perfekta ansiktskrÀmen inför hösten tÀnkte jag nÀr jag fick syn pÄ den oranga lilla burken. Enligt beskrivningen sÄ lovar den naturligt solbrÀnt utseende med glöd, Äterfuktning och ska förhindra huden frÄn uttorkning & att huden ska se trött ut. Vad den dÀr emot gör mot torr hy ÄterstÄ att se.
 
KrÀmen har ingen fÀrg och Àr vit som de flesta krÀmer men har en skön doft. Den Àr lÀttflytande och tunn i konstistensen - det gillar jag. VÀldigt lÀtt att applicera pÄ ansiktet och kÀnns inte alls av. Men vit som krÀmen sÄ fick jag heller ingen fÀrg pÄ ansiktet, och tro mig jag satt förvÀntansfull i tvÄ timmar och vÀntade pÄ lite skillnad men nÀ, mitt ansikte fick ingen glöd och förblev i samma fÀrg. inte ens gnuta glöd fick jag. 
 
Jag hade inga stora förhoppningar men jag trodde verkligen att man skulle fÄ se lite skillnad iallfall pÄ huden men inget hÀnde, what so ever  Jag kommer att fortsÀtta att anvÀnda den och ser fram emot att fÄ se vilka reslutat den ger i framtiden. Burken kostar 49 kr och finns att klicka hem hÀr. 
* Adlinks