inlÀgget innehÄller * Adlinks
  
 
{ MEGAN HESS PARIS BOK ♄ } 
Underbar bok och perfekt att ge bort som julklapp till de som Àlskar illustrationer, mode och Paris. Eller kanske nÄgon som planerar att Äka till Paris?  Hur som helst, fantastisk bok och den kostar bara 143kr ! 
 
. . . . 
 
 
Och sÄ var det 1:a december ! Yaay ! Samtidigt som jag Àr super taggad pÄ att december Àntligen Àr hÀr  kan jag inte hjÀlpa att deppa eftersom min julgran Ànnu inte Àr uppe. VÄrt hem Àr pÄ riktigt ett kaos just nu sedan dom pÄbörjade byggandet av det nya köksgolvet som jag har tjatat sÄ mycket om, sÄ pÄ grund av det har jag inte kunnat julpynta tidigt i Är som jag normalt gör. Normalt Àr mitt hem alltid julpyntad inför 1:a december. Men jag antar att det fÄr bli senare i Är.  Jag fÄr vÀl vÀlkomna december mÄnad med en helgdag i Köpenhamn pÄ deras julmarknad och tivoli vilket blir imorgon! Yaay! SÄ mysigt.
 
Ett annat perfekta sÀttet att börja 1:a december med Àr att dela med mig av mina nuvarande favoriter. För visst var det ett tag sedan jag delade med mig av mina fredags favoriter? KÀnns som jag alltid sÀger samma sak ocksÄ. Eller skriver samma sak, ja ni fattar. Haha..  En del av sakerna har ni kanske redan sett antigen pÄ bloggen eller pÄ min insta. SÄ vad Àr mina planer inför första december ? Jo jag ska hjÀlpa min lilla syster att flytta till sin nya lÀgenhet. Inte sÄ roligt men vad Àr systrar annars till för? 
 
 . . . 
 
Jag Àlskar min bff's nya vÀska - Gucci Mini Dionysus Àven om den egentligen inte Àr i min stil eftersom jag gillar guld och denna har ju silvriga detaljer. Men resten... fÀrgen och modellen Àr absolut i min smak. Jag Àlskar fÀrgerna och mocka delen i beige. SÄ himla stilren. Gucci Dionysus finns i olika fÀrger, material och storlekar. Tro det eller ej sÄ Àr inte denna heller den minsta det finns ytterligare en annan som Àr Ànnu mindre Àn denna.
 
{ BAG CRUSH ♄ } 
 
 
 
Om det Àr nÄgot jag Àlskar sÄ Àr det mörka lÀppstift speciellt dessa som frÄn L'oréals samarbete med franska modehuset Balmain. Ni hittar hela kollektionen hÀr. Ett lÀppstift kostar 149 kronor och finns tillgÀnglig i 12 olika fÀrger, det bÀsta av allt med dessa lÀppstiften Àr att de luktar som mammas gamla lÀppstift som man brukade sno som liten. Ni vet den dÀr smink doften? 
 
 
 { L'ORÉAL x BALMAIN LIPSTICKS ♄ }