EN SELFIE INNAN KVÄLLENS SLUT 
 
. . . . 
 
Heey pĂ„ er! ♄ Jag vet att jag inte uppdaterar sĂ„ ofta som nĂ„gra av er kanske vill. Men jag föredrar att lĂ€gga ner tid pĂ„ bĂ€ttre, lĂ€ngre och vĂ€l gjorda inlĂ€gg. :) 
 
IgÄr drog Malmöfestivalen igÄng men vi valde att bojkotta det helt och Äkte istÀllet över till Köpenhamn för att se Lil Wayne upptrÀda pÄ tivolit. Vi var ett helt gÀng som Äkte för att titta pÄ Lil Wayne, dessvÀrre var det en totalt flopp. Jag har aldrig varit sÄ besviken i hela mitt liv pÄ en artist, han var sjukt seg och hög som ett höghus pÄ samma gÄng. Det gjorde det inte heller bÀttre att tivolit var fullproppad sÄ det var hur mycket folk som helst sÄ man knappt kunde röra sig. Men vi höll ut och tittade pÄ hela showen frÄn början till slut, sedan blev det en kort runda pÄ tivolit innan stÀngning.
 
I onsdags var Brownie och jag tillsammans med tvÄ andra par pÄ biopremiÀren av Annabelle 2,  som jag har lÀngtat innerligt till. Och jÀvlar sÄ bra den var! Hoppade upp frÄn min stol och höll för ögonen ett antal gÄnger att det var inte roligt alls, haha men det Àr det som Àr menningen att man ska bli rÀdd ! Annabelle 2 var iallafall grymt bra och bÀttre Àn första filmen. SÄ har ni inte sett den sÄ tycker jag att ni ska se den ! :) Hel klart sevÀrd.