VALENTINE'S POSTCARDS MADE BY ME. 
 
. . . . 
 
Jag är en gammal och hopplös romantiker det har jag alltid varit. Ända sedan jag var tonåring har jag uttryckt mina känslor och kärlek i långa kärleksbrev och dikter. Det är lättare att sätta ord på det man känner och kan i många fall låta vackrare än när man faktist säger det. 
 
Ett kärleksbrev är något personligt men vackert på många sätt och något som man kan ge till både mamma , bästa vän och partner. Många unga idag känner inte till värdet av ett vacker handskrivet kärleksbrev. Ett sådant brev som man kan glömma bort i flera år men när man sedan hittar den igen bli alldeles varm i hjärtat av att läsa den trots tiden som har gått. Många skulle nog säga att ett kärleks brev är för "cheesy" det får man tycka. Jag föredrar ett handskrivet kärleksbrev från min man än något materiel. 
 
Att skriva ett kärleksbrev är inte komplicerad Och det bästa av allt är att det finns inget som är rätt eller fel ! 
 
 
. . . . . 
 
Inför alla hjärtansdag har jag gjort egna vykort att skriva på och ge bort till mina nära och kära. För alla hjärtans dag är trots allt en dag man uttrycker sina känslor lite extra så varför inte ge bort ett fint kärleksbrev till din älskade ? Om du inte har någon speciell i ditt liv tycker jag att du kan skriva ett brev till din mamma eller bästa vän - visa också dom kärlek och uppskattning ! 
 
 
THE INGREDIENTS YOU NEED TO WRITE A PERFECT LOVE LETTER :
. ♥ . 
 
Love
A beautiful pen
Pretty letter papper / postcards
Your Feelings
Your favorite perfume
Seal with a kiss
 
 
 
 Gilla om ni gillar att få eller skriva kärleksbrev. ❤