Jag kan inte dölja det mer, jag har blivit den dÀr tjejen...Som Àr i slutet av 20 Ärs Äldern och nÀrmar sig 30 , som inte har nÄgra egna barn Ànnu sÄ hennes hund blir hennes barn istÀllet.
 
Richies jul godis mÄste vara det sötaste jag nÄgonsin har bakat till honon, haha sÄ himla söta ! I min hjÀrna sÄ tÀnker jag att det Àr vÀl klart att min Richie ocksÄ ska fÄ njuta av goda saker under julen inte bara vi. Det Àr vÀl klart att han ska ocksÄ fÄ ha sitt eget julgodis, det Àr inte mer Àn rÀtt. SjÀlvklart med mÄtta ocksÄ, vill inte att Richie ska fÄ ont i sin lilla mage heller. Det hÀr julgodiset innehÄller jordnötssmör en gnutta kanel, Àgg, vatten och vetemjöl. Kanel Àr inte farligt för hundar men man ska ge dom med mÄtta, kanel har nÀmligen en god effekt som motverkar diabetes och stabiliserar blodsockret. Faktum Àr att det finns massor med hundgodis som innehÄller kanel. Och min Richie Àlskade sin julgodis ! 
 
 
fortsĂ€tt scrolla nerĂ„t för receptet ▟
 
 
 INGREDIENSER :

‱ ca 4 - 5 dl mjöl
‱ 1 lagom stort Ă€gg
‱ 3 msk jordnötssmör
‱ 2 tsk kanel
‱ 1 dl vatten
 
. . . 
 
 { KAKFORMARNA KLICKADE JAG HEM FRÅN EBAY 4 för 15. ( klick ! ) }
 
 
WHAT YOU DO : 
( sÄ hÀr gör du )
 
Börja med att sÀtta ugnen pÄ 150 grader och lÀgg ett bakplÄtspapper pÄ en plÄt. 
Vispa ihon jordnötssmör, Àgg och kanel. TillsÀtt sedan mjölet och vattnet och arbeta till en fast deg, om den blir för kladdig kan du lÀgga till mer mjöl. Kavla sedan ut degen pÄ ett mjölat bord till en 1 cm tjock platta och trycka ut kakorna.  LÀgg pÄ plÄten och grÀdda dem i mitten av ugnen i ca 15-25 minuter, eller tills de kÀnns torra och hÄrda.
VÀnta pÄ att de ska bli helt kalla innan du ger en till din hund. :) 
 
 
 
 
 
 
SMÅ PEPPARKAKSGUBBAR, GRANAR & SNÖGUBBAR ★