inlÀgget innehÄller * Adlinks
 
GLAMGLOW SUPERMUD & GRAVITYMUD
 
 
Efter att ha sett x antal hyllningar och Youtube recensioner frĂ„n Glowglam klickade jag hem en tvĂ„ stycken av deras ansiktsmasker "supermud" och "gravitymud" som Ă€r en peel of mask. Jag köpte dom i den minsta storleken för att först pröva mig fram för att se om det var nĂ„got för mig eller inte, för att sedan kanske slĂ„ till pĂ„ den stora burken.  GlamGlow beskrivs som en 10-minuters professionell ”ansiktsbehandling pĂ„ burk”. Och anvĂ€nds bakom kulisserna i Hollywoods underhĂ„llnings, musik & mode industri pĂ„ kĂ€ndisar. 
 
Jag har redan hunnit anvÀnda Supermud 3 gÄnger och jag Àlskar den ! Det enda jag inte var sÄ förtjust i början var den starka doften. NÀr jag först öppnade upp burkarna sÄ hade jag svÄrt för doften, dom luktade sÄ himla stark att det gav mig huvudvÀrk ! Men med tiden sÄ blev jag ganska snabbt van vid lukten.
 
 
 
 GLAMGLOW MINI SIZES
 
 
 
Super Mud Ă€r kliniskt utvecklad av GlamGlows dermatologer för att förebygga alla problem som kan uppstĂ„ i huden. Masken Ă€r framtagen med Acnecidic-6ℱ, en blandning av sex AHA och BHA-syror i en perfekt pH-balans som rengör pĂ„ djupet samtidigt som den minskar synligheten av porer, pigmentförĂ€ndringar och blemmor. Den innehĂ„ller Ă€ven Activated-X Charcoal, en kol i absorberande form som drar till sig 500 gĂ„nger sin egen volym av giftiga substanser som finns i huden. Den lugnar Ă€ven irriterad hud vid utslag frĂ„n rakhyvel och inĂ„tvĂ€xta hĂ„rstrĂ„n.
 
Redan efter första gÄngen jag anvÀnde masken upplevde jag att min hy sÄg klarare, renare ut och den kÀndes mycket lenare och jÀmnare Àn tidigare. I början pirrar det lite skönt i huden samtidigt som det svider pÄ ansiktet nÀr man applicerar leran och man kÀnner verkligen hur orenheter dras ut ur huden. Men resultatet Àr sÄ himla bra. Doftar som lakrits och i början kan doften vara lite besvÀrlig men det gÄr över. Hitills har jag den lilla burken rÀkt till 3 omgÄngar och rÀker nog till 3 kanske 4 gÄnger till. Hur som haver nÀr denna lilla rackaren Àr slut sÄ ska jag genast köpa den i full size. 
 
 
 ALLA GLAMGLOW ANSIKTMASKER FINNS ATT KLICKA HEM ▾ HÄR
 
 
 
 
GlamGlow Gravitymud Firming Treatment - Ă€r en behandlande peel of lermask som ger huden en plumpad och frĂ€sch kĂ€nsla! Berikad med Mega-Targeted ingredienser samt TEAOXI ℱ Marshmallow + lakritslöv för att slĂ€ta ut hudens struktur och samtidigt boosta hĂ€lsosam lyster. VĂ„rda och ge nĂ€ring pĂ„ djupet. Gravitymud ska fĂ„ din hud att kĂ€nnas fastare och mer upplyft.
 
Jag Àlskar hur den hÀr masken luktar bara marshmallow, sÄ himla go!  Första gÄngen jag pröva supermud sÄ mÀrkte jag inte nÄgon större skillnad pÄ min hy förutom att masken spÀnde till lite nÀr den vÀl hade torkat. Har sedan dess hunnit pröva den Ànnu en gÄng och dessvÀrre mÀrkt att den inte gör nÄgon större skillnad pÄ mig. SÄ denna kommer jag inte att köpa igen.  I början Àr ansiktsmasken vit nÀr den sedan har torkat pÄ ansiktet fÄr den en "silvrig" chrome look. NÀstan sÄ att man ser ut som "The silver surfer" frÄn Fantastic four filmen. En annan sak Àr att man inte fÄr snÄla med masken för dÄ blir den för tunn pÄ ansiktet och blir dÄ bara jobbig att fÄ bort.
 
 
SMELLS LIKE YUMMY MARSHMALLOWS 
 
 
  BECOME A GLAMAHOLIC