TEQUILA IS ALWAYS A GOOD IDEA 
 
 
Favorit drinken i vårt umgänge är utan tvekan vår påhittade Piña Colada tequila drink. Den har under hela sommaren varit vår "go to" drink för annars brukar det vara Strawberry Daiquiri. Till min väns födelsedagsfest serverade jag massor med Piña Colada tequila ,  och lade till en extra ingrediens passión juice - och det blev minst lika gott !  Det livsfarliga med denna drinken är att den är så himla söt att man knappt känner av Tequilan. Så det är lätt hänt att man sveper i sig lite för mycket. Den ljuvliga blandningen av kokos och ananas (Piña Colada) tillsammans med passión frukt är den perfekta balansen.
 
 
Till festen råkade jag blanda allt för mycket av Piña Colada tequila så det blev en hel del över i kranen, så istället för att kasta det la jag in den i kylen över natten. Och gjorde isglassar av det dagen efter !  Resultatet ? Om inte denna isglass drar fram som en frisk fläkt i gommen, vet jag inte vad som gör det. Den här glassen har den perfekta sommarsmaken, exotisk och sötsyrlig på samma gång! Jag lovar ni kommer att älska det.
 
 
. . . . 
 
 
Här kommer receptet, fortsätt scrolla neråt. ▾
 
 
 
 WHAT YOU DO : 
( så här gör du )
Häll i tequila och juice i en kanna. Blanda ordentligt. Häll i glassformen och ställ i frysen. Låt de stå i frysen i några timmar eller till nästa dag.
 Receptet räcker till cirka 20 isglassar beroende på glassformens storlek. 
 
 
 
GLASSFORM FÖR 8ST GLASSPINNAR HITTAR DU ▸ HÄR.
 
 
 
YOU HAD ME AT TEQUILA