* Adlinks
A PERFECT NUDE ♄
 
Det var ett bra tag sedan jag köpte ett Chanel nagellack men ocksÄ för att ingen av deras senaste nagellack har fallit mig i smaken tills Organdi slÀpptes. För nÄgra veckor sedan nÀr jag trÀffade min vÀn hade hon sina naglar mÄlade i en perfekt nude, en typisk "Paula" fÀrg och dÀrmed en must have för mig. Namnet pÄ fÀrgen - Organdi frÄn Chanel en av deras nya fÀrger. 
 . . . . 
 
Organdi Àr en elegant och stilren blek gammelrosa fÀrg utan skimmer. Den Àr ganska lik Rose Cache. Det krÀvdes tvÄ tunna lager för att fÄ den lagom opak men jag mÄlade 3 lager för att fÄ de resultatet som jag Àr ute efter.
 
 
 
 
Förutom deras nya fÀrg sÄ la jag ocksÄ mÀrke till att formulan Àr annorlunda, den Àr glansigare men ocksÄ tjockare Àn vanligare. Den nya formulan ska vara mer lÄngvarig och mer skonsamare mot naglarna dÄ den innehÄller nÀringsrika Àmnen som förbÀttrar kvaliteten pÄ naglarna. Jag har haft det pÄ under en vecka nu och hittills har den inte chippat ett dugg.
 
Flaskan har ocksÄ fÄtt ett nytt utseende , eller ny och ny. Chanel har bara valt att ÄtergÄ till deras gamla design utan namnet och nummeret pÄ flaskans framsida. Numera hittar man nagellackets namn pÄ flaskans baksida. 
  
. . . . . .
 
Bild tagen pĂ„ 4e dagen. Som nymĂ„lade.  ♄
 
 
Organdi finns att klicka hem hÀr &
man fÄr det i en fin Chanel pÄse precis som i deras butiker !