Glad Midsommar allihop  ! ✿
 
Midsommar firade jag i Köpenhamn med mamma, syster och Brownie. Eller egentligen sĂ„ firade vi mamma, fredag var hennes dag sĂ„ allt handlade om henne. ♄ Vi gick runt i lite affĂ€rer och hade det allmĂ€nt trevlig. Det var jĂ€tte mysigt och mamma var sĂ„ himla glad,  att se henne sĂ„ glad och lycklig var guldvĂ€rt. Sjukt trĂ„kigt att vĂ€dret var det ruskigaste, kallt, regnigt och grĂ„tt men bortsett frĂ„n det trĂ„kiga vĂ€dret sĂ„ blev det bra. 
 
Vi tog mamma till en Neapolitansk restaurang som jag velat prova superlÀnge pÄ Illum rooftop. PÄ illum finns det massor med olika restauranger med fantastisk god mat att vÀlja mellan och en sagolik utsikt dÀr man ser hela Ströget ifrÄn - sÄ himla fint !!  Maten och servicen pÄ Rossopomodoro var hur grym som helst, speciellt mammas lax sallad som jag inte har slutat tÀnka pÄ. Haha.. Jösses matorgasm pÄ hör nivÄ. LÀngtar redan till nÀsta gÄng jag ska dit ! :)
 
 
 
. . . .
 
 
T I P S ! 
HÀr kommer ett litet tips som ni lÀr gilla. PÄ fredagar frÄn och med kl.18:00 sÄ har dom erbjudande pÄ valfri pizza och en valfri cocktail drink för 130dk, vilket jag tyckte va hur bra som helst ! 
 
 
 
 
 
 
DRINKS WHILE YOU ARE WAITING ON YOUR DINNER
 
 
 
 
 
 MIN GODA PIZZA MED PARMA SKINKA, MOZZARELLA, PARMESAN & BASILIKA
 
 
 
APEROL SPRITZ
- En bittersöt drink gjord pÄ Prosecco , Aperol & soda.  
Drinken skapades 1919 av bröderna Barbieri i norra Italien.
 
 
YUMMIEST FOCACCIA !!