* Adlinks
A PERFECT NUDE
 
Det var ett bra tag sedan jag köpte ett Chanel nagellack men också för att ingen av deras senaste nagellack har fallit mig i smaken tills Organdi släpptes. För några veckor sedan när jag träffade min vän hade hon sina naglar målade i en perfekt nude, en typisk "Paula" färg och därmed en must have för mig. Namnet på färgen - Organdi från Chanel en av deras nya färger. 
 . . . . 
 
Organdi är en elegant och stilren blek gammelrosa färg utan skimmer. Den är ganska lik Rose Cache. Det krävdes två tunna lager för att få den lagom opak men jag målade 3 lager för att få de resultatet som jag är ute efter.
 
 
 
 
Förutom deras nya färg så la jag också märke till att formulan är annorlunda, den är glansigare men också tjockare än vanligare. Den nya formulan ska vara mer långvarig och mer skonsamare mot naglarna då den innehåller näringsrika ämnen som förbättrar kvaliteten på naglarna. Jag har haft det på under en vecka nu och hittills har den inte chippat ett dugg.
 
Flaskan har också fått ett nytt utseende , eller ny och ny. Chanel har bara valt att återgå till deras gamla design utan namnet och nummeret på flaskans framsida. Numera hittar man nagellackets namn på flaskans baksida. 
  
. . . . . .
 
Bild tagen på 4e dagen. Som nymålade.  
 
 
Organdi finns att klicka hem här &
man får det i en fin Chanel påse precis som i deras butiker !