SPONSRAT INLÄGG

 
Till sommaren Àr det mÄnga som packar sina vÀskor och Äker utomlands pÄ hÀrliga solsemester och fantastiska destinationer. NÄgot som Àr otroligt viktigt och som mÄnga glömmer Àr att skydda sig sjÀlv och sin hÀlsa genom att vaccinera sig mot eventuella sjukdomar och virus. Jag Àr en utav dessa mÀnniskor, jag slarvar och det Àr sÀllan jag vaccinerar mig innan jag ska ut och resa trots att jag borde. Man har trots allt fÄtt höra en hel del skrÀck historier om bekanta som har rest utomlands och Äkt pÄ hepatit B och andra sjukdomar. Jag vet inte om det beror pÄ lathet eller att man helt enkelt Àr oansvarig.
 
 
Ett vaccin gÄr snabbt, kostar inte en förmögenhet, kan rÀdda ditt liv och finns pÄ massor av stÀllen att göra pÄ. Svea Vaccin Àr en av dom, i Malmö hittar du dom pÄ Mobilia och Triangeln. Svea vaccin grundades 2005 pÄ SveavÀgen 16 i Stockholm. I dag har Svea vaccin 13 mottagningar i StockholmsomrÄdet och tvÄ i Malmö. PÄ deras mottagningar arbetar specialistlÀkare och sjuksköterskor med sÀrskild kompetens för att ge reserÄdgivning och vaccinering av vuxna och barn inför resor till utlandet. SÄ tveka inte,  gör som vÄra svenska kungligheter och vaccinera dig inför semestern ! 


PÄ deras sida kan ni lÀsa mer om deras olika vaccinationer vare sig du ska utomlands eller vill vaccinera dig mot livmoderhalscancer.

 
 
 
InlÀgget Àr ett annons samarbete med Svea Vaccin. *