Jag vaknade upp till mysigaste snö ovÀdret men i samma stund som jag sitter och skriver detta inlÀgget sÄ Àr all snön ett minne blott. Snön försvann lika snabbt som den kom. Jag som tyckte det var sÄ himla mysigt med snö. PÄ tal om snö och winter wonderland.
 
Jag Ă€r sĂ„ himla less pĂ„ Svergie och behöver komma bort lite sĂ„ Brownie och jag bokade 1 vecka till Serbien om mindre Ă€n 4 veckor till pappas lĂ€genhet dĂ€r borta . Även om det Ă€r rena vinterlandet dĂ€r borta sĂ„ kommer det att vara super mysigt med alla bergen och förhoppningsvis snön ! Jag hĂ„ller tummarna att det finns massor med snö! Haha.. FĂ„r se om man bokar en liten weekend frĂ„n Serbien över till Rom eller Bulgarien. Ja vi fĂ„r se hur det blir. Nu vill jag bara ut och resa har varit hemma i Svergie alldeles för lĂ€nge. 
 
PĂ„ tal om annat jag Ă€r glad att ni gillade mitt inlĂ€gg "5 tips pĂ„ att kickstarta det nya Ă„ret". All feedback uppskattas , verkligen. ♄ Jag har bloggat i sĂ„ mĂ„nga Ă„r och i slutet av förra Ă„ret började jag sakta gĂ„ tillbaka till min ursprungliga stil. För er som inte vet sĂ„ brukade jag skriva super lĂ„nga inlĂ€gg nĂ€r jag först började blogga i början av 2008. Men sĂ„ vĂ€xte jag ifrĂ„n det och har sedan dess haft olika perioder. Skit, nĂ€r jag tĂ€nker efter och tittar tillbaka pĂ„ gammla inlĂ€gg som jag nu har tagit bort sĂ„ Ă€r det galet hur mycket jag har förĂ€ndrats olika Ă„r. Jag tror det beror mycket pĂ„ min Ă„lder, jag började blogga som tonĂ„ring med bara 19 Ă„r och nu Ă€r jag 28. Men i slutĂ€ndan sĂ„ har min blogg aldrig varit en mode eller skönhets blogg, min blogg har alltid varit och Ă€r idag fortfarande en livstil blogg Ă€ven om jag under ett bra tag har slutat vara "personlig" av mĂ„nga anledningar.  Under 2017 sĂ„ kommer ni ser mer förĂ€ndringar och fler spĂ€nnade blogginlĂ€gg pĂ„ bloggen, jag hoppas att ni dĂ„ fortsĂ€tter att ge mig eran feedback genom att trycka pĂ„ "like" . Jag förstĂ„r att mĂ„nga av er inte orkar kommentera men att trycka "like" Ă€r ju inte alls lika jobbigt. Även vĂ€ldigt enkelt för mig att se vad ni gillar och vill ha mer av.
 
Nej, nu blev detta inlÀgget betydligt lÀngre Àn vad jag tÀnkte. Ska inte trÄka ut er allt för mycket. 
 
. . . . . . 
 
BILDER FRÅN TIDIGARE IDAG. 
 
 
COFFEE & FRENCH VOUGE 
 
 
. . . .