äterfuktande formula baserad pÄ de naturliga ingredienserna sheasmör, aprikosolja, roseshipolja och arganolja. Finns i 14 snygga nyanser jag fick nyansen nr 10, vilket Àr ett rött lÀppstift. 
 
 
â–č BaByliss Paris Foundationsvamp
en foundationsvamp med handtag med 3 olika sidor, en spetsig sida för att tÀcka ojÀmnheter, en platt sida för mörka ringar under ögonen och nÀsvingar, och en stor sida för resten av ansiktet. 
 
â–čMiyo Five Points Palette
Den hÀr paletten Àr min favorit, jag Àlskar fÀrgerna sÄ himla snygga ! 5 skuggor i 5 nyanser i olika stilar. Paletten finns i 7 olika fÀrgkombinationer. 
 
â–čZiaja Subtle Bronze Face Cream
MisstÀnker att den hÀr ansiktskrÀmen kommer att bli min rÀddning under hösten. Ziaja Àr en ansiktskrÀm som ger en naturlig , lÀtt solbrun ton men ocksÄ Äterupplivar, Äterfuktar och skyddar trött hud. Perfekt för trött hud och anpassad för alla hudtyper. 
 
 

InlÀgget innehÄller pressutskick, men tankarna & Äsikterna Àr helt mina. * Adlinks