P O S I T I V E  - V I B E S
Mugg från Cristina Re.
 
 
Vi alla har våra dagar där vi inte mår så bra och allt känns bara fel.  Då kan det vara svårt att vara glad och hålla humöret uppe och ännu mer utmanande när livet konstant kastar in oss i olika situationer och testar vårt förstånd på alla möjliga vis. Det är så lätt hänt att man hänger upp sig på allt det negativa som sker runt omkring en och glömmer lätt bort att det finns en morgon dag, det finns bättre dagar. För visst har vi alla våra dåliga dagar någon gång ? 
 
Men om man väl tänker efter så krävs det inte mycket för att må bra eller vara allmänt glad. Jag blir lätt glad av små enkla saker men mår som bäst och är lyckligast när jag är ute och reser. Men samtidigt så är inte alltid det möjligt.  Man kan må bra av enkla små vardags saker, allt behöver inte vara ytligt och kretsa runt materiella saker.  
 
. . . .
 
Varma Bubbelbad & Dusch 
• Om du är välsignad med ett badkar hemma  - förberedd dig ett varmt bubbelbad,  häll i din favorit badsalt och rosenblad om du har blommor hemma. Tänd några ljus och för att lyxa till det ännu mer gör en kopp te eller häll upp ett glas vin, eller vad man nu gillar. Har du inte badkar ta en lång skön dusch. Har du inte märkt att varma bad eller duschar får dig att slappna av otroligt mycket och bli mindre avspänd ? 
 
Favorit Te & Kaffe
• Gör en kopp av ditt favorit te /kaffe/ varm choklad i din favorit mugg. Vackra muggar gör vintern lite ljusare och det du dricker så mycket godare, inte sant ?
 
Musik
• Lyssna på musik som får dig att bli glad.  Det är ingen hemlighet att musik läker, varje gång jag har gått igenom svåra tider så har jag vänt mig till musiken. Musiken har många gånger räddat mig och hjälpt mig att klara av svåra situationer som livet har utsatt mig för. 
 
Städa / Rensa
• Jag vet att det kan låta knäppt. Men att städa och rensa ut saker som man har tänkt på får dig att tänka på annat än ditt dåliga humör. Dessutom får du saker gjort och ett städad skåp eller rum får dig tro det eller ej att må bättre. 
 
Unna dig något.
• Om du är en av dom som är alldeles för snål mot sig själv : Unna dig något du gillar, vare sig det är en budapestbakelse , en ny väska som du har spanat in i flera månader eller ett nytt nummer av tidningen Vogue. Bara det får dig att må bra. Det är viktig att unna sig själv saker ibland och inte vara för snål mot sig själv. Nu menar jag inte att man ska gå loss på shopping.
 
 
 Promenader & Powerwalks 
• Ta en promenad ute i naturen, ibland kan frisk luft göra mycket. Upptäck nya platser och ställen, finns alltid något nytt man inte har sett. Eller sätt på dig dina tränings leggins och dina bekvämaste sneakers och promenera , gå så långt du orkar och koppla bort tankarna. 
 
Pedikyr. 
• Måla dina tånaglarna i en snygg färg. Tänk att en sådan liten grej kan få dig att må så jäkla bra och så himla fräsch! Även fast ingen ser att du har snygga tånaglar så räcker det med att du vet om det. 
 
Blommor.
• Köp eller plocka en bukett blommor.  Rosor gör mig alltid glad, jag älskar att köpa rosor och arrangera dom fint i en vas. 
 
Din hunds / husdjurs kärlek.
• Mys med din hund eller katt om du har en. Våra älskade pälsbollar funkar som receptfria lugnande medel. Min hunds gosighet och närhet får mig alltid att slappna av och bli lugnare när jag är upprörd. Att dra mina fingrar genom min hunds päls ger mig lugn och sinnesro. 
 
Positiva Tankar + Positiv Energi.
 • Positiva tankar är allt. Ingen är ansvarig för din lycka mer än du. Du är innehavare av din lycka. Du styr dina känslor. Kasta offer koftan och ryck upp dig, saker blir inte bättre av att sura eller deppa. Lita på dig själv 
 
 
Glöm inte att gilla detta inlägg ! ♥