innehÄller * Adlinks
 BALMAIN HÅRVÅRDSERIE
 
. . . . . . . 
 
Detta Àr vad man kallar couture för hÄr. Jag upptÀckte först Balmain Hair Couture 2014 av en slump - ett Är senare efter lanseringen. Sedan lanseringen 2013 har produktserien vuxit rejÀlt frÄn de ursprungliga sex produkterna som först lanserades.  Idag bestÄr deras hÄrvÄrdsserie av bland annat saltvatten, stylingsverktyg, torrschampo, solskydd, hÄrgel och hÄrmasker, precis allt du behöver för ditt hÄr.  Balmain Hair Couture Àr speciell framtagen för att stÀrka hÄret , skydda mot yttre pÄverkan och frÄn vÀrmeverktyg samtidigt som det ger hÄret en fantastisk glans, volym och doft. Balmain har utvecklat den ultimata lyx hÄrvÄrdsserien som tack vare sina unika egenskaper snabbt blivit en favorit hos mÄnga. Jag tror utan nÄgra tvivel som helst att Balmains hÄrvÄrdsprodukter har fÄngat folks uppmÀrksamhet tack vare namnet , om produkterna Àr vÀrda pengarna eller inte kan diskuteras.
 
För mig Àr förpackning helt perfekt - svart och vitt, det kÀnns sÄ rÀtt men ocksÄ enkelt och luxöst. Produkterna har utan tvekan en av de bÀsta dofterna jag nÄgonsin har stött pÄ.  Och Àven om jag skulle vilja hylla alla produkterna sÄ har jag bÄde ris och ros för dom. Visst funkar dom bra med dom Àr inte fantastiska, dom Àr inget utöver det ovanliga. TyvÀrr. 
 
 
Balmain hÄrvÄrd finns att köpa hÀr & hÀr. 
 
 
 
Moisturizing Shampoo 
Ett parabenfritt schampo som varsamt rengör och tillför nĂ€ring till torrt och skadat hĂ„r. Återfuktar, ger nĂ€ring och Ă„teruppbygger hĂ„rets styrka frĂ„n insidan. Jag har ganska lĂ„ngt och tjock hĂ„r och kan inte anvĂ€nda vilket schampo som helst sĂ„ jag hade inga större förvĂ€ntningar nĂ€r jag prövade Balmains Volumee schampo. Visst doftade mitt hĂ„r super gott och kĂ€ndes ganska mjuk efterĂ„t men nĂ„gon större skillnad kunde jag inte se, förutom att mitt hĂ„r kĂ€ndes en aning torr. Jag tycker annars om förpackning men jag önskar att den vore mindre "trög", ibland har jag upplevt att det har varit lite svĂ„rt att fĂ„ ut schampon. Förutom det sĂ„ rĂ€cker en klick lĂ„ngt.
InnehÄll: 200 ml | Pris: 219:-
 
 
Session Spray Strong 
Ett hÄrspray som luktar gudomligt precis som alla andra Balmain hÄrvÄrdsprodukterna. HÄrsprayen har lÄng hÄllbarhet som ger glans och volym. Och som dessutom skyddar hÄret mot fuktighet. 
InnehÄll: 300 ml | Pris: 249:-
 
 
Argan Moisturizing Elixir ( travel size )
NÀr jag köpte min guldiga Balmain hÄrborste sÄ fick jag med Balmains Argan Moisturizing Elixir i resestorlek, som Àr ett ekologiskt mjukgörande elixir eller serum med arganolja som tillför glans, Äterfuktar och hjÀlper skadat hÄr att ÄterhÀmta sig. Detta ska vara en koncentrerad version av Silk parfym som har i stort samma funktion pÄ hÄret. Detta gillade jag extra mycket Àven om jag inte Àr alls van att smörja in mitt hÄr med serum och liknande. 
InnehÄll: 20 ml / 100 ml  | Pris: 79:- / 269:- 
 
 
 
 
 
 
Silk Perfume 
Ett fantastisk vÄrdande hÄrparfym som reder ut och reparerar skadat hÄr, ger lÄngvarig glans och skydd mot yttre skador.  InnehÄller ren ekologisk arganolja, jojobaolja och silkesproteiner som ger hÄret en lÀtt sidenmatt resultat. Silk Perfume har en svÄr doft att beskriva, den har en elegant doft samtidigt som den doftar lyx. Basdofterna i Silk Perfume Àr av Balmains karaktÀristiska inslag som Äterfinns i mÄnga av deras parfymer. Vit mysk, gardenia , jasmin och ylang-ylang. 
 
Det hÀr Àr som mÄnga andras utan tvekan min favorit och Àr redan inne pÄ andra flaskan. Jag Àr en av dom som Àlskar att bÀdda in hÄret med hÄrparfym. HÄrparfymer kan vara lite jobbiga att anvÀnda,  i mÄngas fall Àr det lÀtt hÀnt att hÄret blir fettigt och stripigt.  Men det gÀller att veta hur man anvÀnder en hÄrparfym. Eftersom Balmains hÄrparfym innehÄller olja Àr det viktigt att anvÀnda den sparsamt, inte spruta pÄ nÀra hÄll och endast spruta pÄ lÀngderna och undvika hÄrbotten.  Silk perfume finns ocksÄ att köpa i travel size. 
InnehÄll: 200 ml | Pris: 249:- / 79:-
 
 
Silk Perfume Vapourizer
NÀr jag köpte min första flaska av Balmains hÄrparfym sÄ var det en sjÀlvklarhet för mig att köpa till den tillhörande spraypumpen som Àr speciellt framtagen för Silk Perfume flaskan. En lyxig pump som inspirerats av fransk parfymdesign. Kanske en aning onödigt men sÄ vÀrt det. 
Pris: 99:-
 
 
 
 
 
Golden Spa Brush
Det hÀr Àr utan tvekan min finaste hÄrborste jag Àger , om den Àr lika bra som min guldiga Tangel Teezer Àr för tidigt att sÀga. Balmains Guldiga hÄrborst Àr en handgjord lyxig limited edition borste med 24 karats guldplÀtering, med svinborst och silikonborst.  Borsten rengör hÄret samtidigt som den har en masserande effekt vilket ger ökat blodflöde till hÄrrötterna. Enligt beskrivningen sÄ ska detta vara en limited edition men om man ska vara helt Àrlig sÄ tror jag det Àr nÄgot dom bara anvÀnder sig av för att "sÀlja in " det mer. HÄrborsten dök upp första gÄngen julen 2015 sedan julen 2016 och sedan dess har den alltid funnits som en del av deras sortiment iallafall hos Eleven och nu Lyko.
Pris: 1499:-
 
 
Balmain Hair Extension Brush 
En hÄrborste med trÀhandtag och vildsvinsborst som Àr speciellt framtagen för löshÄr, men som ocksÄ funkar pÄ vanligt hÄr. Kvalitén pÄ den hÀr borsten Àr rent ut sagt usel , och det jag skulle kalla "Kina kvalité". För det första sÄ tÄl inte borsten en enda droppe vatten för dÄ spricker fÀrgen och gÄr av, vilket dÄ kan göra det lite svÄrare att rengöra borsten. Borsten funkar bra att borsta hÄret med, dock inget jag rekommenderar att lÀgga pengarna pÄ. Spara dina pengar och köp Balmains "Silk Perfume istÀllet !
Pris: 179:-
 
 
 
THE GOLDEN BRUSH HITTAS HÄR.