inlägget innehåller * Adlinks
 
 
HELLO GORGEOUS ! 
{ Min nya kopp från H&M Home }
 
. . . . . 
 
 
några av mina fredags favoriter...vilka är en hel del ! Haha.. Heey på er ! Jag kan inte komma över hur dålig sommar vi har haft i år. Den har helt klart hoppat över Svergie. Just nu i samma stund som sitter och skriver detta inlägget så är himmlen grå och det har inte slutat regna sen igår kväll. Jag har nyss tagit ut lasangen ur ugnen och väntar på min syster som ska komma över på myskväll. 
 
 
Okej så bloggen har ekat tomt de senaste dagarna men jag lovar jag har en bra förklaring ! Förra veckan var inte något bra, jag började min måndag med att åka in till akuten med min pappa som hade 40 graders feber och fick campa på akuten i 8 timmar till 11 på kvällen. Min pappa har sedan dess legat inlagd så jag har i stort sett spenderat mina dagar hos honom. Var sjukt orolig men nu mår han iallafall lite bättre och fick äntligen åka hem i måndags eftermiddag. Så det var skönt att börja den nya veckan med en bra nyhet iallafall.  Jag är så trött på sjukhus att jag får numera huvudvärk och illamående varje gång jag är där , så trött är jag på det. 
 
 Har köpt så himla mycket fint på sistonde, speciellt när det kommer till inredning. Vill verkligen visa allt. Här är några av mina senaste favoriter. Älskar min fina kopp från H&M, den är så stor & mysig !
 
 . . . . 
 
 
Jag är helt såld på min väns nya väska -  Gucci GG Marmont matelassé i den minsta storleken. Så himla fin. Det är precis denna jag funderar på att köpa fast i en ljus rosa.
 
{ BAG CRUSH ♥ } 
 
 
 
Jag har hittat mitt sommar lack för 2017 ! 
Flamingo Flush är namnet på denna über snygga rosa färg & kommer från H&M.
 
 
 { CURRENT FAVORITE NAILPOLISH ♥ }  
 
 
 
Älskar mina nya platå sneakers från Steve Madden. Dom kommer att vara perfekta till hösten tillsammans
med min LV halsduk.
 
{ MINA SENASTE SNEAKERS  }