SPONSRAT INLÄGG

 

ALLTID REDO MED KNOCK UT

. . . .  

Jag bor i Malmö i en stad som jag brukade kÀnna mig trygg i. Men som sorgligt nog sedan ett bra tag tillbaka inte Àr den staden den brukade vara. Jag tror jag talar för mÄnga framför allt kvinnor, unga tjejer och Àldre mÀnniskor nÀr jag sÀger hur jobbigt det Àr att stÀndigt ha den kÀnslan av otrygghet och rÀdsla. Att man konstant Àr pÄ sin vakt och kollar över sin axel nÀr man gÄr av bussen eller stÄr och öppnar dörren till sin port. Som tjej kÀnner man sig inte sÀker pÄ gatorna om kvÀllarna inte ens mitt pÄ ljusa dagen utan att kÀnna rÀdslan av att bli pÄhoppad, vÄldtagen, rÄnad eller mördad. 

Bodyguard Àr en liten, smidig, licensfri men framför allt laglig förvarsspray som hjÀlper dig att kÀnna dig tryggare nÀr du Àr ute och pÄ ett effektivt sÀtt kan försvara dig. Bodyguards förvarsspray Àr godkÀnd av bÄde svenska och norska Polismyndigheten. Sprayen Àr lÀtt att bÀra med sig och enkel att förvara i fickan eller vÀskan och smidig att anvÀnda. 

Jag vÀgrar att lÄta mig begrÀnsas, jag vill kunna ta sena promenader pÄ kvÀllarna och gÄ ut med min hund i lugn och ro. SÄ för att jag ska kÀnna mig lite tryggare har jag nu en försvarsspray frÄn Bodyguard som jag alltid kommer att ha med mig i fickan eller vÀskan. NÄgot jag tycker att alla kvinnor borde ha i sin Àgodel för sÀkerhets skull. Man blir arg att man ska behöva gÄ runt med sÄna hÀr saker ifall en farlig sitaution skulle uppstÄ och sÄ ska det inte behöva vara. 


Ett försvarsspray borde alla ha i vÀskan. Klicka du hem ditt ocksÄ.

 
 
 
 
 
Detta inlÀgg Àr ett annons samarbete med Pepparsprej.se, men som alltid Àr alla Äsikter 100% Àrliga & mina.*