Hellow my fellow strangers ! Jag Ă€r tillbaka efter ett par dagars semester i Serbien, det var sĂ„ jĂ€kla skönt att komma bort frĂ„n Malmö och bytta miljö för omvĂ€xling. Jag har verkligen bara slappnat av och inte gjort sĂ„ mycket under dom dagarna vi var borta , nĂ€r vi kom till Serbien hade snön försvunnit bara nĂ„gra dagar innan vi kom sĂ„ jag var sjukt besviken. En sak som inte gjorde oss besvikna var definitivt kylan ! Det var SÅ kallt vid visa tillfĂ€llen att man fick ont i huvudet av kylan. Även om det inte finns mycket att göra i Serbien speciellt om man Ă€r ute pĂ„ landet sĂ„ Ă€r det sĂ„ himla mysigt. Om kvĂ€llarna nĂ€r man gick ut pĂ„ gatan sĂ„ kĂ€nde man bara lukten av brasor och brĂ€nt ved. Jag Ă€lskar den lukten.
 
. . . 
 
PĂ„ tal om andra grejer jag sĂ„g att nĂ„gra av er hade skrivit tips pĂ„ önskeinlĂ€gg   - det tyckte jag var roligt ! SĂ„ skulle inte ni kunna ta er nĂ„gra minuter och lĂ€mna fler förslag pĂ„ önskeinlĂ€gg, vad ni vill lĂ€sa om eller se mer av ?  Kanske nĂ„got ni saknar ? BerĂ€tta gĂ€rna ! ♄ 
 
 
 
NOTHING BUT RELAX
 
 
. . . .
 
 
Jag saknar sommaren för att kunna ta massor med ljusa bilder i vackra fÀrger, vilken tur att vi nu gÄr mot ljusare tider och snart Àr det Ätminstone vÄr !